Kuramathi Maldives 4

Maldivene / Det Indiske Hav

STOR ØY MED MANGE RESTAURANTER, POOLS OG VILLAER
I HJERTET AV RASDHOO ATOLL

 

Kuramathi Maldivene er mer enn bare et resort. Faktisk, for mange år siden, var øya delt inn i 3 ulike resorts.
I dag er resortet en av våre mest ettertraktede, noe som blant annet er på grunn av det store flotte husrevet, de mange fasiliteter, inkludert tennisbaner, fotballbaner, volleyballbaner, treningssenter mv. og mest av alt de mange restaurantene som inkluderer flere imponerende høykvalitets à la carte restauranter.

Fra øyeblikket der speedbåten eller sjøflyet nærmer seg Kuramathi, får du øye på den knapt 1,8 kilometer lange øya, som er rammet inn av frodig, vakker vegetasjon.
Svært få ting er bedre enn å rusle gjennom jungelen, til lyden av rislende palmer, svaiende bananplanter og synet av fargerike blomster. Over hele øya er det små stier som snor seg mellom gamle banyantrær.

Øya er ideell for familier med barn i alle aldre, hvor spesielt Bageecha Kids Club er veldig populær, men også for voksne par som ønsker å kunne la seg forføre på de mange nydelige à la carte-restaurantene som Kuramathi er spesielt kjent for .

Familier vil elske Kuramathis Two Bedroom Beach House, som ligger rett i vannkantenfe er på to etasjer og har utendørs bad både oppe og nede. Par vil forelske seg i Kuramathis villaer med basseng, som inkluderer både Pool Villa på stranden og Water Villa, eller prikken over i’en dersom man går for en Thundi Water Villa, som alle tre har fantastiske inifinity Pools ut mot havet.

Så enten du ønsker et hotell med mange ulike restauranter å velge mellom, kunne spille fotball mot hotellets personale og andre gjester, dra på spennende utflukter eller bare nyte dagen i deres komfortable og moderne villa så er Kuramathi et fortreffelig valg.

Rasmus Kirketerp
Founder & Travel Designer

Personlig veiledning

Vil du også oppleve Kuramathi? Kontakt oss på

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

343 Rom | 11 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Parvenligt

Privat pool

Highlights (8)

  • Ikonisk sandbanke
  • Fantastisk husrev tilgjengelig direkte fra stranden
  • 8 à la carte-restauranter av sublim kvalitet - inkludert i Select All-Inclusive
  • Store Two Bedroom Beach House med plass til 6 voksne
  • Stor Water Villa med pool, med stor terrasse og Infinity Pool
  • Mange dykkesteder, inkludert Shark Point i nærheten av resortet
  • Barer og lounger med LIve musikk
  • Flere områder med store felles basseng
Se mer Se mindre

LIVET PÅ KURAMATHI

 

Se frem til dager som går til å nyte fantastiske måltider, snorkle ved det imponerende husrev der du kan være heldig å oppleve både rokker, havskilpadder, delfiner og allverdens fargerike fisker.
Len deg tilbake i villaen din, med eller uten basseng, og la deg skjemme deg bli skjemt bort på dette enestående resort i Maldivene.

FANTASTISKE RESTAURANTER & BARER

 

Et av de absolutt største med høydepunkter på Kuramathi er uten tvil det enorme utvalget av restauranter og barer. I tillegg til 3 hovedrestauranter av god kvalitet (buffeer med live cooking-stasjoner), er det totalt 9 á la carte-restauranter å velge mellom.

Har du Kuramathi’s prisvinnende «Select All-Inclusive» pakke kan du fritt velge mellom alle øyas restauranter som bl.a. inkluderer thailandske spesialiteter på Siam Garden, autentisk indisk på Tandoor Mahal, franske retter på Duniye og tradisjonelle italienske spesialiteter på Palm.

Våre favoritter er sjømatrestauranten «The Reef» og teppanyaki på «Kobe». Hvis du elsker en god biff, så er «Island Barbeque» også et fantastisk valg!

KURAMATHI’S AKTIVITETER

 

Spill fotball med og mot resortets gjester og ansatte (de er fotballfanatikere i Maldivene). Lek med de minste i Kuramathi’s store Bageecha Kids Club, hvor det er bassenger og mange muligheter til å bruke kreative evner. Spill et slag tennis midt i jungelen eller besøk Kuramathis treningssenter.

Hvis du liker å dykke eller ønsker å lære så ta turen innom Rasdhoo Divers – et av de beste dykkesentrene i Maldivene. Dykkingen er sublim på Kuramathi hvor du kan være å heldig å dykke side om side med alt fra større haier til djevelrokker.

HUSREV, LAGUNE OG basseng

 

Det er ikke bare dykkingen som er fenomenal ved Kuramathi. Øya er flankert av et spektakulært husrev, som er lett tilgjengelig via ulike kanaler direkte fra stranden.
Her kan du enkelt snorkle i timevis, side om side med havskilpadder, rokker og fargerike, spennende fisker.

Mens den ene siden av Kuramathi er et paradis for snorklere, er nord og vest på øya himmelske for de som har kommet til Maldivene for å oppleve en av de mange vakre lagunene. Lagunen her strekker seg så langt øyet ser, og du kan vasse flere hundre meter ut, direkte fra øyas ikoniske sandbanke.

Vil du slappe av ved et basseng har Kuramathi hele tre av disse, som ligger ulike steder steder på øya. Vi elsker spesielt det tropiske bassenget i hjertet av øya, mens infinity poolen ved Laguna Bar er fantastisk ved solnedgang og lyser opp med små stjerner.

RESTAURANTER & BARER

 

11 RESTAURANTER OG 7 BARER

Kuramathi Maldives har totalt 8 á la carte-restauranter,
samt 7 barer på øya – alle av høy kvalitet.

SIAM GARDEN

 

Siam Garden ligger midt i den frodige vegetasjonen i Kuramathi og byr på en autentisk thailandsk opplevelse. Her serveres smakfulle retter fra de fire regionene i Thailand. Menyen inkluderer et bredt utvalg av fisk, sjømat, vegetarretter, biff og kylling, samt nydelig thailandsk desserter og asiatisk urtete.

TANDOOR MAHAL

 

Er en indisk-inspirert restaurant, omgitt av en av Kuramathis vakre, frodige hager, der det serves tradisjonelle indiske retter med alt fra smakfulle karryretter, ris, biriyani og et utvalg av hjemmelaget indiske brød.

THE REEF

 

The Reef er en av våre favoritter på Kuramathi, og er en intim restaurant som ligger over den turkise lagunen. Det er Kuramathis signaturrestaurant og spesialiserer seg på sjømat. Her får gjestene fersk fersk sjømat fra det omkringliggende Indiahavet. Her kan du f.eks. nyte tunfisk, grouper, snapper og kamskjell rett fra grillen.

KOBE

 

Kobe er en teppanyaki-restaurant som ligger i restauranten The Reef over vannet. Teppanyaki er en japansk matstil der kjøtt-, fisk- og sjøma tilberedes «live» som en del av et kulinarisk show. En flott opplevelse og et must på Kuramathi.

PALM

 

Palm byr på en kombinasjon av kulinariske herligheter fra Middelhavets kyster. Her serveres sprø salater fra øyas egen kjøkkenhage, antipasti, pastaretter, tradisjonell italiensk pizza med sprø, tynn skorpe og hjemmelaget iskrem med både tropiske og klassiske smaker. Når natten faller på, forvandles Palm til en blanding av mat, vin, kultur og «joie de vivre».

DUNIYE

 

Duniye, Kuramathis fine-dining restaurant, ligger i hjertet av øya. Smak på særlig utvalgte forretter og kjente viner fra hele verden. Skjem bort deg selv og smaksløkene dine med spesialiteter fra hele verdenskjøkkenet når du legger ut på dette gastronomiske eventyret.

INGURU

 

Inguru ligger på lagunesiden av Kuramathi og har utsikt over det vakre Indiske Hav. Her får du et stort utvalg av asiatiske retter med en liten vestlig vri. Du kan nyte små snacks i løpet av dagen og det utsøkte asiatiske fusjonskjøkkenet om kvelden, med det fantastiske havet rundt som bakteppe.

ISLAND BARBEQUE

 

Island Barbeque er Kuramathis fantastiske bud på et steakhouse, og ligger på stranden med utsikt over havet og infinity poolen. Her serveres kjøtt grillet over kull, flamberte retter og et utvalg økologiske grønnsaker fra Kuramathis kjøkkenhage. Herlighetene er supplert med fine viner.

HARUGE / MALAAFAIY / FARIVALHU

 

Disse tre bufférestaurantene på Kuramathi ligger på forskjellige deler av øya og er åpne for frokost, lunsj og middag. Til alle måltider er det et stort utvalg av alt fra ferskt bakverk og juice til smakfulle salater, gode kjøttretter og nydelige desserter. Du vil bli tildelt en av disse bufférestaurantene basert på hvor du bor på øya.

VILLAER

Vi elsker Kuramathi’s Two Bedroom Beach House på 2 etasjer, som ligger rett i vannkanten. Det er plass til 6 voksne. Hvis du vil bo over vannet, anbefaler vi hotellets Water Villa med Pool, som har en åpen planløsning, stor terrasse med utendørs dusj og stor privat infinity pool.

BEACH BUNGALOW

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Beach Bungalow på Kuramathi Maldives er omgitt av øyas vegetasjon og ligger litt tilbaketrukket fra stranden. Soverommet har en king-size seng og en innbydende divan, mens dekket utenfor har en divan og lenestoler for to. Badet er stort og utendørs og dessuten har eget boblebad.

SUPERIOR BEACH VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Kuramathi's Superior Beach Villas har moderne design. Villaen har en treterrasse med en forførende innebygd utendørs daybeds og solsenger. Soverommet er romslig og minimalistisk og har en komfortabel king size-seng som er sentrum i villaen. Utebadet fører bl.a. ut til et privat boblebad

DELUXE BEACH VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Deluxe Beach Villa ligger langs de brede strendene midt på øya. Disse villaene vender mot den turkise lagunen og har store treterrasser med solsenger, parasoller og daybeds. Soverommet har en king-size seng og en innebygd daybed. Badet har både badekar og et stort uteområde med regndusj, en dobbel sala-seng og et innbydende boblebad på et forhøyet dekk.

TWO BEDROOM BEACH HOUSE

Max. 6 voksne eller 4 voksne og 2 barn

Strandhus med to soverom som er perfekt for familier eller venner som reiser sammen. Her får dere to etasjer og egen inngang. Begge har romslige soverom med king-size-senger, daybeds og terrasse/balkong. De romslige utendørsbadene er komplett med badekar og regndusjer. Disse duplex-villaene ligger i hjertet av øya, helt ut til enten lagunesiden eller mot husrevet.

WATER VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Disse praktfulle villaene er bygget på påler over vannet, nær det livlige husrevet. Villaen har et romslig soverom med king-size-seng og et stort bad med regndusj. Villaene inkluderer også en oversized terrasse i to platåer med boblebad, solsenger og parasoll. Herfra kan dere virkelig nyte panoramautsikten over Det Indiske Hav med en kald drink i hånden.

DELUXE WATER VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Deluxe Water Villa ligger perfekt til i Kuramathis store turkise lagune. Villaen er bygget i moderne stil og er mer eller mindre identisk med feriestedets «Water Villa m. Pool», men uten basseng. Det romslige badet har et frittstående badekar og åpner ut mot en stor terrasse med trapper ned i det asurblå havet.

WATER VILLA WITH POOL

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Kuramathi's Water Villa with Pool er vår absolutte favorittvilla på øya. Disse ligger enten i den vakre lagunen eller rett ut til husrevet, og har et vakkert moderne interiør med åpen planløsning. Villaene har også en stor terrasse med utendørs dusj og et privat basseng (hele 18 kvm) med utsikt over havet.

POOL VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Pool Villa at Kuramathi ligger på stranden, rett ved vannkanten, og nær øyas ikoniske sandbanke. Inngangen til villaen fører deg gjennom din egen private gårdsplass. Fra soverommet er det utsikt ut til evighetsbassenget (18 m²) og videre ut til Det indiske hav. Villaen er innredet med walk-in-garderobe og et innendørs bad med frittstående badekar og separat utendørs regndusj.

THUNDI WATER VILLA WITH POOL

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Thundi Water Villa with Pool er identisk med Kuramathis Water Villa with Pool, men med en beliggenhet ved øyas spektakulære sandbanke. Villaene vender mot solnedgangen og husrevet, som med andre ord betyr snorkling i verdensklasse, direkte fra terrassen. Nydelig privat basseng, stort utendørs dekk og flott moderne design.

HONEYMOON POOL VILLA

Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn

Kuramathi's Honeymoon Pool Villa er øyas største villa, og har ett soverom samt separat stue, spesielt designet for par som feirer romantikk og ønsker en helt privat beliggenhet. Det er hav av plass her, og kronen på verket er villaens 10-meters basseng.

Priser og info

Meal Plans

HELPENSJON (FB)

Helpensjon er Kuramathis standard Meal Plan, og inkluderer frokost, lunsj og middag i en av bufférestaurantene – Haruge, Malaafaiy eller Farivalhu. Gjestene får tildelt en restaurant avhengig av hvilken villakategori som er booket. I tillegg får dere 20% rabatt i utvalgte à la carte-restauranter for middag når reserverer plass minst 24 timer i forkant.

BASIC ALL-INCLUSIVE (BI)

Basic All Inclusive inkluderer det samme som helpensjon i tillegg til følgende:

All brus, juice på boks, importert brennevin (unntatt utvalgte premium merker), over 50 alkoholholdige og alkoholfrie drinker, 3 ulike husviner, mineralvann på flaske og fatøl i alle restauranter og barer. Brus og mineralvann fra minibaren i villaen er også inkludert.

High Tea kl 15.00 til 17.00 daglig på Island Coffee Shop, Dhoni Bar eller Farivalhu Restaurant. Et utvalg av snacks og lokale delikatesser tilbys, samt te og kaffe.

Snorkelutstyr, windsurfing (ekskl. sikkerhetssjekk og undervisningsgebyr). 1 besøk til den lokale naboøya, Rasdhoo, samt 1 Sunset Cruise per person per opphold.

SELECT ALL-INCLUSIVE (SI)

Select All-Inclusive har samme inkluderinger som Basic All-Inclusive, men i tillegg til dette har gjester på Select All-Inclusive-basis også tilgang til alle Kuramathis fantastiske á la carte-restauranter til lunsj og middag (åpningstidene varierer fra dag til dag for hver enkelt restaurant).
Reservasjoner må gjøres minst 24 timer i forkant.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– Flower decoration on bed
– Chocolate or macaron
– Bottle of wine

Barn

BARN PÅ KURAMATHI

Kuramathi Maldivene er en fantastisk øy for familier med barn i alle aldre.
Det er god plass å boltre seg på, mange aktiviteter som fotball, tennis og vannsport samt den kule Bageecha Kids Club (3-12 åringer).

I tillegg har Kuramathi hele 3 bassenger, som er veien til de fleste barns reisehjerter.
Vi anbefaler et av Kuramathis ettertraktede Two Bedroom Beach House med to separate soverom, for familier på opptil 6 personer.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA KURAMATHI

For transfer ut til Kuramathi er det to muligheter å velge mellom.
Den rimeligste er med hurtigbåt, som tar cirka 1 time og 15 minutter. Båten seiler til faste tider hver dag.

Hvis du vil unne deg en signaturopplevelse, kan du oppgradere til transfer med sjøfly.
Hvis sjøflyet flyr direkte (det hender at de stopper innom andre resorts på veien), tar det cirka 25 minutter hver vei. Sjøflyene på Maldivene flyr aldri til faste tider, ettersom alle ruter blir fastlag 1 dag i forveien avhengig av reisende. Ventetiden er typisk aldri mer enn maks 2 timer. En ikonisk opplevelse vi absolutt vil anbefale.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL KURAMATHI

Kuramathi Maldivene er en av våre mest etterspurte hoteller i Maldivene. Her får dere god kvalitet, sublim snorkling og ekstremt god verdi for pengene i forhold til lignende hoteller prismessig.

Rasmus Kirketerp

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no