JW Marriott Maldives 5

Maldivene / Det Indiske Hav

EN TROPISK ØY-OASE, KRYSTALLBLÅTT HAV OG NATURLIG SKKJØNNHET

 

JW Marriott Maldives Resort & Spa ligger på den vakre øya Vagaru Island i Shaviyani-atollen, i den nordligste delen av Maldivene. De 55 minuttene med sjøfly som det tar å komme hit er en av de vakreste «utfluktene» på Maldivene og vel fremme venter naturskjønn luksus.

Finn roen i stilige, moderne overvanns- og bassengvillaer ved stranden, alle med fantastiske terrasser og spektakulær utsikt over det glitrende indiske hav. Unn deg kulinariske opplevelser med inspirasjon fra det japanske og italienske kjøkken, eller nyt særegne globale retter fra fenomenale restauranter. Utforsk et bredt spekter av kule aktiviteter, inkludert snorkling ved husrevet, dykking på noen av Maldivenes mest kjente dykkesteder, jetski, seiling og andre vannsporter, og mye mer.

Familier vil spesielt elske JW Marriott Maldives for hotellets barneklubb – Little Griffin’s, som er en av de beste i Maldivene. Her er det underholdning og aktiviteter hele dagen.

Opplev den varme og innbydende gjestfriheten som venter deg på JW Marriott Maldives Resort & Spa når du reiser til Maldivene.

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du bo på JW Marriott Maldives? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

60 Rom | 5 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Parvenligt

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Privat pool

Snorkling

Surfing

Uspoleret område

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (10)

  • Idyllisk beliggenhet i Shaviyani Atoll
  • Nydelig husrev med spennende marineliv
  • Store moderne poolvillaer med sublimt layout
  • Enorm pool ud mod havet
  • En av de bedste kids clubs i Maldivene (Little Griffin's)
  • Kun 60 villaer men hele 5 restauranter og 4 barer
  • 55-minutter naturskjøn transfer med sjøfly
  • Rum Baan bar i tretoppene med 98 unike typer rom
  • Wine Room med over 1.600 flasker vin i særklasse
  • Multifunksjonell bane til både fotball og volleyball
Se mer Se mindre

LIVET PÅ JW MARRIOTT

 

Når du går barbeint rundt på JW Marriott Maldives i Maldivenes Shaviyani Atoll, vil du føle det
at du har kommet til en helt spesiell øy, den uspolerte Vagaru-øya. Her er livet rolig, men fantastisk.
Familier vil gå på eventyr i den prisbelønte Little Griffin’s barneklubb, mens par vil nyte de mange
himmelske restauranter, barer og vinrom. Vi elsker spesielt villaen over vannet og strandvillaene som vender mot solnedgangen.

RESTAURANTER & BARER

 

5 RESTAURANTER OG 4 BARER

JW Marriott Maldives har 5 restauranter,
3 barer og et Wine Room.

AAILAA

 

Denne livlige strandrestauranten på JW Marriott Maldives serverer fantastisk mat hele dagen, inkludert en fristende à la carte-meny til lunsj og middag. Du kan også starte dagen med den overdådige frokostbuffeen, komplett med live cooking stations.

FIAMMA

 

Nyt ikonisk, særegen, nylaget italiensk mat på denne utendørsrestauranten ved hotellets main pool. Du blir skjemt bort med risotto, sydende pastaretter og vedfyrte pizzaer, sammen med forfriskende Aperol Spritz.

KAASHI

 

Utforsk unike kulinariske opplevelser i denne thailandske restauranten med med spektakulær beliggenhet i tretoppene. Nyt den kjølige brisen og panoramautsikten over Det indiske hav mens du slapper av med ferske thailandske retter og romcocktailer.
Åpent til lunsj hver dag.

HASHI

 

Unn deg et utvalg av tradisjonelle japanske spesialiteter, inkludert sake, mens du ser resortets dyktige teppanyaki-kokker demonstrere sine fantastiske ferdigheter. Hashi har klassisk japansk innredning med en vakker beliggenhet over havet.

SHIO

 

Nyt elegante kulinariske opplevelser i Maldivene på denne signaturgrillrestauranten, Shio. Her får du et bredt utvalg av det fineste kjøtt, samt fersk fisk og skalldyr. Kombiner måltidet med deilige sideretter og vin fra den omfattende vinlisten.

WINE ROOM

 

Denne vinkjelleren har en praktisk beliggenhet i hjertet av Aailaa, hotellets strandrestaurant. Her kan du utforske spennende og legendariske viner fra den nye og gamle verden med 1620 flasker og 320 etiketter fra hele verden.

WABI SABI

 

Wabi Sabi ligger over vannet og byr på japansk-inspirerte og røkte cocktailer. Du finner en omfattende vinliste samt japansk sakes og whisky.

RUM BAAN

 

Plassert ved siden av Kaashi emd en unik beliggenhet i tretoppene, byr Rum Baan på 98 forskjellige typer rom, nøye utvalgt fra alle verdenshjørner.

HORIZON

 

Nyt en forfriskende tropisk drink på de svingbare barkrakkene på Horizon, en vakker strandbar. Med en uovertruffen utsikt over havet, er denne baren en perfekt base for å nyte en magisk maldivisk solnedgang og live underholdning om kvelden.

VILLAER

JW Marriott Maldives Resort & Spa har 60 luksuriøse strand- og Overwater Pool Villas på mellom 234 og 285 m². Villaene har et moderne og vakkert design med nydelig interiør og kule uteområder. Nyt en uforstyrret utsikt over Det turkise hav eller øyas frodige tropiske hager fra din private villaterrasse med eget privat tredekk, basseng og utendørs dusj. Hver villa er inspirert av de naturlige omgivelsene og den lokale maldiviske kulturen. Villaenes stråtak minner om de tradisjonelle Dhoni-båtene, Maldivenes karakteristiske fiskefartøy i tre.

OVERWATER POOL VILLA SUNRISE

9 villaer / 234 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Overwater Pool Villa Sunrise ligger majestetisk til på stylter over lagunen, vendt mot soloppgangen. Her er det god plass å boltre seg på, seng ut mot havet, og stor privat terrasse med eget basseng.

BEACH POOL VILLA SUNRISE

13 villaer / 248 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Beach Pool Villa Sunrise ligger vakkert til på stranden, vendt mot soloppgangen, og er omkranset av frodige palmer og planter. Det er god plass, en stor terrasse med privat basseng og direkte adgang til stranden og det innbydende turkise havet.

OVERWATER POOL VILLA SUNSET

10 villaer / 234 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Overwater Pool Villa Sunset ligger majestetisk til på stylter over lagunen, vendt mot solnedgangen. Her er det god plass å boltre seg på, seng ut mot havet, og stor privat terrasse med eget basseng.

BEACH POOL VILLA SUNSET

3 villaer / 248 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Beach Pool Villa Sunset ligger vakkert til på stranden, vendt mot solnedgangen, og er omgitt av frodige palmer og planter. Det er god plass, en stor terrasse med privat basseng og direkte adgang til stranden og det innbydende turkise havet.

DUPLEX OVERWATER POOL VILLA

12 villaer / 274 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Stor duplex Overwater Pool Villa med god plass, plassert på påler over lagunen, og med en lekker salong i toppetasjen. Stor privat terrasse med basseng og myke solsenger, samt trapp rett ned i lagunen.

DUPLEX BEACH POOL VILLA (2-BEDROOM)

9 villaer / 124 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Duplex Beach Pool Villa med 2 soverom samt stue i øverste etasje. Sublim utsikt over den turkise lagunen, stor privat utendørs terrasse med basseng, omgitt av vakker, frodig natur.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard, men det er mulighet for å oppgradere til Dine Around Halvpensjon eller Dine Around Helpension. I sommerperioden er det attraktive priser på resortets Dine Around All-Inclusive.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– A romantic bubble bath set up once during the stay
– Romantic bed decoration once during stay
– Fruit Basket once during stay
– 1 Honeymoon cake and a bottle of Wine
– 30 minutes photo session with 1 complimentary picture

Bryllupssertifikat datert innenfor 6 måneder før ankomst skal kunne fremvises ved ankomst for å kunne få ovenstående.

Barn

BARN PÅ JW MARRIOTT MALDIVES

Barn i alle aldre er mer enn velkommen på JW Marriott Maldives.
Resortet har en fantastisk kids club (Little Griffin’s), som er en av Maldivenes beste.
I tillegg er det mange aktivteter, vannsport og bl.a. en multifunksjonell bane til fotball og volleyball.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA JW MARRIOTT MALDIVES

Sjøfly-transfer som tar ca. 55 minutter hver vei.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL JW MARRIOTT MALDIVES

JW Marriott Maldives er et utrolig komplett resort med en spektakulær beliggenhet i den idylliske Shaviyani Atoll. Vi elsker beliggenheten, der du virkelig får oppleve det ekte, autentiske Maldivene.
Villaene er både moderne, men også autentiske, og designet med utgangspunkt i omgivelsene og med den maldiviske kulturen i tankene. Alle har privat basseng!
Restaurantene og barene holder meget høy kvalitet, og det er nok av aktiviteter. Hotellet er også perfekt for familier, og barna vil elske feriestedets Little Griffins barneklubb.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no