Amilla Maldives 5.5

Maldivene / Det Indiske Hav

UPSCALE MALDIVISK LUKSUSRESORT, I HJERTET AV BAA ATOLL, ELSKET FOR SINE VAKRE HVITE BASSENGVILLAER, LIVLIGE HUSREV OG GOURMET

 

På jakt etter et nydelig, komplett Private Island Resort i Maldivene? Da får du det her på Amilla Maldives.

Amilla Ligger i den spektakulære Baa -atollen, som er en UNESCOs biosfærereserve. Her er du omkranset avet fargerikt husrev der du kan oppleve alt fra havskilpadder til rokker og hvis du er heldig til og med de store majestetiske Manta Rays (djevelrokker). Hundrevis av Manta Rays kommer til Hanifaru Bay, som ligger 10 minutter med båt fra resortet – hvert år mellom mai og oktober.

Livet på Amilla Maldivene er på den ene siden upscale, moderne og futuristisk, men smelter også sammen med tradisjonelle maldiviske detaljer, og hvor det i tillegg er implementert bærekraftige innovative løsninger. Her får dere alt i ett.

Amilla Maldives ligger på en stor frodig øy med tettpakket vegetasjon, og som virkelig bidrar til følelsen av å være kommet til en ekte tropeøy midt I Det Indiske Hav.

Bare 30% av Amilla er utnyttet, slik at det på best mulig vis bevares så mye som mulig av den fantastiske naturen. Det er plass til hundrevis av villaer, men det er kun 67, noe som igjen betyr at Amilla Maldives er ett av de beste boutique hoteller i Maldivene der det er full fokus på hver enkelt gjest og tid til de små detaljene.

Fra øyeblikket sjøflyet lander, blir du møtt av turkisblått hav, tusenvis av svaiende palmer og hvite nyanser fra villaene som ligger ute over vannet og langs den silkemyke sanden.

I hjertet av øya ligger Maldivenes originale Treetop-villaer med basseng, der du bor i tretoppene og kan nyte utsikten ut over Det Indiske Hav, lyden av de tropiske fuglene samtidig kun få skritt fra den kritthvite sandstranden.

7 restauranter og et utvalg av barer dukker opp som du beveger deg gjennom øya, til fots eller på sykkel. Asiatiske spesialiteter, sprø italienske pizzaer og fersk sjømat er bare noen av herlighetene. Nevnte vi at det er gratis iskrem hele dagen fra Chill’d Café?

Når du spiser på restaurantene, kan du dessuten gjøre det med god samvittighet for mye er produsert rett på øya i form av ferske salater, grønnsaker og frukt. Amilla er på mange måter selvforsynende og leter alltid etter nye måter og metoder, som kan gjøre livet mer grønt og bærekraftig.

Deilige spabehandlinger, utendørs jungelgym, snorkling med resortets marinebiolog, eller hva med bare å dase ved enten ditt eget basseng eller et av Maldivenes største som ligger helt ut til lagunen. Valget er ditt..

Når du spiser i restaurantene nyter du også øyas produksjon av blant annet friske salater, grønnsaker og frukt. Amilla er selvforsynt på mange måter og leter alltid etter nye måter og metoder for å gjøre livet grønnere og mer bærekraftig.

Amilla Maldives er på alle måter det perfekt resort i Maldivene.

Rasmus Kirketerp
Founder & Travel Designer

Personlig veiledning

Vil du også oppleve Amilla? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

67 Rom | 7 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Highlights (12)

 • Beliggenhet i hjertet av Baa Atoll, en UNESCOs biosfærereserve
 • En av Maldivenes mest livlige husrev, perfekt for snorkling
 • Alle 67 villaer har privat basseng og er minst 220 m2
 • 70% av øya er uberørt, som skaper den ultimate øy-opplevelsen
 • Unike villaer i form av villaer i tretoppene med panoramautsikt
 • 10 minutter med speedbåt fra Manta Ray Paradise, Hanifaru Bay
 • En av Maldivenes mest bærekraftige og innovative resorts
 • Futuristisk spa med innovative spa- og velværeopplevelser
 • 7 restauranter med høy kvalitet og med et hav av alternativer
 • En av Maldivenes beste "Dine Around" All-Inclusive-pakker
 • Gratis is hele dagen fra Chill'd Café
 • Stor barne- og ungdomsklubb, hvor kreativitet kommer i fokus
Se mer Se mindre

LIVET PÅ AMILLA

 

Amilla Maldivene er en stor lekeplass. Her kan kreativitet få frie tøyler, både for voksne og barn. Romantiske par vil elske de mange gourmetrestaurantene, de private villaene med sine egne basseng og den vakre vegetasjonen, mens barn og tenåringer vil elske resorts barne/tenåringsklubb, det fantastiske bassengområdet og snorklingen direkte ut fra stranden. Her går det moderne hånd i hånd med det tradisjonelle Maldivene.

SNORKLING OG DYKKING I BAA ATOLL

 

Baa-Atollen er en UNESCOs biosfærereserve, og det er det flere grunner til. Først og fremst er atollen fullpakket med fantastiske dykkesteder og husrev fulle av fisk. Ett av disse ligger ved Amilla Maldives.

Her kan du enkelt snorkle direkte fra stranden, og hvis du vil snorkle direkte fra villaen vil vi anbefale resortets Reef Water Pool Villa, hvor du kan gå fra terrassen rett ned i dypet og oppleve en hel verden av spektakulære skapninger under havoverflaten.

I tillegg til å få muligheten for å snorkle side om side med havskilpadder, farkerike fisker og søte baby sharks, så kan vi anbefale å reise hit i perioden Mai – Oktober, der dere kan ta turen ut til Hanifaru Bay og oppleve store klaser av Manta Rays og til og med hvalhai hvis dere er heldige – kun 10 minutter fra Amilla.

COOL AMILLA

 

Amilla er velsignet med god plass som gitt mulighet for å dyrke urter, grønnsaker og frukt – rett i hjertet av øya. Disse råvarene brukes på restaurantene, så når du setter tennene i smakfull basilikum eller drikker en forfriskende mojito med fersk mynte, så vet du hvor den kommer fra.

Amilla ligger alltid et skritt foran de fleste. Det gjelder også unike innovative WOW opplevelser. Skjem deg bort med en unik «Amilla Glamping» opplevelse på en privat sandstrand der du sover i en «bubble», kan få servert champagne, gourmetmiddag på stranden tilberedt av deres private kokk og få massasje under palmene. Dette er den mest eksklusive Cast Away opplevelsen du overhovedet kan forestille deg.

DINE AROUND ALL-INCLUSIVE

 

Hvis du vil unne deg selv prikken over i’en så bør dere går for Amillas premium Dine Around All Inclusive pakke. Denne gir dere ubegrensede priviligier til å spise på akkurat de restauranter dere ønsker, hver eneste dag.

Amilla har hele 7 fantastiske restauranter, som alle serverer fantastiske retter av skyhøy kvalitet. Her er luksus problemet å faktisk bestemme seg mellom alle mulighetene der du bare har lyst tilå bestille alt.
I tillegg kan de se frem til å nyte tempererte viner og forfriskende cocktails fra resortets barer, samtidig som minibaren også er inkludert.

For å gi dere ultimativ verdi for pengene får dere i tillegg 20% rabatt dere på utflukter, spa-behandlinger og andre ting når dere har denne All Inclusive pakken.

RESTAURANTER & BARER

 

7 RESTAURANTER OG 2 BARER

Amilla Maldives har 7 restauranter samt 2 barer.
I tillegg til «The Cellar Door» og «Dine by Design».

FEELING KOI

 

Feeling Koi er Amilla Maldives signaturrestaurant.
Bordene er plassert på dekk over vannet i en spesielt utvalgt posisjon, slik at du kan se fiskene passere når du opplever Amillas japanske kjøkken, inkludert et utvalg av fersk sushi og sashimi.

BAROLO

 

Barolo er Amillas italienske restaurant, som serverer spesialiteter fra det høyt elskede Italia. Hjemmelagde ingredienser; Næringsrik italiensk mat. En fantastisk utsikt over det store bassenget og det vakre havet, komplimentert av saftige grillfat, friske grønnsaker fra den organiske kjøkkenhagen og hjemmelaget pasta

THE EMPEROR BEACH CLUB

 

Emperor Beach Club ligger på stranden og er øyas sosiale sentrum. Nyt gode måltider med føttene i sanden. Det er også her dere kan oppleve Amillas tre ukentlige temakvelder, inkludert maldiviske tradisjonelle retter.
Et fantastisk sted å nyte smakfulle smakfulle retter, til lyden og synet av Det indiske hav.

EAST

 

EAST er en hyllest til indisk mat. Her vil du oppleve smaker fra Sør-India som primært består av en blanding av delikate krydder, friske grønnsaker og mørt kjøtt. East tilbyr tandoor-spesialiteter, karriretter og tradisjonelle desserter.

JOE’S PIZZA

 

Denne pizza-retreaten er ganske enkel. Nyt favorittpizzaen din med friske urter fra hagen, hjemmedyrket sopp, mørt etisk dyrket kjøtt og sprø varm bunn. En favoritt blant Amillas trofaste så vel som nye gjester.

FRESH

 

Start dagen ved bassenget med en næringsrik frokost bestående av tropisk frukt, deilige bakevarer og hjemmelaget yoghurt. Velg mellom a la carte-retter eller buffé. Faren er at du ikke blir sulten resten av dagen når du er ferdig på Fresh, fordi utvalget er stort og smaken fantastisk.

CHILL’D CAFÉ

 

Ferske måltider for å gi næring til kropp og sjel. Salater, smørbrød, grillretter, karriretter eller saftige burgere. Komplimenter måltidet med en nydelig fersk juice, velvære smoothies og probiotiske brus. Gratis hjemmelaget iskrem og sorbet hele dagen, hver dag.

BAA BAR

 

 Sublimt tilberedte cocktailer, god vin og god øl lokker folket til strandbaren, Baa Bar. Amillas DJ er klar til å spille gode sanger mens solen kaster sitt siste gyldne lys på det stille vannet i lagunen

SUNSET BAR

 

Lounge beats, kald champagne, underholdning og spontan moro. Len deg tilbake og nyt den mest fortryllende utsikten over Det indiske hav, men ikke forlat baren uten å ha smakt på barens Gin & Tonic. Amilla har et stort utvalg av gin og til og med sin egne hjemmelagede Tonic.

VILLAER

Amilla Maldivene har 67 villaer og residences, alle med et privat basseng. Her kan du velge mellom villaer som enten ligger på påler over vannet, langs stranden eller i tretoppene.
Vi liker spesielt godt resortets Reef Water Pool Villa, der du kan snorkle direkte ut fra villaen, mens Beach Pool Villa er perfekt for strandelskere. Velg Treetop Pool Villa for en unik villaopplevelse i jungelen.

LAGOON WATER POOL VILLA

220 m2 / Max. 2 voksne & 2 barn / 3 voksne

Våkn opp til den blide lyden av bølger under deg. Nyt den nydelige utsikten fra ferskvannsbassenget ditt. Gå ned fra dekket for å svømme i lagunen. Med havutsikt på den ene siden og lagunen på den andre, er dette et godt eksempel på det ultimate villa paradiset.

REEF WATER POOL VILLA

220 m2 / Max. 2 voksne & 2 barn / 3 voksne

Se ut over revet fra din utrolig behagelige seng, eller sett deg på terrassen og se fiskene svømme gjennom vannet under deg. Disse vakre Water Villaene ligger rett over det vakre husrevet.

SUNSET WATER POOL VILLA

220 m2 / Max. 2 voksne & 1 barn

Nyt avslappende dager i en lagune-hengekøye, der du omsluttes av uendelige lyseblå nyanser fr ahavet. Nyt et glass champagne mens solen går ned i horisonten og maler himmelen i forskjellige nyanser hver kveld.

TWO BEDROOM TREETOP POOL VILLA

250 m2 / Max. 4 voksne & 2 barn / 2 voksne & 4 barn

Lev ut Tarzan drømmene i Maldivenes høyeste trehus. Flyt i bassenget med glassvegger som ligger over tretoppene. Nyt panoramautsikten over øya fra dekket. Bare 20 meter unna, via den skjulte stien i jungelen, vil du finne den vakre hvite sanden, spesielt dedikert til gjester som bor i akkurat disse villaene.

BEACH POOL VILLA

470 m2 / Max. 2 voksne & 2 barn / 3 voksne

Få din dose "vitamin sea" i dette store strandretreatet, som ligger midt i den glitrende sanden. Se kokosnøttpalmer svaie mens du lener deg tilbake ved siden av det private bassenget ditt. Før du vet ord av det, ligger du å snorkler med havskilpadder og rokker, bare noen meter fra villlaen.

TWO BEDROOM LAGOON WATER POOL VILLA

350 m2 / Max. 4 voksne & 2 barn / 2 voksne & 4 barn

Våkn opp til den blide lyden av bølger under deg. Nyt den nydelige utsikten fra ferskvannsbassenget ditt. Gå ned fra dekket for å svømme i lagunen. Med havutsikt på den ene siden og lagunen på den andre, er dette et godt eksempel på det ultimate vannparadiset.

TWO BEDROOM BEACH POOL VILLA

530 m2 / Max. 4 voksne & 2 barn / 2 voksne & 4 barn

Få din dose "vitamin sea" i dette store strandretreaten, som ligger midt i den glitrende sanden. Se kokosnøttpalmer svaie mens du lener deg tilbake ved siden av det private bassenget ditt. Før du vet ord av det, ligger du å snorkler med havskilpadder og rokker, bare noen meter fra villlaen.

THREE & FOUR BEDROOM BEACH RESIDENCE

920 m2 / 8 personer (Three Bedroom) / 10 personer (Four Bedroom)

Her kan du slappe av hele dagen i det 11 meter lange evighetsbassenget ved stranden. Gjennom glasspartiet fra balkongen kan du beundre solen som får bølgene til å glitre. Nyt gode grillmåltider på din store terrasse. Din drøm om et privat bosted, midt på stranden på Maldivene, blir herved levert til deg.

THE GREAT BEACH RESIDENCE (8 BEDROOM)

2.400 m2 / 20 personer

Enten du er her med en stor vennegjeng eller om du reiser som familie, kan du glede deg over denne ekstremt luksuriøse strandboligen, med hele 8 soverom. Skjem deg bort i den største villaen på Amilla. Ekstravagante stuer, store terrasser og stort privat basseng (22 meter totalt). Fantastisk havutsikt. Denne kronjuvelen på stranden er ideell for avslapning, en hyllest til liv og moro.

THE AMILLA ESTATE (6 BEDROOM)

2.550 m2 / 14 personer

Dette enorme herskapshuset i Maldivene utstråler avslappede tropisk stemning. Det er perfekt for familier/venner opp til 14 personer. Nyt den stilige komforten I en av Maldivenes mest etterspurte villaer med seks soverom. Slapp av med familien eller med venner under den vakre stjernehimmelen. Finn lykken i ditt private spa. Kos deg med cocktailer på takterrassen din.

Priser og info

Meal Plans

FROKOST (BB)

Frokost er inkludert som standard og inkluderer måltider i restauranten Fresh.

HALVPENSJON (HB)

Halvpensjon på Amilla Maldivene inkluderer «dine around privilegier», noe som betyr at du fritt kan spise på restaurantene som er åpne for de respektive måltidene. Her kan du enten glede deg over en treretters meny (à la carte) eller en «set menu».

HELPENSJON (FB)

Helpensjon inkluderer det samme som halvpensjon, med tillegg av en to retters lunsj.

DINE AROUND ALL-INKLUSIV (DAI)

Dine around all-inclusive er Amillas all-inclusive-pakke. I tillegg til frokost inkluderes det to retter til lunsj og tre retter til middag, samt drikke (både alkoholholdig og alkoholfrie) hele dagen og til måltidene i restaurantene.

Minibaren i villaen er også inkludert, og fylles opp en gang daglig.

Det følger også med 20% rabatt på spa -behandlinger, Dine by Design kulinariske opplevelser og utflukter.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– A bottle of wine
– 1 romantic turndown once during the stay
– 30 min add on to any purchased 60 min Spa treatment
– A selected surprise excursion to be confirmed by Katheeb (Butler) during the stay
– Romantic dinner set up on a beach with 3 course menu excluding beverages

Bryllupsattest datert innen 6 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å få ovennevnte.

Barn

BARN PÅ AMILLA

Amilla Maldivene er himmelsk for både voksne og barn, og spesielt familier med flere genreasjoner på tur vil få en fantastisk opplevelse her.

Her er lett tilgjengelig husrev, fantastisk bassengområde, privat basseng i villaen, barn/tenåringsklubb, et hav av aktiviteter som matlagingskurs, tennis og fotball, så vel som mye, mye mer.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA AMILLA

Når du skal med transfer mellom Malé og Amilla Maldives, har du to alternativer.
De koster nøyaktig det samme og bør derfor velges basert på kriterier som personlige ønsker og når flyet ditt ankommer Maldivene, og ikke minst når du flyr hjem igjen.

Det primære alternativet er transfer med sjøfly, som er en signatur opplevelse i Maldivene. Denne turen tar ca. 30 minutter. For å kunne få transfer med sjøfly krever det at det internasjonale flyet ditt lander på Maldivene før kl. 15:00, da sjøflyene kun flyr i dagslys.

Alternativt kan du velge en kombinasjon av 20 minutters innenriksfly etterfulgt av en 10 minutters tur med speedbåt.
Dette alternativet er praktisk hvis du først lander etter kl. 15.00 i Malé. Det er også en fordel dersom du har et sent fly hjemover igjen, ettersom du kan bruke mer av dagen på resortet enn på flyplassen i Malé.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN FERIE TIL AMILLA MALDIVES

Amilla Maldivene er et av de mest komplette private Island-resorts jeg har besøkt i Maldivene. Et himmelsk retreat med fantastiske, store bassengvillaer, snorkling fra stranden eller villaen og gourmetmat fra et hav av restauranter. Jeg elsker deres innovative og bærekraftige fokus, så vel som at resortet er Maldivisk

Rasmus Kirketerp

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no