Diamonds Thudufushi 4

Maldivene / Det Indiske Hav

All INCLUSIVE RESORT I DEN VAKRE SOUTH ARI ATOLLEN,
DER NABOENE DINE ER HVALHAIER, HAVSKILPADDER OG ROKKER 

 

Glem alt om enorme resorts med overdimensjonerte fasiliteter og villaer – på Diamonds Thudufushi er fokus på de gode, enkle tingene i livet. Diamonds Thudufushi er det ekte, autentiske Maldivene.

Det hele starter med sjøflyet fra Malé, som tar deg til denne perlen i South Ari Atollen på bare 25 minutter. Thudufushi er nesten perfekt rund, omkranset av hvite sandstrender og med vakker frodig vegetasjon i hjertet av øya.

Du går barbeint langs jettyen, der resortets ansatte møter deg med åpne armer, kledd i tradisjonelle maldiviske klær. Du blir møtt av smil og en imøtekommenhet som setter tonen for ditt kommende eventyrlige getaway. Øya er så naturlig som den kommer. Palmene tar deg gjennom resortets naturlige stier som tar deg rundt på ikke mange minuttene.

Her har du muligheten for å bo i en enkel og sjarmerende Beach Bungalow, en større Beach Junior Suite eller en av de helt elegante Water Villas – signaturen hos Diamonds Thudufushi. Uansett hvordan du velger å skjemme bort deg selv, vil du våkne opp til glitrende turkis hav, en mild bris og lyden av paradis.

Len deg tilbake og nyt resortets All-Inclusive, som inkluderer fantastiske måltider, deilige drinker, minibar i villaen mv. Sett tennene i hjemmelaget italiensk pizza, nyfanget grillet fisk, lokale maldiviske og indiske retter eller mørt kjøtt. Når du er mett, kan du ta deg en hvil i skyggen etterfulgt av en snorkletur over det eminente husrevet. Thudufushi er virkelig velsignet med en av de beste stedene for både snorkling og dykking i hele Maldivene.

Grunnet beliggenheten i utkanten av South Ari Atollen kan du hele året rundt være heldig å snorkle og dykke med alt fra hvalhaier til djevelrokker, manta, havskilpadder og større, ufarlige reef sharks. Dette er rett og slett et paradis for undervannsentusiaster!

Wendie

Wendie Pedersen
Founder & Travel Designer

Personlig veiledning

Diamonds Thudufushi er en ekte drømmeøy! Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

68 Rom | 3 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Highlights (8)

  • Eksepsjonell beliggenhet i South Ari Atollen
  • Liten, rund øy omgitt av et fantastisk husrev
  • Et av de beste resorts med mulighet for å se og snorkle med hvalhaier
  • Resort med stort fokus på kulinariske opplevelser og kvalitetsviner
  • All Inclusive resort med eksepsjonell verdi for pengene
  • Italiensk designede vannvillaer med gigantiske terrasser og uforstyrret utsikt
  • Stor, turkisblå lagune perfekt for bading og vannsport
  • Transport til og fra feriestedet med sjøfly
Se mer Se mindre

LIVET PÅ THUDUFUSHI

 

Dagene her i Maldivenes kanskje vakreste atoll bruker du på slentre gjennom den finkornede sanden, smake på et hav av retter fra allverdens kjøkkener, snorkle med havskilpadder og utforske det magiske husrevet, svømme med hvalhaier og mantarokker, se vakre soloppganger og solnedganger, bade i lagunen, nyte vin på terrassen eller drinker i en av strandbarene. Dagene går med andre ord med alle de gode, simple tingene i livet, som får deg helt ned i gir og langt vekk fra hverdagens mas. 

HIMMELSKE OPPLEVELSER TIL sjøS

 

Diamonds Thudufushi har en førsteklasses beliggenhet i den vestlige delen av South Ari Atollen. Og det er viktig å understreke dette da det betyr at dere får det absolutt beste utgangspuntket for fantastiske dykke og snorkel opplevelser her.

Utkanten av atollene er generelt der de store grasiøse hvalhaiene liker best å opphold seg, og dette gjelder igjen spesielt i South Ari Atollenn. Og selv om vi aldri kan garantere at du vil oppleve disse majestetiske skapningene, så tør vi med nesten 100% garanti si at det venter dere opplevelser med alt fra fantastiske havskillpadder til rolige djelvelrokker og små, ufarlige haier. Alt rett ved foten fra din villa her på Diamonds Thudufushi.

GASTRONOMI I varke OMGIVELSER

Diamonds Thudufushi måler i underkant av 240 meter i lengden og 200 meter i bredden, men selv på tross av sin beskjedne størrelse så venter det flere nydelige restauranter og barer som kommer til å ta ferien til helt nye høyder. 

Maakana er resortets hovedrestaurant, som serverer en rekke alternativer til frokost, lunsj og middag. Pizza, pasta, salater, BBQ, fersk sjømat og mye mer. Her skifter temaet hver eneste dag.

Bor du i en av resortets Water Villas, kan du også spise i Aqua Over Water Restaurant til kvelds, et moderne fusjonskjøkken hvor det serveres à la carte og der det europeiske kjøkken møter det asiatiske.

Nyt lekre à la carte-biter fra Veli Beach Bar til lunsj.

DE KARAKTERISTISKE VILLAene

 

Diamonds Thudufushi har 7 forskjellige villatyper, der de fleste er Beach Bungalows, Beach Junior Suites og Water Villas. Førstnevnte er resortets standard romtype, med flott enkelt interiør, mørke tregulv og beliggenhet nær vannet.

Hvis du vil ha mer plass, bør du gå for en Beach Junior Suite eller en av de svært få, og utrolig ettertraktede Sand Bank Junior Suites. Større familier kan med fordel gå for en av de enorme vannvillaene med 2 soverom og eget basseng.

Vår personlige favoritt er resortets Water Villa (eller Jacuzzi Water Villa). Disse karakteristiske maldiviske Water Villas lyser opp det turkisblå og innbydende vannet, og står i perfekt kontrast til omgivelsene med det hvite eksteriøret og de mørke fiskebeinsgulvene. Rett og slett nydelige!

RESTAURANTER & BARER

 

3 RESTAURANTER OG 3 BARER

Diamonds Thudufushi har 3 restauranter, 2 «dining experiences»
og 3 barer, på denne spektakulære øya i South Ari Atollen.

MAAKANA RESTAURANT

 

Maakana er Diamonds Thudufushi’s hovedrestaurant, og på mange måter sentrum for øya. Her kan du nyte alt fra ferske bakervarer, ferskpresset juice og omeletter til frokost til italiensk pizza og pastaretter, saftige sprø salater og nyfanget fisk til lunsj. På kvelden kan dere velge mellom allverdens nydelige retter, men husk! Ikek gå glipp av resortets hjemmelagde »gelati».

AQUA OVER WATER RESTAURANT

 

Aqua Over Water Restaurant byr på A la carte fusjonsmat hvor moderne europeiske og asiatiske retter kommer sammen i fantastiske kombinasjoner. Gjester som bor i hotellets Water Villas har denne restauranten inkludert i All-Inclusive pakken. Det er virkelig ingenting som kan sammenlignes med følelsen av å sitte under stjernehimmelen og se ut over det Indiske Hav med et kjølig glass italiensk vin i hånden.

THILA JAPANESE RESTAURANT

 

En levende, unik og engasjerende japansk Teppanyaki-restaurant som byr på en uforglemmelig live opplevelse. I en vakker hytte med palmeblader og stråtak tilbereder spesialkokken et utvalg av fisk, sjømat og kjøtt på Teppanyaki-grillen rett foran øyene deres. 

FARIVALHU MALDIVIAN DINING EXPERIENCE

Unn deg selv en stjernebelyst opplevelse under palmene i den tropiske hagen. Tradisjonelle maldiviske retter tilberedes av dedikerte kokker som tar deg med på et maldivisk eventyr av smaker, lukter og opplevelser. For å fullføre atmosfæren, inviteres gjestene til å bære den tradisjonelle maldiviske sarongen hvis de ønsker.

KAKUNI SEA FOOD DINING EXPERIENCE

 

Denne svært personlige matopplevelsen finner sted i romantiske omgivelser, midt på stranden under måneskinnet. Her kan du utforske et hav av sjømat, tilberedt til perfeksjon. Det er også mulighet for å sette tennene i fersk hummer, tilberedt på forskjellige måter.

VILLAER

Uansett hvilken av de 68 villaene på Diamonds Thudufushi du bor i, er du garantert en fantastisk beliggenhet på stranden eller over vannet. Hvis du bare vil kunne gå rett ut på den hvite sanden om morgenen, og etter noen sekunder stå i den turkise lagunen, så er Beach Bungalow et utmerket valg. Hvis du derimot foretrekker elegant overnatting, god plass og å kunne gå/hoppe direkte i vannetfor å snorkle eller bade i solskinnet bør dere gå for en Water Villa.

BEACH BUNGALOW

13 Beach Bungalows / Max. 2 voksne og 1 barn / 3 voksne

De 13 Beach Bungalows ligger ved siden av den uberørte lagunen og har direkte adgang til stranden. De er utstyrt med private terrasser med lenestoler, bord og solsenger. Alle bungalowene har en utendørs dusj.

BEACH JUNIOR SUITE

32 Beach Junior Suites / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne og 1 barn

De elegant innredede 32 Beach Junior Suites ligger rett på stranden med utsikt over det vakre Indiske Hav, og har separat stue, sovesofa, utendørs dusj og en stor privat veranda med lenestoler, bord og solsenger.

WATER VILLA

14 Water Villas / Max. 2 voksne og 1 barn / 3 voksne

De 14 vannvillaene har en stor privat terrasse med direkte trapp ned i vannet. Alle villaene har en stor stue som er smakfullt innredet med elegante møbler, en himmelseng, en komfortabel sofa og hjørnebar, moderne italiensk belysning og vakkert mørkt parkettgulv.

JACUZZI WATER VILLA

7 Jacuzzi Water Villas / Max. 2 voksne og 1 barn / 3 voksne

De 7 Jacuzzi Water Villas har en stor privat terrasse med direkte trapp ned i vannet og et privat boblebad med hydromassasje. Alle villaene er smakfullt innredet med elegante møbler, moderne italiensk belysning og håndlaget parkett. Hver villa har en stor stue med en komfortabel sovesofa og en liten hjørnebar.

TWO BEDROOM WATER VILLA WITH POOL

2 Two Bedroom Water Villas w. Pool / Max. 6 voksne

Disse to-roms vannvillaene med privat basseng har en eksklusiv beliggenhet for enden av jettyen. Her får dere to doble soverom samt en stor felles terrasse og privat basseng. Villaene er smakfullt innredet med skreddersydde møbler, moderne italiensk belysning og luksuriøst parkettgulv. Hver villa har en stor stue med en komfortabel sovesofa og en liten hjørnebar.

Priser og info

Meal Plans

ALL-INCLUSIVE (AI)

Frokost, lunsj og middag i Maakana Restaurant. À la carte lunsj fra Veli Beach Bar. Gjester i villatypen «Water Villa» og over kan, i tillegg til de nevnte restaurantene, også spise på Aqua Over Water Restaurant (à la carte) og nyte forfriskninger i Aqua Over Water Bar (18:00 til 22:00).

Gjester som bor i villaer på stranden kan spise i Aqua Over Water Restaurant mot et mindre tillegg.

Hvis du ønsker å spise på en av resortets spesialitetsrestauranter som Thila Japanese Restaurant eller nyte en Dining Experience, har dette et ekstra gebyr for alle gjester.

Snacks, drinker, brus, juice, øl, vin, te og kaffe samt utvalgt brennevin fra Veli Beach Bar fra kl. 10.00 til 00.00 eller fra Maakana Bar fra kl 12.00 til 00.00 er også inkludert.

Daglig påfyll i minibaren i villaen med brus, vann, musserende vann og øl.

Aktiviteter som kano, SUP og leie av snorkelutstyr. Guidede snorkleturer på husrevet samt fitness fasiliteter. 

Honeymooners

BRYLLUPSREISE INKLUSJONER

– Flowers set up in the room upon arrival
– Fruit basket and bottle of wine served in the room upon arrival
– 20% at the Boutique

Bryllupsattest datert innen 6 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å få ovennevnte.

Barn

BARN PÅ DIAMONDS THUDUFUSHI

Barn er hjertelig velkomne på Diamonds Thudufushi, og de vil absolutt komme til å nyte både lagunen, snorklingen og de vakre strendene samt den varierte, gode maten.
Men, det er ikke et resort vi typisk anbefaler til barnefamilier, på grunn av øyas beskjedne størrelse og fokus på det simple øylivet. Det er ikke et fellesbasseng, barneklubb eller mange aktiviteter for barn/unge på øya.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA THUDUFUSHI

Når du skal fra Malé til Diamonds Thudufushi, er det med sjøfly, som også er den vakreste måten å komme seg ut til hotellene på.
Turen tar ca. 25 minutter og for at det er mulig å komme seg ut til resortet samme dag som ankomst må det internasjonale flyet lande i Malé før kl. 15.00, da sjøflyene kun flyr i dagslys.

MALDIVIA skreddersyr 
DIN reise TIL DIAMONDS THUDUFUSHI

Diamonds Thudufushi byr på fantastisk verdi for pengene der jeg spesielt vil fremeheve deres premium All Inclusive, sjarmerende maldiviske bungalower og villaer, og så er det et paradis for dykking og snorkling.

Wendie Pedersen

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no