Finolhu Baa Atoll 5

Maldivene / Det Indiske Hav

Lekende lett, elegant unik og herlig avhengighetsskapende. Finolhu Baa Atoll Maldives 5* er selve definisjonen av paradis. Snorkling og dykking av toppklasse. Magiske overnattinger på stranden under stjernene. Eksepsjonell gastronomi. Finolhu Baa Atoll Maldives tilbyr alt dette og mye mye mer.

 

Uforglemmelige, ekstraordinære opplevelser. Det er nettopp det Finolhu er. Forestill deg at du sitter på terrassen i din private villa ved solnedgang, og en rokke elegant glir forbi. Eller at du på morgen snorkelturen møtes av en nysgjerrig skilpadde. På Finolhu bor du helt ved kanten til spesiell verden: Havet som erverdens største naturlige habitat og nettopp her i Baa-atollen – et beskyttet UNESCO biosfærereservat – utfolder marinelivet sin helt unike magi. Finolhu er et sted for drømmer, både på stranden og i vannet.

Finolhu har 125 vakre designvillaer, fire restauranter, en strandklubb og kafé, samt et utvalg av aktiviteter som komplementerer øyas naturlige skjønnhet. Dette er din personlige “Playground”!

På land kan du unne deg en rolig spasertur langs strandkanten, helt ut til den ikoniske sandbanken, og deretter nyte en deilig skalldyrlunsj på det legendariske Crab Shack. Ingenting kan måle seg med kombinasjonen av en mild sjøbris og å kjenne sanden under føttene.

For de eventyrsøkende byr vannsport, båtutflukter og dykketurer på spennende muligheter. Hva sier du til en 30-minutters båttur til den kjente Hanifaru Bay, et verdenskjent samlingspunkt for Manta rokker?

behagelig solseng på stranden under bølgende palmer, eller rett og slett nyte din luksuriøse villa med panoramautsikt over lagunen.

Fra lagunens azurblå vann til de turkisfargede grunne områdene langs kysten, og det safirblå dypet lenger ute. Fra unik gastronomi til cocktails og loungebeats. Det er trygt å si at Finolhu er et himmelsk resort som virkelig fortjener å bli lovprist til skyene.

Wendie

Wendie Pedersen
Founder & Travel Designer

Personlig veiledning

Ta med familien til Finolhu! Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

125 Rom | 6 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Highlights (12)

 • Beliggenhet i hjertet av Baa Atoll, et UNESCO Biosphere Reserve
 • Øy med en lang vakker sandbanke
 • En av Maldivenes største turkisblå laguner
 • Himmelsk gastronomi fra 4 restauranter, beach club og café
 • 30 minutter med speedbåt fra manta ray paradiset, Hanifaru Bay
 • Kule vannsportopplevelser med bl.a. Jetski, X-Jet Blade, Sea Bob og SUP
 • Golf Studio, innendørs og utendørs jungle-gym, personlige trenere mm.
 • Finolhu "Beach Bubble" opplevelse, med overnatting og måltider i resortets "Bubble"
 • Fantastisk "All-Inclusive Premium" pakke med "dine around" privilegier
 • Transfer med sjøfly
 • "The Oceaneers Club" (kids club) med alt fra basseng til sklier og legeplass
 • Flytende frokost i ditt private basseng og romantiske strandmiddager
Se mer Se mindre

LIVET PÅ FINOLHU

 

Lekne delfiner utfører hopp i horisonten. Djevelrokker glir elegant i nærheten av lagunen. På fastlandet suser tennisballer gjennom luften, mens fuglene synger fra palmene langs stranden. Opplev fantastiske kulinariske eventyr etterfulgt av iskalde, eksotiske cocktails til lyden av DJ-musikk. Tilbring en natt under stjernene i Finolhus unike «Beach Bubble», eller la deg skjemme bort i spaet. Uansett hva du velger å gjøre, vil din ferie på Finolhu være magisk!

EKSEPTIONELT DESIGNEDE VILLAER

 

Det berømte Muza Lab-designstudio har brukt farger, mønstre og teksturer til å skape et visuelt mesterverk av oppdagelser og glede.

Med spesialfremstillede møbler, nøytrale hvite farger og varme materialer som sisal, tau, leire og tømmer er interiøret ren nytelse og derfra kan det glitrende turkisblå hav foran din villa også beundres. De 125 spektakulære villaene er plassert på stranden og over havet, og er enten med eller uten privat basseng.

Moderne arkitektonisk design blandes harmonisk med rustikke detaljer overalt på resortet, med moderne bygninger, som er utformet med maldiviske detaljer. Det vi spesielt elsker ved villaene er, at selv om de er iøynefallende, så har de samtidig detaljer som naturlig, maldivisk stråtak, som gjør det mulig for deg å forsvinne inn i den naturlige atmosfære.

GUDDOMMELIG GASTRONOMI

 

Resortets 4 restauranter ved stranden byr på et variert utvalg av smaksopplevelser, som tar deg med på en utrolig kulinarisk reise.

Kanusan er resortets fine-dining-restaurant, med en fantastisk asiatisk meny. Arabian Grill presenterer en uforglemmelig reise til Nord-Afrika gjennom bruken av krydderier som kardemomme, spisskummen, muskatnøtt, kanel og gurkemeie, som pirrer sansene.
For eksotiske DJ beats og dans har du Beach Club mens Crab Shack ligger i enden av Finolhu’s himmelske sandbanke.

Finurlige, KOMPLETTe FINOLHU

 

Det er så og si ikke noe som ikke lar seg gjøre på Finolhu. Her finner du noen av Maldivenes vakreste strender, en gigantisk turkisblå lagune du får lyst til å hive deg ut i, i tillegg til lek og moro i form av vannsport, tennis, jungle gym, utendørs kino og mye mer.

Beliggenheten i Baa Atoll gir deg i sommerperioden mulighet for å se, oppleve og snorkle med majestetiske djevelrokker, og samtidig kan du være heldig å få svømme side om side majestetiske hvalhaiene.

Maten er fantastisk, drikkevarene av høyeste kvalitet, servicen personlig og nærværende, det er et fantastisk, avslappende spa, og alt er generelt i toppklasse.

RESTAURANTER & BARER

 

6 RESTAURANTER OG 2 BARER

Finolhu Baa Atoll har 6 spisesteder og 2 barer.
Alle er av eksepsjonell kvalitet.

BEACH KITCHEN

 

Det er godt mulig at du får servert et gratis naturskue mens du nyter frokosten din på Beach Kitchen, for eksempel når en flokk delfiner hopper rundt i horisonten. På Beach Kitchen får du nemlig sitteplass i første rekke med utsikt over havet, eller rett ved siden av bassenget.

Beach Kitchen er det kulinariske hjertet på Finolhu. Både om morgenen, til lunsj og om kvelden serveres det lokale og internasjonale retter. Menyen byr på et bredt utvalg som møter alle slags smaker og preferanser, enten du er veganer, vegetarianer, eller foretrekker fisk eller kjøtt.

Hver kveld byr kjøkkensjefen og hans team på kulinariske delikatesser fra forskjellige deler av verden; asiatisk, maldivisk, italiensk, og mange flere.

KANUSAN

 

Finolhu’s fine dining-restaurant er den prisbelønnede Kanusan. Restauranten ligger på påler omgitt av Indiahavet.

Kanusan har et eget sushi-område samt en aperitifbar, og er berømt for sitt klassiske og moderne japanske kjøkken.

Har du lyst på en smaksprøve? Hva med Salmon Yuan Yaki? En smakfull rett med grillet laks med puré av daikon, citrusfrukter og parmesan.

Kanusan er stemningsfullt innrettet med dempet lys og er et fortryllende sted, hvor det alltid er romantikk i luften.

ARABIAN GRILL

 

Stig inn i Arabian Grill, og la Finolhus kokker ta deg med på en kulinarisk reise gjennom Nord-Afrika og Midtøsten.

Du vil oppleve en sansefest for ører, nese, øyne og selvsagt smakssansen. Når lyden av fersk fisk som freser møter havets rolige bølger, og når forførende aromaer av eksotiske krydder som kardemomme, spisskummen, muskat, kanel og gurkemeie vekker en følelse av forventning.

Når mezze-tallerkener med fisk, kjøtt og grønnsaker er en fryd for øyet, og når en tagine med lime, aprikoser og valnøtter eller kanskje den beste hummusen utenfor Tunisia og Marokko gir deg en smakseksplosjon, da har din kulinariske reise nådd sitt bestemmelsessted – Arabian Grill.

CRAB SHACK

 

Hver dag bør inneholde litt tid for dagdrømmeri. Enten du tar en 20-minutters avslappende spasertur over sandbanken eller en 5-minutters tur med Finolhus tradisjonelle trebåt, vil du oppleve å forsvinne inn i din helt egen øydrøm.

Med sine treplanker og stråtak av palmegrener, oser Crab Shack av rustikk sjarm. Å drømme seg bort mens du nyter en mango-papayasalat, piri-piri-kylling og et glass kjølig rosévin med føttene i sanden, er akkurat det dagdrømmer er laget av!

BEACH CLUB

 

Dette er stedet hvor ting skjer etter solnedgang. Hvis du ønsker å tilbringe kvelden på stranden mens du lytter til avslappende musikk og nyter eksotiske cocktails, så er dette stedet for deg. The Beach Club er hjertet av resortet. Det gir Finolhu en unik karakter som skiller det fra andre resorter på Maldivene.

Dans barfot i sanden til de beste DJ-beatsene, eller betrakt horisonten fra det øverste dekk mens du nyter en shisha.

MILK LAB

 

Uansett hvor du befinner deg på Finolhu, vil du alltid ende opp med å passere Milk Lab. Og det er utrolig praktisk. En shake etter tennismatchen din. En proteindrikk etter treningen. En espresso når du føler for det. Eller bare en juice for å kjøle deg ned et øyeblikk.

Finolhus bartender står klar til å betjene deg. Her venter deilige kaker og andre fristelser. Dette er en fremragende tillegg til Finolhus utvalg av spisesteder!

BEACH BAR

 

Finolhus vakre design fortsetter å utfolde seg i denne fantastiske Beach Bar. Åpen 7 dager i uken, fra formiddagen til langt ut på natten.

Her serveres eksotiske cocktails, deilig champagne, utsøkte viner fra vinmarker over hele verden – alt sammen med et smil.

VILLAER

Å bo ved havet, med daglig utsikt til de uendelige nyanser av blått, er balsam for sjelen. Det skjer noe magisk når man ser ut over havet.

Alle Finolhus 125 villaer ligger direkte på stranden, ved lagunen eller på påler over vannet – og 79 av dem har sin egen svømmebasseng.

De anerkjente designerne fra Muza Lab i London har skapt en fenomenal effekt og har på en nesten forførende måte brakt naturens levende farger inn i villaene.

LAGOON VILLA

145 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Når du ser ut fra denne smakfulle Lagoon Villa, kan utsikten over lagunens rolige vann med uendelige nyanser av blått bli noe man lett blir avhengig av. Med 145 kvadratmeter plassert direkte over vannet, har du god plass til å bre deg ut og slappe av på solsengene på ditt maldiviske tredekke, der trappene fører deg direkte ned i det varme dypet. Nyt en drink mens du lytter til favorittmusikken din på det toppmoderne Marshall-lydanlegget. Livet her er rett og slett vakkert!

BEACH VILLA

205 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Den avslappede øyfølelsen er garantert i Finolhus vakre Beach Villas. Uten å reise deg fra sengen kan du se ut på din tropiske hage og videre ut mot stranden med det turkise havet. Den subtile endringen i former og nyanser av blått og grønt, sammen med den nedadgående solens aprikosfargede tone, bringer en følelse av letthet og friskhet til denne flotte villaen på 205 kvadratmeter. På baksiden finner du et romslig bad med badekar, som inkluderer et utendørs område hvor du kan se på stjernene mens du dusjer.

PRIVATE POOL VILLA

205 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Livets hemmelighet er å ta ting mindre alvorlig og gjenopprette kontakten med naturen. Under ditt opphold i denne Private Pool Villa vil du komme nærmere å oppdage disse hemmelighetene mens du går barbeint rundt! Villaen, som strekker seg over 205 kvadratmeter, inkluderer solsenger i den vakre hagen og ved svømmebassenget, som du kan nyte i fullstendig privatliv. Her vil du føle deg like fri som havbrisen når du dusjer i det utendørs badeområdet.

OCEAN POOL VILLA

180 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

I løpet av de første dagene av ferien din vil du finne det vanskelig å sitte stille i denne maldiviske Ocean Pool Villa. Det er rett og slett for mye å se, gjøre og... fotografere. Du vil finne deg selv i å ta bilder av bassenget og havet, himmelen og de fantastiske solnedgangene, samt de storslåtte fargene som interiørarkitektene fra Muza Lab har benyttet for å skape blikkfang i villaen på 180 kvadratmeter. Dag og natt vil din ferie ved havet overraske deg med nye oppdagelser. Og etter hvert som du gradvis fordypet deg i drømmeferien din, vil du til slutt innse at det virkelig bare er et hårstrå som skiller himmel fra jord.

BEACH POOL VILLA

205 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Opplev ekte maldivisk komfort og avslapning i en av Finolhus eksepsjonelle Beach Pool Villas ved stranden. Forestill deg å våkne om morgenen til den praktfulle utsikten over din frodige private hage, for deretter å gå ut på stranden for et bad i den vakre lagunen. Slapp helt av i din egen private basseng, les en bok under palmene, ta en forfriskende dusj i det utendørs badeområdet – livet kan virkelig være himmelsk! Poolvillaen, som tilbyr en herlig blanding av privatliv og romslighet, dekker 205 kvadratmeter med innendørs og utendørs områder, mens den fine fargekomposisjonen gir villaen en følelse av letthet og friskhet.

TWO-BEDROOM WATER VILLA WITH POOL

460 m2 / Max. 4 voksne og 4 barn / 6 voksne

Det føles som å være på en yacht som ikke gynger. En uendelig glede. En ferie som ikke kunne vært mer himmelsk. Når du bor i en av disse prisvinnende Two-Bedroom Water Villa with Pool, får du 460 kvadratmeter med plass til å utfolde deg på! I tillegg til et enormt soldekk, inkluderer disse villaene også et åtte meter langt basseng, kingsize-senger i de to store soverommene, to luksuriøse bad og en romslig stue. Uansett hvilke bilder fra ferien du deler, kan du være sikker på å vekke misunnelse.

TWO-BEDROOM BEACH POOL VILLA

530 m2 / Max. 4 voksne og 4 barn / 6 voksne

Har du noensinne drømt om å bo i en stor villa på en hvit sandstrand? Her kan drømmen din bli virkelighet. Med nesten utrolige 530 kvadratmeter er denne villaen perfekt for familier eller vennegrupper. Designerne har tilført lekne farger til denne drømmen av en villa og skapt livlige høydepunkter i den store stuen, de to soverommene, de separate badene, og det ti meter lange svømmebassenget. Og akkurat som i en drøm, er alt mulig her – fra en privat grillfest under stjernene til uforglemmelige fester med butlerservice, eller bare å nyte en drink på din egen private strandstrekning mens du ser solen gå ned.

ROCKSTAR TWO-BEDROOM OCEAN POOL VILLA

460 m2 / Max. 4 voksne og 4 barn / 6 voksne

Disse luksuriøse villaene minner om et sitat fra Oscar Wilde, den litterære rockestjernen: "Man bør gi etter for fristelser, for hvem vet om de kommer igjen." Finolhus Rockstar Villa er en av de vakreste i Maldivene. Den er plassert ved enden av moloen, noe som gir ultimat privatliv. Du får også tilgang til en buggy/golfbil, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å rekke middagen i tide. Og som du sikkert allerede har antatt, er alt litt større her: 460 kvadratmeter med boareal, to romslige soverom, en åtte meter lang infinity-pool, en privat bar, bad med badekar og utendusjer, og mye, mye mer. Og så er det utsikten – havet så langt øyet kan se. Ideelt for familier og venner. Gi etter for fristelsen og gjør ferien din legendarisk!

Priser og info

Meal Plans

FROKOST (BB)

Frokost er inkludert som standard og inkluderer måltider i Beach Kitchen restaurant.

HALVPENSJON (HB)

Morgenmat er inkludert i Beach Kitchen, mens du til kvelds kan velge mellom Beach Kitchen eller Pizza Counter.

Ønsker du å spise i en av Finolhu’s spesialrestauranter (Kanusan, Arabian Grill, Crab Shack), så får du ved opphold på minimum 5 netter, følgende kreditter:

25 USD per voksen per frokost
50 USD per voksen per middag

ALL-INKLUSIVE (AI)

Frokost, lunsj og middag i Beach Kitchen eller lunsj/middag fra Pizza Counter.
All-Inclusive pakken inkluderer fersk juice og andre alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra “Standard Beverage List”. 30% avslag på drikkevarer fra “Premium Beverage List”. Én middag i en av Finolhu’s spesialrestauranter, når du bor mer enn 5 netter.

I tillegg er det en kreditt på $25 per voksen per lunsj, og $50 per voksen per middag hvis du ønsker å spise flere ganger fra disse spesialitetsrestaurantene.

Inkluderer også ikke-alkoholiske drikkevarer fra din in-villa mini bar, oppfylt én gang daglig.

ALL-INKLUSIV PREMIUM (AIP)

Frokost i Beach Kitchen restaurant. Dine Around-privilegier til lunsj og middag (på restauranter som er åpne). Dvs:
Lunsj på Beach Kitchen eller Crab Shack. Middag på Beach Kitchen, Kanusan eller Arabian Grill. Pizza fra Pizza Counter mellom 13:00 og 22:00 (en per person, per dag).

I tillegg er det ferske juicer og et hav av valg fra feriestedets «Premium Beverage List». I tillegg er det 40 % rabatt på den eksklusive «Exclusive Beverage Section», og en kreditt på 50 USD på champagne og vin (flaske) fra samme liste.
Alle drinker og snacks fra minibaren i villaen er inkludert (inkluderer også ditt eget vinkjøleskap).

I tillegg inkluderer All-Inclusive Premium måltider som hjemmelagde bakverk, smørbrød, juice og nytraktet kaffe fra Milk Lab.

* À la carte-måltider fra Beach Club, bespisning i villaen og destination dining er ikke inkludert.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– Sparkling wine
– Romantic in-villa bath set-up
– Honeymoon cake
– Romantic set menu dinner (either Kanusan or Arabian Grill)

Bryllupsattest datert innen 6 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å få ovennevnte.

Barn

BARN PÅ FINOLHU

Finolhu Baa Atoll er himmelsk for både voksne og barn.

Her er både en stor og rolig turkis lagune, fantastisk bassengområde, sublim barne-/tenåringsklubb, et hav av aktiviteter, vannsport og mer.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA FINOLHU

Når du skal fra Malé til Finolhu Baa Atoll har du to alternativer å velge mellom
Prisen er den samme og bør derfor velges ut fra kriterier som personlige ønsker og når flyet ditt ankommer Maldivene, og ikke minst når du flyr hjem igjen.

Det primære alternativet er transfer med sjøfly, som er en signatur på Maldivene. Det tar ca. 30 minutter. Her kreves det at det internasjonale flyet lander i Malé før kl. 15.00, da sjøflyene kun flyr i dagslys.

Alternativt kan du velge en kombinasjon av 20 minutter med innenriksfly etterfulgt av 20 minutter med speedbåt. Dette alternativet er praktisk hvis ditt internasjonale fly lander etter kl. 15.00 (enten planlagt eller på grunn av forsinkelse). Det kan også være en fordel å velge dette hvis du har en sen hjemreise, så du slipper å vente så lenge i lufthavnen i Malé.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL FINOLHU

Jeg elsker Finolhus beliggenhet i hjertet av en vakker lagune i Baa-atollen. Her er du tett på de spektakulære manta-rokkene i Hanifaru-bukten, du kan leke med SEA BOBS og vannscooter, spise på fantastiske restauranter eller bare nyte villaenes formidable design.

Wendie Pedersen

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no