JA Manafaru 5

Maldivene / Det Indiske Hav

IDYLLISK BARFOTSSLUKSUS I DET NORDLIGSTE MALDIVENE,
MED SUBLIM ALL-INCLUSIVE OG ALLE VILLAER HAR PRIVAT BASSENG

 

Det er bokstavelig talt et hav av fantastiske resorts i de vakre Maldivene, men få har en så vakker beliggenhet som JA Manafaru.
Etter ankomst til Malé gjenstår bare 60 minutter med innenriksfly og 10 minutter med speedbåt før du står med føttene i sanden på den spektakulære sandsranden på JA Manafaru.

Dette prisbelønte all-inclusive resort er det nordligste private Island hotell i Maldivene, og ligger så nærme India at du nesten kan lukte krydderne i luften. JA Manafaru er fullpakket med wow opplevelser og er perfekt for både romantiske par og aktivitetslystne familier.

La oss starte med de luksuriøse villaene som er spredt både over lagunen og i den kritthvite sanden. Alle har et privat basseng og er omgitt av Det Indiske Hav, eller den frodig grønne vegetasjonen som JA Manafaru er velsignet med. Len deg tilbake og nyt utsikten av lekne delfiner i horisonten. Skjem deg bort med et kjølig glass champagne til lyden av svaiende palmer, eller ta en dukkert og nyt den uforglemmelig maldivisk soloppgang eller solnedgang.

Hos Manafaru blir du bortskjemt med fantastiske restauranter, som er inkludert i hotellets prisbelønte Dine around all-inclusive. Det er en ren fornøyelse å spise på JA Manafaru. Her kan du glede deg til saftige biffer, fersk sjømat, italienske herligheter, autentiske indiske retter og snacks ved bassenget.

Bruk dagene i det avslappende spaet, spill tennis eller fotball med din kjære, familien eller mot resortets personale, nyt tropiske cocktailer i en av Manafarus flotte barer eller sitt på stranden og betrakt det glitrende havet.

Wendie

Wendie Pedersen
Founder & Travel Designer

Personlig veiledning

JA Manafaru er drømmen! Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

84 Rom | 4 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Highlights (8)

  • Idyllisk plassert i det nordligste Maldivene
  • 84 villaer alle med privat basseng
  • CoolZone og Chillzone (Kids and Teen Club) for 3-17-åringer
  • Prisbelønnet all-inclusive pakke med "dine around" privilegier
  • Maldivenes første vingrotte (The Cellar)
  • Sykler inkludert til alle villaer
  • Naturlig maldivisk øy med frodig og tett vegetasjon
  • Aktivitetsrik øy med alle typer vannsport, tennis, futsal/fotball osv.
Se mer Se mindre

LIVET PÅ MANAFARU

 

Hver morgen starter med lyden fra Det Indiske Hav, svaiende bananplanter og tropiske fugler som nyter den eksotiske vegetasjonen. Ditt private basseng glitrer under Maldivenes evige sol. Start dagen med en god frokost etterfulgt av en avslappende spa -behandling. Få pulsen opp med et spill av tennis, en snorkletur eller bli med på en av hotellets daglige aktiviteter. Nyt en kulinarisk opplevelse på en av Manafarus fantastiske restauranter. Avslutt dagen med et kjølig glass vin til lyden av lounge beats og den lette brisen.

PREMIUM, IDYLLISK ALL-INCLUSIVE RESORT

 

INCLUSIVE RESORT
Ja Manafaru inviterer til et eldorado av gourmetopplevelser med deres fantastiske «Dine Around All-inclusive», hvor du fritt kan spise på alle resortets restauranter.

Nyt en god frokost i Kakuni-restauranten, etterfulgt av tre retter på enten Kakuni eller Andriamo Bistro. I løpet av dagen serveres afternoon tea, så vel som sundowners og kanapeer.

Om kvelden kan du unne deg en tre-retters meny på enten Ocean Grill, Andiamo Bistro, Kakuni eller White Orchid

Hele dagen kan du nyte deilige cocktailer, viner, øl, mocktails, juice og brus.I tillegg kan er minibaren i Villa og inkludert, og inneholder både vin, øl, brus og snacks.

EKSEPSJONELLE POOL VILLAER

 

Fantastisk og luksuriøs innkvartering går hånd i hånd med en ferie på Maldivene. Her er du omkranset av verdens vakreste omgivelser, og du fortjener å se dem fra en ekstraordinær villa, på stranden eller over vannet – og med eget basseng.

JA Manafaru har 84 villaer og residences, alle med privat basseng.. Hver og en er romslig, vakkert plassert og fokuserer på totalt privatliv.

Det er ingenting som å slentre rett ut av sengen og ned i bassenget, eller sitte og nyte soloppgangen eller solnedgangen, med et glass champagne i hånden. Det er oppskriften på det enestående livet på Maldivene.

NATURLIG ØY I UBERØRTE OMGIVELSER

 

Der flere av de nye hotellene i Maldivene ligger på «Man Made Islands», dvs. ikke-naturlige øyer, er JA Manafaru det motsatte. Resortet ligger på en naturlig, maldivisk øy der vegetasjonen vokser vilt og hvor trær kan dateres hundrevis av år tilbake i tid.

Bevaring av øya og dens miljø er et hovedfokus for eierne. Feriestedet e også en del av «Parley AIR», noe som betyr at man aktivt gjør alt man kan for å unngå plast, og plukker opp plast som dukker opp ved øya.

I tillegg er det implementert et «Coral regeneration-program» for å beskytte, gjenopprette og gjenskape korallrevene rundt Manafaru.

RESTAURANTER & BARER

 

4 RESTAURANTER OG 2 BARER

JA Manafaru har 4 restauranter,
samt 2 barer og Maldivenes første vingrotte.

WHITE ORCHID LOUNGE

 

Det perfekte stedet på JA Manafaru for å nyte afternoon Tea etterfulgt av de karakteristiske vakre maldiviske solnedgangene.
Her serveres det snacks og Street Food og på kvelden forvandles restauranten til en lounge med tropiske beats.

OCEAN GRILL

 

Hvis du liker saftig biff og fersk sjømat, kommer du til å elske Ocean Grill.
Her kan du se de talentfulle kokkene tilberede fantastiske retter i restaurantens «Show Kitchen».

Sett tennene i indrefilet og møre lamb racks, eller bli skjemt bortt med fersk sjømat og hummer (fanget i samme atol, og brakt direkte av lokale fiskere).

KAKUNI

 

Kakuni er JA Manafarus hovedrestaurant, der god mat og drikke serveres hele dagen. Start med frokosten der utvalget kommer til å imponere deg hver eneste dag, til spesialiteter fra verdens kjøkkener resten av dagen.

Restauranten ligger med utsikt over vannet, og etterhvert som du begraver føttene mer og mer i sanden, kan du fort ende med å bare sitte og nyte god vin og delikatesser fra spesielt Maldivene og Asia i timesvis.

ANDIAMO BISTRO

 

Manafarus sjarmerende bistro, som ligger side om side med bassenget i hjertet av øya. Her kan du glede deg til italienske spesialiteter som sprø pizzaer og smakfulle pastaretter. Den er åpen for lunsj og helt frem til kvelds. Nyt måltider under palmene når du trenger en pause fra solens omfavnede stråler.

INFINITY POOL & BAR

 

Dette åpne området er perfekt for solbadere som ønsker å kombinere bading i Det Indiske Hav med en dukkert i det innbydende infinity pool. Det tilbys deilige drinker ved bassenget hele dagen, og det er åpent helt frem til solnedgang.

THE CELLAR

 

The Cellar er fremdeles et av de mest spektakulære spisestedene på Maldivene. Denne vingrotten er den første og dypeste i sitt slag på Maldivene. La deg skjemme bort med en skreddersydd fast meny, som kombineres med fantastiske viner, valgt ut av fhotellets egen sommelier.

VILLAER

Ja Manafaru har 84 fantastiske Pool Villaer, der intet er overlatt til tilfeldighetene. Fra de enorme Beach villas med privat basseng til de sjarmerende, karakteristiske vann villaene, med utsikt til enten soloppgang eller solnedgang. Resortes kronjuveler er de to store Two & Three Bedroom Residences på stranden eller over vannet, med plass til hele familien.

BEACH VILLA WITH PRIVATE POOL

200 m2 / Max. 2 voksne og 1 barn

Villa med basseng ved stranden, omgitt av tropisk vegetasjon, bare noen få skritt vannkanten. Koselig stue med utendørs bad som fører ut til en innbydende solterrasse, et basseng, en daybed og solsenger både i hagen så vel som på stranden. Nyt brisen mens du spiser al fresco i din private beach cabana.

SUNRISE WATER VILLA WITH INFINITY POOL

135 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Våkn opp til soloppgangen over Det Indiske Havets ute i horisonten, se havet under villaen reflektere solskinnet fra din solterrasse. Se havskilpadder og rokker direkte fra terrassen, eller gjennom glassgulvpanelet innen fra i villaen. Forfrisk kropp og sinn i ditt eget evighetsbasseng eller slapp av på dekket til den mest fortryllende utsikten.

SUNSET WATER VILLA WITH INFINITY POOL

135 m2 / Max. 2 voksne og 1 barn / 3 voksne

Manafarus Sunset Water Villa inviterer til en fantastisk utsikt over solnedgangen i horisonten samt direkte adgang fra villaen ned i Det Indiske Hav. Kos deg ved ditt private basseng eller ta på snorkelmasken for å snorkle med tropiske fisk.

DELUXE BEACH VILLA WITH FAMILY PRIVATE POOL

400 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Et tropisk retreat med god privat plass, bare noen skritt fra øyas uberørte sandstrand. Nyt svømmeturer i ditt private basseng og betrakt de imponerende omgivelsene der du kan slappe av i god komfor og privatlivets fred i din private uteplass.

TWO BEDROOM OCEAN RESIDENCE WITH FAMILY INFINITY POOL

377 m2 / Max. 4 voksne og 2 barn / 5 voksne

Perfekt plassert på spissen av den lange brygga til vannvillaene. Her bor du rett på kanten av øyas rev, hvor du kan beundre den utrolige utsikten over Det Indiske avets turkise blå vann og to ubebodde øyer i horisonten. Det overdådige oppholdsområdet åpner for et innbydende basseng og et utendørs soldekk med direkte adgang til havet via trapper. Begge soverommene gir mulighet for utsikt over soloppgang eller solnedgang for å få det beste fra begge verdener.

TWO BEDROOM BEACH RESIDENCE WTH FAMILY POOL AND PRIVATE POOL

1.400 m2 / Max. 4 voksne og 2 barn / 6 voksne

Ideell villa til familier eller venner som reiser sammen. Slå deg ned i denne overdådige strand-retreaten der du har et hav av rom å nyte. To etasjer, med din egen spa-paviljong og privat dampbad samt badstue. Gå gjennom den private hagen og ut til det spektakulære store familiebassenget, som er omgitt av et forstørret soldekk. Her er det daybeds, utendørs lounge, spisesteder og direkte adgang til den magiske sandstrand.

THREE BEDROOM ISLAND RESIDENCE WITH FAMILY POOL AND PRIVATE POOL

2.022 m2 / Max. 7 voksne og 2 barn

Denne luksuriøse og prisenvinnende Island Residence i to etasjer har tre soverom, to spektakulære bassenger og en privat spa-paviljong med både dampbad og badstue, slik at du kan slappe av i fullstendige private rammer. Villaen er perfekt for en stor familie og vennepar.

Priser og info

Meal Plans

DINE AROUND ALL-INCLUSIVE (AI)

JA Manafaru er et førsteklasses all-inclusive-resort som inkluderer en prisvinnende All Inclusive pakke til alle hotellets gjester. Her kan du spise på forskjellige restauranter som du vil, drikke deilige cocktailer og viner hele dagen lang, og ta del i en rekke aktiviteter. Se hva pakken inneholder nedenfor:

• Welcome amenity – A bottle of house Champagne & homemade macarons

• Breakfast – Kakuni Restaurant: serving local & international cuisine

• 3-course à la carte lunch:
– Kakuni Restaurant: serving local & international cuisine and all-day dining restaurant.
– Andiamo Bistro & Pool: Mediterranean cuisine and all-day dining restaurant
Lunch includes 1 starter, 1 main course and 1 desert per person

• Afternoon tea – White Orchid Lounge: serving simple afternoon tea

• Sundowners & canapés – White Orchid Lounge: serving canapés and beverages

• 3-course à la carte dinner – Ocean Grill Restaurant: Signature seafood & steakhouse by the beach Andiamo Bistro & Pool: Mediterranean cuisine bistro serving early supper Kakuni Restaurant: serving local & international cuisine and all-day dining restaurant
White Orchid Lounge: light Asian inspired supper menu
Dinner includes 1 starter, 1 main course and 1 desert per person.

• Alcoholic beverages – A wide selection of beverages including international branded beers, spirits, new world & old-world wines, packaged fruit juices, soft drinks, JA branded still water, house cocktails & mocktails are available in our venues during operational hours.

• In-villa personal bar – The in-villa personal bar will be refilled once daily at morning upturn with a selection of wines, beers, soft drinks, JA branded still water and snacks. Only consumed items will be replenished.

• Complimentary Experiences – 2 Recreational Swimming Pools, Horizon Fitness Pavilion, Morning Yoga, Tennis Court & Badminton Court, Table Tennis, Futsal Pitch, Pool Table, Nature Trails & Jogging Trails, Maldivian and International Board Games, Utheemu Gallery, Seatopia Environmental Awareness Lounge, Snorkel Gear (fins, mask & snorkel), Non-motorised Water Sports (one hour per day per villa) > Kayaks, Stand-Up Paddlle Board (SUP), Pedal Boats, Windsurfs & Catamarans, Designated Villa Bicycles per person, per villa

• CoolZone family space for 3-11.9 years old / ChillZone for children & teens aged 8 and above

• 15% off following Experiences: Maldivian Cooking Class, Private Yoga Class, Dining by Design at “The Cellar”, “Castaway” deserted island experiences, Blessing & Commitment Ceremonies, Calm Spa Sanctuary, JA Lifestyle Boutique, Eco Golf Driving Range

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– Special setup of scented bath and romantic turndown bed decoration. Once during the stay.
– Couples voucher for a Sundowner Champagne cocktail, served with canapé plate in our bar venue between 1730hrs and 1830hrs. Once during the stay.
– Couples Floating Continental Breakfast. Served in the Villa Pool, once during the stay.

Bryllupsattest datert innen 6 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å få ovennevnte.

Barn

BARN PÅ JA MANAFARU

JA Manafaru er den perfekte øya for både par og familier med barn i alle aldre. En komplett øy med mye plass, kule aktiviteter, barne- og ungdomsklubb og muligheter for snorkling fra stranden.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA JA MANAFARU

For å komme til Maldivenes nordligste feriested, JA Manafaru, må du ta innenriksfly og speedbåt.
Avhengig av når på dagen du lander, må du først ta en 60-minutters innenlandsflyvning etterfulgt av en 10-minutters speedbåt (til den nye flyplassen i nærheten av feriestedet), eller en 60-minutters innenlandsflyvning etterfulgt av en 60-minutters tur med speedbåt gjennom spektakulært asurblått vann.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL JA MANAFARU

JA Manafaru var et av de første resortene jeg besøkte, og det er fortsatt en av mine personlige favoritter. Jeg elsker spesielt de romslige villaene med basseng, mens den ville vegetasjonen, de mange aktivitetene gjør ferien helt sublim. Prikken over i-en er de kulinariske opplevelsene.

Wendie Pedersen

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+45 71 74 72 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no