COMO Maalifushi 5.5

Maldivene / Det Indiske Hav

HOLISTISK SHAMBHALA RESORT

 

Det tar bare 50 uforglemmelige minutter med sjøfly fra Malé for å komme til det fortryllende COMO Maalifushi. Her befinner du deg i de vakreste omgivelsene, helt ytterst i den idylliske Thaa-atollen, der det kun ligger 1 resort, COMO Maalifushi. Nyt den ultimate atmosfæren av fred og ro mens du sykler gjennom en fantastisk frodig jungel, høye kokos- og bananpalmer og alltid til følelsen av den milde brisen fra det omkransende Indiahavet.

COMO Maalifushi ligger på en knapp 800 meter lang, privat øy. Her er 65 store, luksuriøse suiter og villaer, alle med private basseng, som du finner både langs de hvite sandstrendene, men også på påler over lagunen.
Utforsk øyas mange herligheter, som inkluderer tennisbaner, et prisvinnende COMO Shambhala Spa, en kul barneklubb for de minste, hotellets 3 fantastiske restauranter og barer, et stort basseng som slanger seg ut til havet og flere lekre fasiliteter

Ta på dere maske og snorkel og dra på nye ventyr ved COMO Maalifushis eget husrev, eller opplev de majestetiske hvalhaiene i vintersesongen, i de sene nattetimer når de fredelig nyter det varme havet.

Hvis du ønsker et resort full av fasiliteter i verdensklasse, flotte opplevelser til sjøs, prisvinnende spabehandlinger, uforglemmelige kulinariske opplevelser med fokus på økologi og ernæring, bo i en lekker Pool VIlla villaene og bli skjemt bort av et personale som egnuint ønker dere en magisk opplevelse, så er drømmehotellet COMO Maalifushi.

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du bo på COMO Maalifushi? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

65 Rom | 3 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Mulighed for djævlerokker

Mulighed for hvalhajer

Snorkling

Surfing

Uspoleret område

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (10)

  • Idyllisk beliggenhet i Thaa Atoll
  • Fantastisk husrev med alt fra rokker til havskilpadder
  • Store vakkert designede villaer med privat pool
  • Enorm felles basseng ut mot havet
  • Nattsnorkeling med hvalhai (fra november til april)
  • Prisvinnende COMO Shambhala
  • Transfer med sjøfly
  • Stort fokus på holistisk velvære (yoga, pilates mm.)
  • "PLAY" kids club for de minste
  • Kulinariske opplevelser fra 3 nydelige restauranter
Se mer Se mindre

LIVET PÅ COMO

 

COMO er utvilsomt ett av verdens beste hotel brands.
Ikke nok med at selve hotell opplevelsen er en ekstraordinær opplevelse, står de også bak den berømte Shambhala filosofi med fokus på holistisk velvære
som både kommer til uttrykk med helende spabehandlinger og næringmessige korrekte menyer i restaurantene.

Uansett om du er her på COMO Maalifushi eller blant rismarker på COMO Uma Ubud, nyter komplett
idyll i Fiji på COMO Laucala Island eller snorkler på Maalifushi eller søsterhotellet Cocoa Island i Maldivene, kan du forvente en rolig zen-atmosfære med
fokus på de beste materialer, de beste ingrediensene og den beste servicen. COMO er noe helt spesielt.

RESTAURANTER & BARER

 

3 RESTAURANTER OG 1 BAR

COMO Maalifushi har 3 restauranter
og 1 bar.

MADI

 

Madi, som på maldivisk betyr manta ray (djevelrokke), er hovedrestauranten på Maalifushi. Her kan du nyte smakfulle måltider til frokost, lunsj og middag. 3 ganger i uken er det temakvelder, som bl.a inkluderer «Taste of the Indian Ocean», asiatisk og sjømat. Her får du virkelig muligheten til å nyte kokkenes ferdigheter, samt smaker fra denne delen av verden.

TAI

 

Tai utmerker seg med sjømat fra Det indiske hav tilberedt med japanske teknikker. Rettene inkluderer bl.a sushi, tempura og sydende kjøtt tilberedt over kull. Blant drikkevarene serverer Tai også japansk whisky, soju, sochu og umeshu. Dette er rett og slett det ultimate fra det japanske kjøkken.

THILA

 

Thila serverer retter fra Madi samt drinker i en varmt opplyst, vakker bar. Cocktailene inkluderer klassikere så vel som tropiske kreasjoner med noter av sitrongress, basilikum, honningmelon og mer. Alkoholfrie drinker serveres også som mocktails som er like kunstferdige som deres alkoholholdige motstykker.

VILLAER

COMO Maalifushi har noen av de vakreste villaene i vår optikk blant alle hotellene i Maldivene. Fra de tropiske Beach Villas, hvor bassenget er omgitt av frodig natur, til hippe Water Suites og drømmeaktige Water Villas. Totalt 65 luksuriøse suiter og villaer,i flere ulike størrelser avhengig av behov.

Suitene og villaene, som ligger langs jettyen over vannet, har alle en spektakulær utsikt over Det indiske hav, privat basseng, en vakker solterrasse og gulv-til-tak-vinduer som lyser opp hele villaen. Strandsuitene og villaene ligger i mer frodige og grønne omgivelser, og alle har eget basseng, terrasse og en liten sti som fører ned til den puddermyke stranden. Uansett hvilken villa du ønsker kan du se frem til å bo i en villa som er vakkert innredet med lyse farger, knasende sprø og kritthvit egyptisk bomull, lyse eikegulv, naturmaterialer og vakre, store bad i lys marmor og nydelig utendørsdusj.

Både Maalifushi Beach Villa og Maalifushi Water Villa er blant vår meste etterspurte villaer. For større familier er hotellets Two-Bedroom Beach House og Two-Bedroom Beach Villa, samt det ikoniske COMO villa det perfekt valg.

BEACH SUITE W. POOL

Maks 3 voksne + 1 barn / 101 m2 (13 villaer totalt)

Beach Suite på ca. 100 kvadratmeter med vakkert grønt uteområde, enkel gjennomført stil, privat basseng og en liten sti ut til stranden

WATER SUITE W. POOL

Maks 3 voksne + 1 barn / 107 m2 (17 villaer totalt)

Water Suite med god plass og åpen planløsning, som er vendt mot den vakre soloppgangene. Stor terrasse med eget privat basseng og direkte adgang til lagunen.

BEACH VILLA W. POOL

Maks 3 voksne + 1 barn / 116 m2 (7 villaer totalt)

Beach Villa som ligger mod soloppgangen, flankert av vakker natur og med det innbydende private bassenget ute på terrassen. Vakkert design både innvendig og utvendig.

WATER VILLA W. POOL

Maks 3 voksne + 1 barn / 120 m2 (13 villaer totalt)

Water Villa med fortryllende privat basseng ute på stor terrasse med både mulighet for mye sol og skygge når du har bruk for litt avskjerming. Ligger mot solnedgangen og har et romslig og lekkert layout.

TWO BEDROOM BEACH HOUSE W. POOL

Maks 4 voksne eller 3 voksne + 2 barn / 178 m2 (1 villa totalt)

Stort Two Bedroom Beach House w. Pool over 2 etasjer med stor utendørs hage, privat basseng og utsikt over det asurblå havet. Perfekt for familier med barn i alle aldre, eller voksne par som reiser sammen.

TWO BEDROOM BEACH SUITE W. POOL

Maks 4 voksne eller 3 voksne + 2 barn / 131 m2 (1 villa totalt)

Two Bedroom Beach Suite w. Pool er perfekt for familier, både med tanke på god planløsning og beliggenheten på øya der du finner mer skygge i de varme ettermiddagstimene.

TWO BEDROOM BEACH VILLA W. POOL

Maks 3 voksne + 1 barn / 145 m2 (2 villaer totalt)

Two Bedroom Beach Villa w. Pool vendt mot de vakre karakteristiske maldiviske solnedgangene. Her får dere to separate soverom, sammenhengende stue og en åpen planløsning, som åpner ut mot en enorm terrasse med eget basseng.

TWO BEDROOM MAALIFUSHI BEACH VILLA W. POOL

Maks 5 voksne eller 4 voksne + 2 barn / 296 m2 (1 villa totalt)

Two Bedroom Maalifushi Beach Villa er COMO's kronjuvel på stranden,og byr på nesten 300 kvadratmeter med plass, et enormt uteområde med stort privat basseng, et formidabelt åpent bad, stor stue og flotte soverom. Himmelsk villa.

TWO BEDROOM MAALIFUSI WATER VILLA W. POOL

Maks 5 voksne eller 4 voksne + 2 barn / 213 m2 (1 villa totalt)

Two Bedroom Maalifushi Water Villa er etter vår mening en av de vakreste villaene i Maldivene og ligger idyllisk til på egen brygge med utsikt mot solnedgangen. Gigantisk privat basseng, megaterrasse. Det blir ikke bedre enn dette.

TWO BEDROOM COMO VILLA W. POOL

Max. 5 voksne eller 4 voksne + 2 barn / 408 m2 (2 villaer totalt)

COMO Villa med 2 soverom store gulv til tak vinduer som gir dere den beste utsikt over Det Indiske Hav, over 400 kvadratmeter plass til hele familien.

FOUR BEDROOM COMO RESIDENCE W. POOL

Maks 10 voksne eller 8 voksne + 4 barn / 356 m2 (1 villa totalt)

Four Bedroom COMO Residence er perfekt for store familier eller større grupper som reiser sammen. Over 350 kvadratmeter med plass over 2 etasjer, panoramautsikt over Det indiske hav, 4 soverom og mange flere lekre detaljer.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Der er en gratis oppgradering fra «Frokost» til «Halvpensjon» året rundt, bortsett fra over jul og nyttår.
Det er også mulighet for oppgradering til Helpensjon samt en drikkepakke.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– Bottle of Champagne
– Daily Fruit Platter
– Gift from Maalifushi
– Complimentary 60-minute spa treatment per couple
– Candlelit dinner setup for two

Bryllupsattest datert innen 6 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å få ovennevnte.

Barn

BARN PÅ COMO MAALIFUSHI

Barn i alle aldre er hjertelig velkommen på COMO Maalifushi.
Det er en «PLAY» Kids Club og flere aktiviteter som snorkling, tennis og brettspill.
Vi påpeker imidlertid at det er en rolig Zen-atmosfære på øya, som primært tiltrekker seg et flertall av par.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA COMO MAALIFUSHI

Sjøfly-transfer som på ca. 50 minutter hver vei.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL COMO MAALIFUSHI

Vi er elsker COMO-brandet, og COMO Maalifushi er intet unntak. Den prisvinnende COMO Shambhala Spa har en helt særlig plass i våre hjerter.

Villaene på hotellet er innredet med de vakreste naturmaterialer, og på en fantastisk måte, hvor du får det ultimate ut av både soltimene, men samtidig har mulighet for skygge til enhver tid.

Den rolige zen-atmosfæren er perfekt for både bryllupsreisen, par, venner og familier som ønsker en fortryllende opplevelse i Maldivene i tropiske avslappende omgivelser.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no