Ayada Maldives 5

Maldivene / Det Indiske Hav

KOMPLETT RESORT I DET SØRØSTLIGE MALDIVENE RETT VED EKVATOR. FØRSTEKLASSES SNORKELIG, FLERE RESTAURANTER, ET BREDT SPEKTER AV AKTIVTETER VILLAER MED EGET BASSENG OG EN STOR PRISVINNENDE SPA

 

La deg forføre av Ayada Maldives – blendende skjønnhet og luksuriøse komfort som bare venter på å skkjemme deg bort med eksklusive opplevelser. Dette 5-stjerners luksus resort, ligger som en perle i den sørlige delen av Gaafu Dhaalu-atollen i Maldivene – helt nære ekvator.

Fra det øyeblikket du ankommer øya Magudhdhuvaa, vil du føle deg omfavnet av en aura av fred og naturlig skjønnhet. Havet glitrer i solen, og den frodige vegetasjonen skaper en tropisk oase og du føler med ett at du kan senke skuldrene og bare nyte.

Ayada Maldives er mer enn bare et hotell – det er en reise til en verden av eventyr og avkobling. Utforsk undervannslivet ved det fantastisk husrev som er som tatt ut av en drøm. Snorkling her blir som å dykke inn i et akvarium fylt med eksotiske skapninger og fargerike koraller der selv entusiatiske snorklere og dykkere må klype seg litt i armen.

De ekslusive Pool villaer gir deg en følelse av eksklusivitet og ren nytelse som vil følge deg gjennom hele oppholdet. Smak deg gjennom mangfoldet av kulinariske opplevelser i førsteklasses restauranter, og skjem deg bort i den prisbelønte AySpa, som tar avslapning til et helt nytt nivå.

Det dedikerte personale er tilgjengelig døgnet rundt for å imøtekomme dine behov, og med en rekke aktiviteter og tjenester tilgjengelig, fra dykking til in-villa dining, vil du oppleve en ferie som er skreddersydd for deg.

Velg Ayada Maldives for din neste drømmereise, der eksotiske eventyr møter luksusens ro, og skap minner som varer livet ut. Kontakt oss i dag for å gjøre drømmen til virkelighet! Let`s make it happen!

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også til Ayada Maldives? Let`s make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

122 Rom | 8 Restauranter

Dykkervenligt

Parvenligt

All inklusive

Egen cykler

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Stor ø

Privat pool

Snorkling

Surfing

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (8)

 • Idyllisk beliggenhet nær ekvator
 • Ett av Maldivenes beste og mest farverike husrev
 • Store villaer med privat pool
 • 8 førsteklasses restauranter
 • 24-timers butler service og in-villa dining
 • 3 jogging tracks (900m, 1200m, 1600m)
 • Utflukter til ekvator (der du kan svømme over grensen)
 • Tyrkisk-inspirert design og atmosfære
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

Ayada Maldives er et komplett resort, som passer til både romantiske parferier, bryllupsreiser,
familieferier med de små eller hvis du reiser med flere generasjoner. Ayada Maldives appellerer spesielt til par som ønsker en romantisk tilflukt med luksuriøse villaer og vakre solnedganger. Eventyrlystne dykkere og snorklere vil glede seg over det fantastiske undervannslivet og korallrevet, og familier vil finne glede i varierte aktiviteter og barneklubb. Matentusiaster vil fråtse i førsteklasses kulinariske opplevelser, mens de som søker ro og avslapning kan nyte AySpa’s behandlinger og idylliske strender. Ayada Maldives er kort fortalt for alle som ønsker en uovertruffen ferie med personlig service og luksuriøs komfort.

VILLAER

122 klassiske villaer i maldivisk-tyrkisk stil med karisma og karakter. Alle villaene på Ayada Maldives på Maldivene har eget basseng og er omgitt av enten frodig vegetasjon og palmer, eller det turkisblå Indiske hav. Villaene er romslige og har enten 1 eller 2 soverom. Vi er spesielt begeistret for resortets Sunset Beach Suite med basseng og Sunset Family Ocean Suite med basseng.

BEACH VILLA WITH POOL (1-BEDROOM)

103 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn under 16 år

Beliggende langs de idylliske strendene med hvit sand, tilbyr disse strandnære villaene avslappende ro enten på den romslige private utendørs verandaen, omringet av frodig vegetasjon og med et eget plaskebasseng, eller på stranden bare noen få skritt unna. Her kan du virkelig koble av og føle deg ett med havets bølger og den varme sanden

SUNSET BEACH SUITE WITH POOL (1-BEDROOM)

137 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn under 16 år

Med utsikt over den krystallklare lagunen, gir disse romslige beachfront suiter deg et stor oppholdsrom, en rommelig privat utendørs veranda, et basseng med jacuzzi og en uteområde som er ideell for romantiske private middager, med direkte tilgang til stranden.

SUNSET LAGOON SUITE WITH POOL (1-BEDROOM)

156 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn under 16 år

Disse romslige suitene er plassert på stranden med en utendørs terrasse som strekker seg over vannet. En unik egenskap er at du kan gå inn fra stranden og gå rett ut i havet om ønskelig. Suitene har en stor stue- og soveromsdel, komplettert med en romslig utendørs veranda. Myke svingsofaer, solsenger og et plaskebasseng med jacuzzi forsterker den rolige atmosfæren, og du har direkte tilgang til lagunen fra terrassen. Nyt den avslappende følelsen av å være ett med havet og naturen, rett fra ditt eget lille paradis på stranden.

OCEAN VILLA WITH POOL (1-BEDROOM)

108 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn under 16 år

Plassert over den turkise lagunen, tilbyr disse villaene over vannet en idyllisk setting for avslapping og ettertanke. Slapp av i hengekøyene og la de milde bølgene berolige deg. Disse romslige villaene har en privat utendørs veranda, solsenger, hengekøyer, privat basseng, direkte tilgang til lagunen og en uavbrutt utsikt over horisonten.

SUNSET FAMILY LAGOON SUITE WITH POOL (1-BEDROOM)

156 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn under 16 år

Disse suitene hviler på land med en utendørs terrasse som strekker seg ut over havet, og de er en drømmeinnkvartering for familier. De kombinerer det beste av begge verdener – en tropisk hage og den magiske utsikten over lagunen. Her tilbys et stort område med en King size-seng og 2 enkeltsenger, sammen med et romslig bad som åpner seg mot den private hagen. De romslige utendørs terrassene er utstyrt med komfortable svingsofaer, et basseng som innkapsler den fortryllende stemningen, samt direkte tilgang til lagunen. Dette er det ultimate fristedet for å skape uforglemmelige minner med hele familien

BEACH FAMILY SUITE WITH POOL (2-BEDROOMS)

115 m2 + 103 m2 (Beach Suite + Beach Villa – CONNECTING) / Maks 5 voksne eller 2 voksne og 3 barn under 16 år

Beach Family Suites er en kombinasjon av Beach Suites og en tilstøtende Beach Villa, som sikrer hele familien både privatliv og direkte tilgang til hverandre ved behov. For å sikre absolutt privatliv skjermer tropisk vegetasjon det private bassenget, solterrassen, solstoler, parasoll og utendørs spisebord. Innendørs gir king size-himmelsenger, et romslig bad med doble servanter, innendørs og utendørs dusjer, samt en stor terrazzo-badekar denne strandlivsstilen prikken over ién.

SUNSET OCEAN SUITE WITH POOL (1-BEDROOM)

172 m2 / Max. 2 voksne

Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse av absolutt luksus og fred over Det indiske hav. Disse vannvilla-suiter, kjent som Sunset Ocean Suites, gir deg muligheten for å utleve drømmen. Her finner du et hovedsoverom med eget ensuite bad og en stue med et glassgulv som gir deg glimt av havets skjønnhet under deg. I tillegg er det et ekstra bad og en kjøkkenkrok, perfekt for å tilberede små delikatesser. Den enorme solterrassen med hengekøyer gir deg den perfekte plass til avslapning, mens direkte tilgang til lagunen lar deg fordype deg i det uendelige horisonten. Dette er ikke bare et sted å bo – det er en invitasjon til å leve livet i paradis.

SUNSET FAMILY OCEAN SUITE WITH POOL (2-BEDROOMS)

172 m2 / Maks 5 voksne eller 2 voksne og 3 barn under 16 år

Perfekt for familier med eldre barn, disse vestvendte over-vann-suiter har to soverom; ett med et glassgulvpanel og bad, og hovedsoverommet med eget luksuriøst bad med separat badekar og dusj. Utenfor venter en stor solterrasse med spisebord, en over-vann-hengekøye, privat basseng, solstoler, en dagseng samt direkte tilgang til lagunen. Gulv-til-tak-vinduer strekker seg langs den ene siden av begge soverommene, og gir direkte tilgang til terrassen og en endeløs utsikt mot horisonten. Dette er den ultimate opplevelsen for familier som ønsker komfort, utsøkt utsikt og enestående luksus.

ROYAL OCEAN SUITE WITH POOL (2-BEDROOMS)

318 m2 / Max. 6 voksne eller 2 voksne og 4 barn under 16 år

Med sin særegne beliggenhet på kanten av bryggen, regnes denne duplex-oppdelte president-suiten som en øyoase. Den tilbyr romslige soverom på bakkeplan og øvre etasje, en overdådig stueløsning og en øvre etasje terrasse som gir en 180 graders utsikt over Det indiske hav og horisonten med fullstendig privatliv.

YTTERLIGERE INFO

Meal Plans

MEAL PLANS

Ayada Maldives tilbyr flere meal plans for å imøtekomme ulike preferanser:

 1. Frokost (inkludert som standard)
 2. Halvpensjon: Frokost og middag inkludert.
 3. Helpensjon: Frokost, lunsj og middag inkludert.
 4. Crystal All Inclusive: Måltider, drikkevarer og aktiviteter inkludert.
 5. Diamond All Inclusive: Omfattende inkludering av måltider, drikkevarer, aktiviteter og fasiliteter.

 

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

 • Musserende vin ved ankomst
 • Én frokost levert til villaen
 • Én bryllupsdag middag enten på Kai Restaurant eller Ocean Breeze Restaurant (fast meny), gyldig for alle matplaner

For å kunne benytte deg av det ovennevnte, må et ekteskapsbevis datert innen 6 måneder før ankomst fremlegges ved innsjekking.

Barn

BARN PÅ AYADA MALDIVES

Barn i alle alder er velkommen på Ayada Maldives.
Her er både kids club, fotball bane, tennis, vannsport, pools og mye mer.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA AYADA MALDIVES

Domestic-transfer bestående av innenriksfly (55 min.) og speedbåt (ca. 20 minutter) hver vei.

MALDIVIA REALISERER
DIN REISE TIL AYADA MALDIVES

Ayada Maldives er en perle blant Maldivenes sørligste feriesteder, og reisen dit er absolutt verdt det – og mer til!

Feriestedet har en av Maldivenes beste husrev, fargerikt og fullt av marint liv. Lagunen er like vakker.

Den idylliske beliggenheten utenfor de fleste naboøyene gir en fantastisk stjernehimmel om natten – perfekt for stjerneglade sjeler.

Dette utrolig komplette feriestedet byr på flere restauranter, herlige bassenger, romslige villaer ved stranden og over vannet, samt den prisbelønte AySpa.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no