Jumeirah Maldives 5.5

Maldivene / Det Indiske Hav

JUMEIRAH MALDIVES OLHAHALI ISLAND SKILLER SEG UT MED SIN SPEKTAKULÆRE BELIGGENHET OG UNIKE DESIGNVILLAER MED ROOFTOP VERANDA

 

Det begynner med en 55 minutters tur i en usedvanlig flott speedbåt. Ferien er allerede begynt ombord der dere får servert snacks, drikkevarer og kan nyte den fantastiske utsikt i det dere har kurs mot det nordlige delen av denne atollen. Vil du heller med sjøfly er det naturligvis også en mulighet.

Jumeirah Maldives Olhahali Island, ligger i de maleriske omgivelser i den nordligste delen av North Malé Atoll. Denne idylliske beliggenheten tiltrekker romantiske par fra nær og fjern, men også er for dere som ønsker et unikt og hipt design og masse spennende aktiviteter.

Det er den prisvinnende singaporeanske Miaja som står bak Jumeriahs sublime arkitektur og beroligende interiør, med fokus på et elegant, moderne og betagende design – helt ned til minste detajl.

Jumeirah Maldives er omgitt av frodig grønn vegetasjon, der alle aspekter av resortets arkitektur og design er gjennomtenkt for å kunne fremheve de fortryllende omgivelser. Med andre ord får du en enestående Barefoot luxury opplevelse fra det sekund du setter føttene i øyparadiset. Som noe helt unik er de karakteristiske, maldiviske villaer med stråtak erstattet med overdimensjonerte penthouse-villaer, som gir resortet et futuristisk utrykk.

Jumeirah Maldives er det første resort i Maldivene, der alle villaer her en egen 120 kvm takterrasse. Utsikten utover lagunen herfra er rett og slett magisk – du får virkelig et helt nytt perspektiv. Dagene flyr dessverre avgårde med spennende aktiviteter som f.eks. privat kino opplevelse på toppen av deres villa, et escape ut til en privat sandbanke, allverdens vannsport, tennis, Volleyball, yoga eller hva med en tur i resortets Submarine?

Jumeriah Maldives er definisjonen på rafinert kvalitet og design, når det er absolutt best!

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du bo på Jumeirah Maldives? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

67 Rom | 3 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Snorkling

Speedbåd transfer

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (11)

 • Et av Maldivenes mest high-end luksusresorts
 • Alle villaer er oversized, med stor private pool og rooftop
 • Unikt futuristisk design med kritthvitt eksteriør
 • 3 innovative, moderne og hippe restauranter
 • "Gelateria" serverer hjemmelaget is og frozen yougurt
 • Oceanfront pool med utrolig utsikt og til lyden av DJ beats
 • Beliggende i uspolert område i North Malé Atoll
 • Vakre laguner og lett tilgjengelig husrev
 • Utendørskino, volleyball, vannsport mm.
 • Overwater Spa (Talise)
 • Kul Kids Club for de minste
Se mer Se mindre

LIVET PÅ JUMEIRAH

 

Drømmeferien starter allerede, når du nærmer deg med resortets luksuriøse speedbåt, eller ombord på sjøflyet. De turkisblå laguner og de krtthvite megavillaer lyser opp, og skaper kombinasjonen mellem det moderne og autentiske Maldiverne. Gå barfots i resortets jungel, ned trappene til lagunen fra din Water Villa m. Pool eller løp i den silkemyke sanden mot den fortryllende solnedgang. Delfinene leker seg i horisonten, bartenderen kommer med en forfriskende cocktail og DJ’en skaper en magisk stemning. Livsgleden er til å ta og føle på!

RESTAURANTER & BARER

 

3 SPISESTEDER OG BARER

Jumeirah Maldives har 3 restauranter
samt «Gelateria» og en Café Lounge.

SHIMMERS

 

Denne middelhavsinspirerte restaurant byr på enestående kulinariske opplevelser i en «Beach Club» vibe. Shimmers’ utsøkte middelhavskjøkken, der du nyter smakfulle gourmet måltider til synet av solnedgangen, og resortets DJ sørger for en behagelig vibe med lette beats.

KAYTO

 

KAYTO byr gjestene på en uforglemmelig spiseopplevelse fra det peruvianske og japanske kjøkken, kjent som «Nikkei». Her får du oppleve ekte, kulinarisk håndtverk på sitt beste.

GLOW

 

Glow er resortets all-day dining restaurant, der du finner et stort utvalg av smakfulle, internasjonale retter med fokus er på sunne ingredienser og ferske råvarer. Her får du en billedskjønn beliggenhet samt utsikt over det krystallklare Indiske Hav. Den store veranda byr gjestene på en herlig avslappet al fresco opplevelse, rett ved poolen, med solnedgangen som bakteppe.

VILLAER

Jumeirah Maldives Olhahali Island har 67 fantastiske mega-poolvillaer på mellom hele 351-997 kvm (inne + uteareal). Alle har en diger privat rooftop terasse – som de første i Maldivene. Du kommer ikke til å ville forlate villaen uansett om du bor over lagunen eller på stranden, så nyt synet av de vakre omgivelser, skål med din kjære og forsvinn inn i denne eventyrlige verden på en liten paradisøy midt ute i det Indiske Hav.

WATER VILLA WITH POOL

6 villaer / 351 kvadratmeter

Denne Water Villa ligger på toppen av koraller, på en jetty som strekker seg ut i det turkise vannet i North Lagoon. Se enda lenger over havet fra din private takterrasse hvor du kan spise eller bare slappe av. På nedre dekk kan du sitte i en skyggefull nedsenket salong eller kjøle deg ned og flyte rundt i deres private pool

DELUXE WATER VILLA WITH POOL

31 villaer / 351 kvadratmeter

En Deluxe opplevelse for par og små familier som ønsker å sovne til lyden av rolige bølger. Denne villaen med ett soverom strekker seg ut over vannet i Det indiske hav, med et nedsenket privat basseng ved et skyggefullt salongområde og en takterrasse hvor du kan nyte panoramautsikten fra denne unikke versjonen av Water Villa. Slapp av i ditt romslige oppholdsrom, det store badet ditt og det avslappende soverommet.

BEACH VILLA WITH POOL

15 villaer / 351 kvadratmeter

En villa med privat beliggenhet som har ett soverom med eget evighetsbasseng som strekker seg mot den hvite sanden og det turkise vannet på atollen. Slapp av på takterassen eller ved bassengkanten og nyt utsikten som kun tilhører deg.

PRESTIGE WATER VILLA WITH POOL

5 villaer / 369 kvadratmeter

Prestige Water Villa w. Pool på Jumeirah Maldives er resortets største med ett soverom og ligger over lagunen mod vest. Nyt deres privat soldekk og infinity pool samt en stor takterrasse, hvor du kan nyde in-villa dining eller slappe av med en god bok.

TWO BEDROOM WATER RESIDENCE WITH POOL

4 villaer / 680 kvadratmeter

Two Bedroom Water Residence w. Pool er på hele 680 kvadratmeter og er den perfekte villa, for dere som ønsker en uforglemmelig getaway, med venner eller familie. Bortskjem dine kjære med denne idylliske villa med gulv til loft-vinduer og utsikt til din private solterrasse og infinity pool. Den ekstrastore takterrassen er det perfekte sted å samles for å nyte solnedgangen sammen.

TWO BEDROOM BEACH RESIDENCE WITH POOL

4 villaer / 680 kvadratmeter

Two Bedroom Beach Residence w. Pool byder på hele 680 kvm plads at boltre sig på. En uforglemmelig villa til at hylde livet sammen med venner og familie, der bare ønsker at koble fra, nyde verdens bedste udsigt og være afskåret fra resten af verden. Din enorme rooftop byder på mere plads end du har brug for, og indbyder til kølig vin og cocktails. Din infinity pool ved stranden er det første du møder, før du når ud til det uberørte turkise vand fra Det Indiske Ocean.

THREE BEDROOM WATER RETREAT WITH POOL

1 villa / 997 kvadratmeter

Three Bedroom Water Retreat w. Pool er en av de mest luksuriøse innkvarteringer. Dere blir rett og slett kjørt med båt rett til villaen og sjekker inn direkte i deres nye feriehjem. Her kan dere boltre dere på ca. 1000 kvm med egne treningsfasiliteter, sauna, walk-in closet,enorm rooftop, en 14 meter lang, privat infinity pool og en rekke gjennemtenkte detaljer kun for dere.

THREE BEDROOM BEACH RETREAT WITH POOL

1 villa / 970 kvadratmeter

Three Bedroom Beach Retreat w. Pool er kongen av strandvillaer, og gir dere 970 kvm å boltre dere på. Her får dere adgang til privat strand, eget treningsstudio, sauna, gigantisk stue og et åpent layout, som fører dere direkte ut til juvelen - terrassen der den 14 meter lange private pool venter.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Froksot er inkludert som standard, men i flere perioder i løpet av året kan vi gi dere gratis oppgradering til Halvpensjon, som betyr at dere fritt kan velge mellom hotellets 3 restauranter (3-retters til middag).

Det er også mulig å oppgradere til Helpensjon eller Helpensjon Plus, der sistnevnte også inkluderer en «Indulgence Beverage Package», så dere kan nyte både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra mellem 11:00-15:00 og 18:00-22:00.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

 • Complimentary bottle of sparkling wine once during the stay
 • Complimentary fruit basket once during the stay
 • Romantic bed and bathtub decoration once during the stay

Bryllupscertifikat datert innen de seneste 12 måneder før ankomst skal kunne fremvises ved ankomst for å få ovenstående.

Barn

BARN PÅ JUMEIRAH MALDIVES

Jumeirah Maldives har en fantastisk Kids Club samt mange spennende aktiviteter, som både barn og unge kan delta i.
Lagunen og strendene er dessuten veldig barnevennlige, akkurat som det også vil være mulig å få store opplevelser med hele familien ved resortets husrev.

Hvis dere har barn under 12 år, og ønsker å bo i en villa over lagunen er det mulig ved å underskrive en waiver.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA JUMEIRAH MALDIVES

55 minutter med luksus-speedbåt eller 15 minutter med sjøfly

 

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL JUMEIRAH MALDIVES

Jumeirah Maldives er et designmesterverk, og vi elsker de enorme villaer, alle med privat pool og egen rooftop veranda. Arkitekturen smelter perfekt sammen med det funklende turkisblå hav, de lekre privat pools samt frodige, grønne vegetasjon.

Alt er i topp på Jumeirah Maldives, og det inkluderer også fasiliteter som bl.a. tennisbane, Kids Club samt naturligvis både service og kulinariske opplevelser.

Elsker du «Beach Club» vibes, moderne interiør og eksteriør samt et hipt sted med mange aktiviteter, så vil du elske Jumeirah Maldives.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no