Kontakt Maldivia

Ønsker du å reise til Maldivene eller noen av våre andre tropiske reisemål, har du spørsmål eller er det noe du lurer på som du ikke finner svar på her på siden, så sitter vi klare til å hjelpe deg.

Send oss en beskjed

Tilmeld nyhetsbrev
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

PERSONLIG SERVICE

Vi har alltid elsket god personlig service og vi er kjent for å følge våre kunder hele veien til døren, så du får den bedste behandling. Har du spørsmål, forespørsler eller annet kan du alltid kontakte oss.

Få en uforpliKtende snakK

Våre åpningstider er noen av de lengste i reisebransjen, for det kun er rimelig at vi er tilgjengelige når du er. Derfor kan du ringe til oss alle ukens 7 dager fra kl. 10:00 til 22:00. Helt uforpliktende!

VI RINGER GJERNE

Ønsker du at tage en god snak om din kommende rejse, men har du kun tid på specifikke tidspunkter, så skriv en besked til os med disse, så vi kan ringe dig op, akkurat når det passer ind i dine planer. Ønsker du å få en god prat om din kommende reise, men har kun tid på bestemte tidspunkter, så gi oss beskjed og vi kan ringe deg opp, akkurat når det passer inn i dine planer.

Personlig kontakt

Wendie Pedersen

CO-FOUNDER & Travel DESIGNER

Kontakt mEg på

Tlf. +47 23 96 51 71
wp@maldivia.no

Rasmus Kirketerp

CO-Founder & Travel Designer

Kontakt mEg på

Tlf. +45 71 74 72 70
rk@maldivia.dk

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels