Om Maldivia

MED SANS FOR DETALJER OG FOKUS PÅ KVALITET REALISERER VI DIN REISEDRØM TIL MALDIVENE

HVEM ER MALDIVIA?

Maldivia er et dansk reisebyrå og en del av The Makai Travel Group, som eies av Wendie Pedersen og Rasmus Kirketerp.

Det var kjærlighet ved første blikk da vi første gang satte føttene i sanden på en liten øy i Maldivene, tilbake i 2015. Maldivene var og er det ultimate paradis.

Vi var begge velbevandret i Karibia, USA, Mellom-Amerika og flere steder i Asia før vi første gang reiste til Det Indiske Hav. Og kjærligheten til den helt unike opplevelsen Maldivene byr på har bare vokst, og vi har siden da besøkt utallige av de mer enn 200 imponerende Private Island Resorts.

Vi får aldri nok av de uforglemmelige solnedganger, det eventyrlige livet under havets overflate, imponerende konstruksjoner og genuin service, som alt er innkapslet i en ekte Cast Away-følelse. Det kan på ingen måte sammenlignes med noen annen reiseopplevelse.

Vårt ultimative mål med Maldivia er å dele vår kunnskap og hjelpe deg med å skape ditt eget unike eventyr på Maldivene.

Vi har et brennende ønske om å sikre at ferien din blir en fornøyelse fra A til Å, og har alltid et ekstraordinært fokus på å lytte, kommunisere og utelukkende håndplukke hoteller og partnere som lever opp til den standarden vi forventer til våre reisende.

VÅR AMBISJON ER ALLTID Å

SKAPE ET 100% UNIKT

EVENTYR, SOM DERE ALDRI GLEMMER

Vi reiser personlig til Maldivene flere ganger i året for å holde oss oppdatert, kjenne sanden, se soloppgangene, snorkle ved korallrevene, utforske fasilitetene, sove i sengene og føle atmosfæren. For vi kan kun gi veilede deg om det vi selv vet om, og vi streber etter å være best på akkurat det!

Det har etterhvert blitt noe av en jungel å planlegge en reise med alle de uendelige muligheter som finnes på det store internett. Vi vet hvor viktig ferien og kvalitetstid med sine kjære er, og ser det som vår edleste oppgave å skreddersy reisen så alle individuelle ønsker og reisedrømmer blir realisert.

Her på siden har vi samlet noen av de beste Private Island Resorts på Maldivene som vi personlig elsker, og som hver tilbyr fortryllende og unike opplevelser. Det er ikke alle hotellene vi har delt her, så ta gjerne en hyggelig snakk med oss ​​om hvordan vi kan skreddersy deres spesifikke drømmereise.

Vi er sikre på at vi kan finne akkurat det dere leter etter, og til og med det du ikke visste at du lette etter..

Med en kompromissløs tilgang til kvalitet og nærværende service i kombinasjon med vår personlige erfaring og omfattende nettverk, skaper vi unike drømmereiser hvor vi er nøye med detaljene og går Above & Beyond – hver eneste gang. Det er dette som kjennetegner Maldivia.

Finolhu Baa Atoll - Kanusan

Enestående service

Hos Maldivia er vi old school. Gjennom oppmerksom og personlig service er vårt ultimate mål å realisere dine unike reisedrømmer, og vi bruker heller litt ekstra tid på å finne det perfekt match – akkurat som det ble gjort i «gamle dager». Vi er der for deg når du trenger det. Guider deg gjennom jungelen av muligheter og trekker i de rette trådene for å gjøre det umulige mulig.

Vi kan trylle

Gjennom årene har vi utviklet en rekke nære relasjoner med flere av de beste hotellene, og har et stort nettverk av samarbeidspartnere både i Maldivene og verden over, noe som gjør oss i stand til å trylle, og av og til gjøre det umulige mulig. Det hender jo at vi trenger plass til en ekstra person i villaen enn det som normalt er tillatt, eller kan skaffe en liten ekstra rabatt slik at vi kan gi dere den ultimative verdi for pengene.

Soneva Fushi Out Of The Blue

Vi kjenner Maldivene

Vi holder oss hele tiden oppdatert, og reiser flere ganger i året til Maldivene for å besøke og utforske både eksisterende hoteller og utforske nye. Vi er nysgjerrige og stiller høye krav. På denne måten kan vi kvalitetssikre og dele våre personlige erfaringer med alle i Maldivia familien. 

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no