Niyama Private Islands 5

Maldivene / Det Indiske Hav

PRISVINNENDE RESORT I DET SØRLIGE MALDIVENE MED UNDERVANSRESTAURANT, SURFE VIBES OG EN LEKEN ATMOSFÆRE

 

Ett resort, to øyer. Dobbelt så bra. På Niyama Private Islands er livet lekent og lett.
Stedet, som også omtales som «Naturens lekeplass», byr på alt du kan ønske deg av et eksklusivt resort med fokus på unike opplevelser, en leken stemning og tilbakelent luksus.

Det er et eldorado for både store som små som setter pris på en innholdsrik ferie. Øya har Maldivenes eneste surfebølge rett ut fra stranden – og er godt kjent i surfemiljører verden rundt. Niyama kan også skryte av å huse en av Maldivenes beste barneklubber, en undervannsrestaurant som kommer til å ta pusten fra deg, fasinerede restauranter og en helt egen stemning som vi ikke har opplevd maken til noe annet sted i Maldivene.

Et av høydepunktene på Niyama er definitivt den før-omtalte undervannsrestaurant (SUBSIX). Det er den eneste i Maldivene som ligger helt adskilt fra selve hovedøya – beliggende midt ute i det Indiske Hav. Et par ganger om uken forvandles restauranten til en nattklub med DJ.

Det er ikke bare fasilitetene på Niyama som kommer til å ta pusten fra deg. Villaene her er fantastiske – uansett om du bor i en vakker strandvilla i den kritthvite sanden eller i en overdådig water villa på påler over det turkise havet. Du har også muligheten for å få prikken over i’en ved å gå for en villa med privat basseng.
Skal du reise med flere generasjoner eller en større gruppe, så har Niyama den absolutt beste løsningen i form av «The Crescent» som består av 5 Water Villaer med Pool og med plass til opp til 22 gjester. Dette personlige retreat ligger for seg selv, kommer med egen personlige kokk, 2 butlere og utallige andre herligheter.

Niyama er full av liv. Utelivet er sprudlende med bl.a. DJ og egen nattklubb (når undervannsrestauranten forvandles), aktiviteter gjennom hele dagen som f.eks tennis, futsal og pilates, og så må vi ikke glemme den nevnte barneklubben, hvor barn fra 12 måneder til 12 år kommer til å få en opplevelse for livet.

Uansett om du er på en romantisk ferie med din kjære, reiser alene eller med familien så må du rett og slett ikke gå glipp av en spa-behandling på «DRIFT BY NIYAMA». Spa avdelingen er fortryllende vakker og du vil uten tvil føle deg som et nytt menneske etter en fantastisk behandling her.

Hvis du drømmer om et resort med en av de vakreste turkise laguner, nydelige strender, aktiviteter, moro og unike restaurantopplevelser – da er Niyama stedet som gjør drømmen til virkelighet.

Wendie

Wendie Pedersen
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Ta med familien til Niyama Private Islands! Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

134 Rom | 9 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Cocktails

Indenlandsk transfer

Egen cykler

Familievenlig

Fantastisk strand

Golf

Gourmet

Gratis vandsport

Husrev

Børneklub

Kun for voksne

Kun vand villaer

Lille ø

Stor ø

Mulighed for djævlerokker

Mulighed for hvalhajer

Naturoplevelser

Privat pool

Restaurant

Safari

Snorkling

Speedbåd transfer

Surfing

Unesco

Uspoleret område

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (10)

  • Ett feriested – to øyer (PLAY & CHILL)
  • Store villaer både på stranden og over vannet - de fleste med basseng
  • The Crescent – ​​5 private bassengvillaer for reisefølge på opptil 22 personer
  • 9 restauranter inkludert prisvinnende undervannsrestaurant
  • En av Maldivenes vakreste turkise laguner
  • Explorers Kids Club, en av Maldivenes beste
  • Anerkjent som et av Maldivenes beste resorts for surfing
  • Sprudlende natteliv med DJ i resortets nattklubb både over og under havets overflate
  • Fullt utstyrt treningssenter med bl.a. personlige trenere
  • Komplett resort, perfekt for både familier og par
Se mer Se mindre

LIVET PÅ NIYAMA

 

Dagene på Niyama Private Islands går med lange turer langs de kritthvite sandstrendene, surfing i de morsomme bølgene rett ut for øya PLAY, spille tennis, fotball eller leke med uendelige muligheter for vannsport, dra på uforglemmelige utflukter, fråtse i fantastiske måltider fra hele 9 restauranter, og nyte de eventyrlige omgivelser fra din private luksuriøse villa. Du er omgitt av en himmelsk lagune, du blir bortskjemt 24/7 og det er noe for enhver person og enhver stemning. Niyama byr på alt du kan ønske deg av en ferie i Maldivene.

DEt BESTE SURFE ReSORT I maldivene

 

Har du alltid drømt om å lære å surfe, eller har du allerede mestret denne fantastiske sporten, så er Niyama Private Islands det ultimative resort i Maldivene for deg.

Ta et nybegynnerkurs i lagunen, lek deg i middels store bølger ved Vodi Point – en fem minutters padling fra feriestedet – eller jakt de største bølgene med resortets egne surfeproffer. Niyama og surfing går hånd i hånd, og det er alltid instruktører tilgjengelig for å hjelpe deg med å perfeksjonere teknikken.

Og ikke glem at du også har fantastiske muligheter for å kitesurfe!

Mellom slagene kan du nyte snacks og forfriskende drinker fra Surf Shack eller til og med få en surfermassasje fra Drift Spa. Surfing er livet!

SUBSIX, NIYAMA’S UNDERVANNSRESTAURANT

 

6 meter under havoverflaten, 500m utfor øya, ligger et vidunder av restaurant som vanskelig kan beskrives. Det må rett og slett opplevelse. Undervannsrestauranten er en av de få i Maldivene – faktisk verden over. Og med en gang du går ned den dramatiske trappen, kjennes det litt ut som at du er i en Bond-film, før du møter synet av italienske lysekroner som skinner side om side med korallene utenfor.

Her kan du se frem til en forførende 3-retters lunsj der hver rett er nøye tilpasset de oceaniske omgivelser. Dette er luksus på et helt nytt nivå.

To dager i uken forvandles restaurantene til et Glow Party der DJ’en disker opp med ferske beats, glow sticks og tropiske drinker.

LAGUNen OG DRØMMESTRENDER 

 

I tillegg til en aktivitetsrik ferie, så vil et av høydepunktene på Niyama uten tvil være de vakre strendene og den endeløse turkise lagunen som rammes perfekt inn av svaiende grønne plametrær – som tatt ut av et postkort, og din ultimative reisedrøm.

For på Niyama går drømmen i oppfyllelse. De fleste resorts og øyer i Maldivene kan virke lokkende med lignende bilder, men etter å ha besøkt utallige resorts rundt om i hele Maldivene, kan vi skrive under på at Niyama er en av våre absolutte favoritter. På grunn av den unike kombinasjonen der resortet består av ikke bare én men to øyer, så er strendene lange og uansett hvor du befinner deg vil du føle at du har lagunen og den silkemyke stranden for deg selv. Perfekt for en svømmetur, en tur på jetski, kajakk eller SUP.

Gå lange turer langs de hvite sandstrendene, bygg sandslott sammen med barna i vannkanten og betrakt lagunen når den skifter fra turkisblå til pastellfarger under solnedgangen.

RESTAURANTER & BARER

 

9 RESTAURANTER OG 2 BARER

Niyama Private Islands har 9 restauranter,
samt 2 barer på øya – inkl. en nattklubb/undervannsrestaurant.

SUBSIX

 

Niyamas anerkjente undervannsrestaurant, som serverer fantastisk sjømat og 3 retters menyer til lunsj. Nyt synet av vakre fisk, havskilpadder og rokker i denne vakre undervannsrestauranten.
To ganger om uken forvandles restauranten til en nattklubb med live DJ.

EDGE

 

Edge er en eksklusiv maldivisk fine-dining restaurant over vannet, kun tilgjengelig med båt. Her er det fokus på fersk lokal sjømat, som inkluderer lokal maldivisk revfisk, der smakene fremheves med moderne teknikker fra Niyamas dyktige kokker.
En helt spesiell opplevelse.

EPICURE

 

Nybakte croissanter og bakevarer starter dagen til perfeksjon. Følg opp med eksotiske fruktsalater, omeletter med fine oster og en chiffonade av friske urter fra hagen.

Fra overdådige frokoster til à la carte lunsjer og middager. Ved Epicure vil du bli skjemt bort dagen lang ved infinity poolen når dagens agenda går ut på å bare nyte.

NEST

 

Forbered deg på en uforglemmelig middag i høyden. Naviger i jungelen gjennom snodde stier, trapper og hengebroer mellom trærne. Her kan du se frem til avantgarde-presentasjoner av thailandske, kinesiske, japanske og indonesiske kokker som pryder middagen på en av Maldivenes mest spektakulære restauranter. Det er også på NEST du kan få en uforglemmelig teppanyaki opplevelse.

TRIBAL

 

Velkommen til Tribal, restauranten der Latin-Amerika møter Afrika. Her er dere omgitt av jungel og fakler som lyser opp omgivelsene. La sansene forføres med smaker fra Afrika, Sentral- og Sør-Amerika i det åpne kjøkkenet.

Du vil få mulighet for å smake på fra struts til hummer, tilberedt over åpen ild. Husets spesialiteter inkluderer tørrlagret biff marinert med autentiske krydder.

BLU

 

Familierestaurant med middelhavsinspirerte retter – midt på stranden. Om morgenen: smoothies og juiceblandinger, sprø crostinis og overdådige smaksopplevelser.

Til lunsj og middag: Middelhavsinspirerte salater, sandwicher, fisk og skalldyr, pasta, pizza, asiatiske herligheter og andre tropiske snacks.

DUNE

 

Niyamas strandklubb, der menyen inkluderer havutsikt, en lun brise, tærne i sanden og en forfriskende cocktail eller snacks servert på solsengen.

Denne al fresco-loungen serverer verdensfavoritter, fra kyllingshawarma og pepperoni-pizza til fersk grillet dagens fangst. Ta en dukkert i bassenget, og trekk deg deretter tilbake til en cocktail eller vannpipe til synet av den vakre solnedgangen.

FAHRENHEIT

 

Niyamas svar på en kul resortbar. Len deg tilbake i komfortable sofaer. Nyt en tropisk drink eller et glass musserende vin og se himmelen begynne å lyse opp, først oransje, så rosa. Når solen går ned viser baren seg fra sin beste side og den pulserende musikken begynner. Lukk øynene og absorber rytmen og lyden fra Det Indiske Hav.

THE DELI

 

Maldivene og Niyamas «grab ‘n’ go» café.
Velg det du craver fra krukker med fristende godbiter. Ta en smoothie eller en nytraktet kaffe «to go». Utforsk et utvalg av antipasti, panini, ciabatta, bakeverk og andre lette retter.

Det er også her du kan nyte en fersk milkshake med hjemmelaget is eller en frossen yoghurt og et utvalg av fersk frukt.

VILLAER

Niyama Private Island’s 134 villaer og paviljonger ligger spredt både på stranden og over lagunen. Vi elsker Niyamas Pool Villaer på stranden, med utsikt rett ut til de mange nyansene av turkisblått hav. Det samme gjelder Water Pool Villa, der du virkelig kan trekke deg tilbake og nyte omgivelse helt for deg selv. Hvis dere ønsker en villa med ekstra god plass bør dere gå for en av de gigantiske paviljongene eller kronjuvelen, The Crescent.

BEACH VILLA

34 villaer / 135 m2

Niyama's Beach Villa har en fantastisk utsikt, en solrik terrasse omkranset av frodig vegetasjon. Nyt omgivelsene inn din Dhoni-formede huske. Hvis du trenger noe, vil din private Thakuru (Niyamas butlerservice) hjelpe med hva enn det måtte være. Private Sykler følger med villaen så dere kan utforske hver en krok av øya.

DELUXE BEACH VILLA

2 villaer / 135 m2

Forestill deg dette. Du åpner glassdørene, går barbeint over det solfylte tredekket til din maldiviske strandvilla og synker ned i den myke hvite sanden mens solnedgangen maler havet foran deg i pastellfarger. Deluxe Beach Villas ligger på den rolige siden av øya "Chill", med vakkert asurblått hav rett foran deg.

BEACH POOL VILLA

27 villaer / 190 m2

Gå fra villaen med stråtak og ut på den hvite sanden. Jungelgrønt og salt sjøvann blander seg i luften, og panoramaet av lagunen omslutter deg. Pool Villaene ligger fredelig til. Nyt en herlig dusj under åpen himmel på det fantastiske badet. Slapp av etter en innholdsrik dag med en utendørs middag opplyst av månen, eller slå på det fiberoptiske lyset fra ditt private basseng.

DELUXE BEACH POOL VILLA

12 villaer / 190 m2

Oppskriften på det luksuriøse livet kan lett være en kombinasjon av en ufattelig bred strand, myk sand og de mest fantastiske solnedgangene. Legg til turkise nyanser fra ditt private basseng og lagunen foran villaen, og nyt en herlig dusj fra badet under åpen himmel omgitt av palmer. Inne finner du høyteknologisk underholdning og pulserende surroundlyd. Nyt en minibar fylt med godsaker og en butler tilgjengelig 24/7.

WATER POOL VILLA

22 villaer / 175 m2

Slapp av på din private terrasse og nyt synet av turkis og asurblått hav. Gå ned trappene til den varme lagunen og nyt solnedgangen. Bak deg danner villaens interiør det perfekte bakteppet. En himmelsk villa, perfekt for det romantiske paret som ønsker fred, ro og privatliv.

DELUXE WATER POOL VILLA

14 villaer / 190 m2

Et tilfluktssted over vann med god plass til å lene seg tilbake å bare nyte. Du våkner til et glimt av det spektakulære lyset på lagunen og tar en forfriskende dukkert i det alltid lune Indiske Hav. Slapp av på dekket. Svøm i ditt private basseng i løpet av dagen, og synk ned i ditt deilige boblebad når mørket faller på. Innvendig venter elegant overdådighet. Synk ned i en king-size seng. Nyt det store badekaret. Eller stå under den behagelige regndusjen under åpen himmel.

FAMILY BEACH POOL VILLA

11 villaer / 255 m2

En familieoase med indoor/outdoor living. Beliggende ut mot en sukkerhvit sandstrand. Dere våkner opp til havutsikt og soloppgang. Her kan barna leke i sanden, mens de voksne plasker rundt i det private bassenget. En stor villa med romslig stue, som om kvelden gjøres om til soverom for to personer. Nyt idyllen med nypoppet popcorn og se en film.

DELUXE FAMILY BEACH POOL VILLA

3 villaer / 255 m2

Niyama handler om nytelse, enten du er voksen eller barn. For voksne: den maldiviske drømmen om rolige strender og romantiske solnedganger. For barn: plasker hele dagen i et stort basseng, ubegrenset med søtsaker, familieleker og overraskelser hver dag. Denne elegante familievillaen omfavner alt dette og mer. Et tilfluktssted for hele familien.

ONE BEDROOM WATER POOL PAVILION

2 pavilloner / 340 m2

Utforsk denne gigantiske paviljongen, som for en stund er din egen maldiviske lekeplass over vannet. Store rom inne, men viktigst av alt en gigantisk terrasse med stort basseng og boblebad, som danner rammen om denne luksuriøse paviljongen over Det Indiske Hav.

ONE BEDROOM BEACH POOL PAVILION

3 pavilloner / 400 m2

Sitt i strandpaviljongen og utforsk en verden av herligheter. Her kan du kjenne den myke sanden fra tidlig morgen og se etter rokker og havskilpadder under soloppgangen. Hopp inn i det store private bassenget, lytt til loungemusikk i villaen eller ligg på solsengen og nyt tanken om at du befinner deg på et av Maldivenes beste resorts.

TWO BEDROOM OCEAN POOL PAVILION

2 pavilloner / 515 m2

Lev det ultimate maldiviske livet i denne Two Bedroom Ocean Pool Pavilion. La øynene speide over det endeløse Indiahavet. Den vakre blåfargen til det enorme evighetsbassenget går hånd i hånd med havets turkise nyanser. Nyt et glass avkjølt champagne til synet av tropiske fugler og lyden av den lette brisen. Inne finner du hav av plass – fra to soverom til en luksuriøs nedsunket salong, spisestue og cocktailbar – hvor de kule fargene gir deg pusterom fra solens stråler. Når mørket faller på kan du natten lang betrakte stjerner og planeter gjennom teleskopet.

TWO BEDROOM BEACH POOL PAVILION

1 pavillon / 635 m2

En allsidig imponerende paviljong, midt i den kritthvite sanden, med to overdådige soverom. Et dekk omgitt av jungel. Frodig. Overdådig. Tilbaketrukket. Den perfekte bakgrunnen for de perfekte dagene. Len deg tilbake med en god bok på stranden, eller ta en svømmetur ut i havet for å snorkle og plaske rundt. Lys opp natten med et bassengparty hvor vannet blir levende med fiberoptiske lys og undervannshøyttalere.

THREE BEDROOM BEACH POOL PAVILION

1 pavillon / 770 m2

Her kan du samle hele familien i et private paradis. Dere får deres egen pool paviljong, med 3 spektakulære soverom. Barna boltrer seg under den evige maldiviske solen og leker på deres egen del av stranden. De voksne nyter avslapning og drinker eller en hardt opptjent massasje i villaens private behandlingsrom. To private bassenger - ett til voksne og ett til barna. Om kvelden kan dere samles i den Dhoni-formede husken og kose dere med nypoppet popcorn og se en god film.

THE CRESCENT

5 pavilloner (The Crescent) / 1.045 m2

Denne kvintetten av ekstraordinære villaer ligger sammen over havet og danner rammen for det ultimate retreat for hele storfamilien. Niyamas kronjuvel. Perfekt beliggende nær aktiviteter og restauranter, men langt fra kjas og mas. Her kan dere bo opptil 14 voksne og 8 barn. Nyt det store området der dere får en kombinasjon av en Two Bedroom Ocean Pool Pavilion, 2 One Bedroom Water Pool Pavilions og to Deluxed Water Pool Villaer. Alle fem villaer/paviljonger med private bassenger. To dedikerte private hjelper dere med alt dere måtte ønske.

Priser og info

Meal Plans

HALVPENSJON (HB)

Halvpensjon er standard på Niyama Private Islands (med unntak av juleferien der det er frokost som inkluderes).
Halvpensjonen inkluderer frokost og middag i «Epicure» og «BLU». I tillegg får dere en kreditt på 50 USD per person per kveld dersom dere ønsker å spise på en av følgende restauranter: «Tribal», «Nest» eller «Edge».

Kreditten er ikke gyldig i følgende spisesteder: «Subsix», «The Deli», «Food Truck at Surf Shack», «In-Villa Dining» eller «Destination Dining».

HELPEPENSJON (FB)

Helpensjon har samme inkludering som halvpensjon, men inkluderer også lunsj, som kan nytes i «BLU» eller «Dune». Hvis dere ønsker å spise lunsj på «Nest», får dere en kreditt på USD 55 per person per lunsj.

THE NIYAMA LUKSUS EXPERIENCE (AI)

The Niyama Luxury Experience er navnet på Niyamas helt nye, unike All-Inclusive-pakke, som inkluderer både kulinariske opplevelser i resortets spesialrestauranter, men også spa-behandling, minibar og andre opplevelser.

Følgende er inkludert og gjelder kun for opphold på minimum 5 netter:

• Daglig frokostbuffé og middag på Epicure eller BLU
• Daglig lunsj à la carte på BLU eller Dune
• Én tre-retters lunsj på Subsix undervannsrestaurant eller Teppanyaki in the Jungle (NEST)
• Dinner Dine Around 3 ganger tre ganger i en av à la carte-spesialitetsrestaurantene i løpet av oppholdet (Nest, Tribal eller Edge)
• Utvalgte Free-Flow bobler, viner, cocktailer, brennevin og alkoholfrie forfriskninger
• Utvalgte brus og alkohol som etterfylles én gang daglig i minibaren
• Minibar på rommet med popcornmaskin, popcorn og iskrem
• Én valgfri 60-minutters spabehandling per voksen
• Én klesvask i løpet av oppholdet
• Én gratis utflukt per opphold (Lucky Dolphin, Sunset Cruise eller Snorkeling Safari)

Honeymooners

INKLUSJONER PÅ BRYLLUPSREISEN

– Complimentary Sparkling Wine and fruit basket on arrival
– One time USD 100 spa credit per villa
– Niyama Signature room set up on arrival

Bryllupsattest datert innen 12 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å få ovennevnte.

Barn

BARN PÅ NIYAMA

Niyama Private Islands er et perfekt resort for barn i alle aldre.

Det er fantastiske bassengområder, privat basseng og popcornmaskin i villaene, en av Maldivenes beste barneklubber og et hav av aktiviteter spredt over hele øya. På land kan du spille tennis, futsal og andre morsomme ting, mens dere på vannet kan leke med vannsport som kajakk, SUP, lære å surfe og mye mer.

For større familier er resortets familievillaer og paviljonger helt perfekt!

Transfer

TRANSFER TIL/FRA NIYAMA

For å komme det siste stykket fra Malé til Niyama Private Islands, har du to alternativer.
Den billigste løsningen er en kombinasjon av en 25 minutters tur med innenriksfly etterfulgt av 10 minutter i speedbåt.

Ønsker du å oppleve Maldivene på den mest ikoniske og spektakulære måten bør dere ta sjøflyet. Denne turen tar ca. 45 minutter med utsikt over spektakulære resorts og synet av koraløyene som ligger spredt i atollene.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN FERIE TIL NIYAMA PRIVATE ISLANDS

Niyama Private Islands er et av de mest komplette resorts i Maldivene som jeg har besøkt med uendelige WOW opplevelser, høy standard på mat og service. Best av alt så var dette et sant paradis for en surfe entusiast som meg selv!

Wendie Pedersen

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no