One&Only Reethi Rah 5.5

Maldivene / Det Indiske Hav

ONE&ONLY REETHI RAH ER MALDIVENES IKONISKE KRONJUVEL OG ET SUBLIMT RETREAT FOR BÅDE PAR OG FAMILIER SOM ØNSKER DEN YPPERSTE HOTELLSTANDARD

 

Fra dere lander i Malé reiser dere videre ut til One&Only Reethi Rah med stil – om bord på en luksusyacht (alternativt kan privat sjøfly ordnes). Vel fremme venter en Bounty-øy med over seks kilometer spektakulær kystlinje, svaiende palmer, blendende hvite sandstrender og turkisblått vann. Her blir dere tatt varmt i mot og kjørt til deres villa i en liten golfbil, der deres private butler venter. Len dere tilbake og nyt «Luxury, Glamour and Style» som bare One&Only kan det.

One&Only Reethi Rah er ligger i North Malé Atoll og på en av de største Private Island øyer, omkranset av hele 12 silkemyke sandstrender. Det betyr også at alle villaene både i lagunen og på stranden ligger uforstyrret til, med en fantastisk utsikt til stranden og den turkisblå lagunen, så det kjennes ut som dere har deres helt egen private oase.

Alle de 128 villaene på One&Only Reethi Rah er vakkert designet, med store åpne løsninger der interiøret har et mnoderne asiatisk uttrykk. Alle villaene har sin egen butler som er til rådighet uansett hvor dere befinner dere på øya.

Hotellet har naturligvis også et dedikert vannsportsenter, der mulighetene føles uendelige. All ikke-motorisert vannsport er gratis og inkluderer bl.a. kajakk, kano, vannsykler, paddleboards, windsurfing samt fantastiske muligheter for å snorkle. Motorisert vannsport koster et gebyr, men også her er mulighetene nærmest uendelige og inkluderer bl.a. jetski, parasailing, ja til og med en tur med sjøfly for å se den fortryllende utsikten over atollene.

One&Only Reethi Rah er også hjemsted for Maldivernes eneste PADI National Geographic dykkercenter.

De kulinariske opplevelser på One&Only Reethi Rah er en ren nytelse. Blant høydepunktene er Tapasake, en restaurant over vannet som serverer japanske delikatesser, og Fanditha som byr på en opplevelse med sand mellem tærne og en meny med arabiske lekkerier. La dere bli skjemt bort i fusjonskjøkkenet til Reethi Restaurant eller med nyhøstede råvarer fra Chef´s garden. Hagerestauranten Botanica har fokus på næringsrike og lokale råvarer, og i Beach Clubben kan dere lene dere tilbake i lounge stemningen med lette måltider, drikkevarer og live musikk hele dagen. One&Only Reethi Rah er dessuten et 100% økologisk resort og det legges stor vekt på bærekraft.

Dere finner også en 30 meter lang pool som strekker seg fra den tropiske vegatasjonen og helt ut i lagunen, i tillegg til 2 separate basseng, tennisbaner, yoga og tai chi fasiliteter. Barna er definitivt også i fokus på One&Only Reethi Rah med klubbene One Tribe for tenåringer og KidsOnly for de mindre barn. Begge er plassert i et stort aktivitetssenter der det blir skreddersydd spennende aktiviteter for alle barna og ungdommene.

Med andre ord er One&Only Reethi Rah perfekt for dere som ønsker en luksuriøs bryllupsreise eller for den aktive familien som ønsker en ekstraordinær luksusferie.

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Drømmer du omen reise til One&Only Reethi Rah? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

122 Rom | 7 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Børneklub

Stor ø

Snorkling

Speedbåd transfer

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (10)

 • Et av verdens mest prisvinnende og nominerte resorts i Maldivene
 • Unik kombinasjon av moderne og asiatisk design
 • 7 fantastiske gourmet-spisesteder
 • ClubOne Beach Club med allverdens aktiviteter
 • KidsOnly med pool og aktiviteter for barn (4-11 år)
 • Stor øy med 109 hektar og 12 silkemyke sandstrender
 • Omkranset av en av Maldivenes vakreste laguner
 • Allverdens vannnsport fra Jetski og Flyboard til Seabob
 • Overwater One&Only Spa og WatSu pool
 • FIFA-godkjent kunstgress fotballbane (oceanfront)
Se mer Se mindre

LIVET PÅ ONE&ONLY

 

Når du løper barbeint gjennom den frodige grønne jungelen og langs de guddommelige sandstrendene, står det klart for deg hvorfor One&Only Reethi Rah ikke bare er et av de beste og mest ikoniske feriestedene på Maldivene, men i hele verden. Her blir du skjemt bort uansett om du bor på stranden ut mot lagunen eller i en villa over lagunen. Len deg tilbake og nyt den fantastiske genuine og personlige servicen, spill et slag tennis eller bli med på fotballbanen – gjestene mot hotellets ansatte! Svøm i den ikoniske 30-meter pool utover lagunen, nyt en spabehandling eller utforsk de kulinariske opplevelsene.

RESTAURANTER & BARER

 

7 SPISESTEDER OG BARER

One&Only Reethi Rah har 6 restauranter
samt Rah Bar og Private Dining muligheter.

REETHI

 

En restaurant i spektakulære omgivelser, som byr på en fristende blanding av franske, asiatiske og italienske retter.

TAPASAKE

 

En fantastisk overvannsrestaurant som byr på spennende, moderne retter fra det japanske kjøkkenet så vel som teppanyaki.

FANDITHA

 

En sensuell, eksotisk og avslappet strandrestaurant og bar som serverer autentisk mat fra Midtøsten med utsikt til den fineste solnedgangen.

BOTANICA

 

Her får du en unik mulighet til å nyte mat direkte fra hotellets egne kjøkkenhager med 100% naturlige råvarer og vin  i kokkens hage.

BEACH CLUB

 

Her får dere det ferskeste utvalget av salater og grillretter til lyden av beats og Det indiske hav. Nyt cocktailer direkte fra din komfortable solseng.

RABARBERO

 

Autentiske italienske klassikere serveres i en avslappet atmosfære, på et av de mest pittoreske stedene på øya.

RAH BAR

 

Her serveres  snacks og en velværebasert meny. Om kvelden forvandles Rah Bar til en livlig cocktailbar.

VILLAER

One&Only Reethi Rah har totalt 122 Beach- og Water Villas som alle er nøye plassert med tanke på å skape det ultimate private hide away. De elegante villaene er noen av verdens største resort-villaer – alle med privat butler.

BEACH VILLA

144 kvadratmeter

Våkn opp til lyden av milde bølger, bare noen få meter fra din lyse og romslige villa. Gå ut på den fantastiske treterrassen, forbi deres innbydende solstoler og forfriskende utendørsdusj og ut på det som føles som deres eget private lite stykke strandparadis. Deres butleren vil diskret ta seg av alle deres behov så dere bare kan lene dere tilbake og nyte.

BEACH VILLA WITH POOL

232 kvadratmeter

Hovedsoverommet har en kingsize-seng og fantastisk havutsikt med gulv til tak-vinduer, samt et romslig, solfylt bad med badekar. Gjennom de brede villadørene inviterer den luftige, romslige planløsningen til lange og late dager med avslapning mellom stuen og den herlige terrassen. Nyt privatlivet i deres private pool og la tiden stå stille mens du tar en lur i hengekøyen under de svaiende palmer.

WATER VILLA

185 kvadratmeter

Disse fantastiske Water Villaene har et luftig soverom med stor kingsize seng og gulv til tak vinduer med fantastisk utsikt fra hav til himmel. Badet er innbydende med sitt elegante overdimensjonerte badekar og den fantastiske utsikten over den rolige lagunen. Opplev hengekøyer med nett som henger rett over det glitrende vannet på det to-etasjes tredekket.

WATER VILLA WITH POOL

201 kvadratmeter

Soverommet i Pool Water Villa er åpent mot havet og stuen er lys og innbydende. Innredningen er naturlig inspirert og vakkert avdempet der den behagelig innkapsler omgivelsene på beste vis. Deres private infinity pool strekker seg fra terrassen til vannkanten og er den ultimate formen for luksus. Slapp av i de spesial fremstillede hengekøyene, der du vil bli lullet i søvn av den tropiske brisen.

GRAND BEACH VILLA WITH POOL

368 kvadratmeter

Denne eksepsjonelle villaen har to store soverom, ett med king-size-seng og det andre med to queen-size-senger. Stuene byr på god plass til å slappe av. Grand Beach Villa er bygget i en tradisjonell øystil, og er en kunstnerisk hyllest til maldivisk design. Den ubestridelige stjernen i denne Grand Beach Villa er det vakre uteområdet. Perfekt for å feire livet med venner og familie på den romslige terrassen, og inkluderer naturligvis også et stort, privat svømmebasseng, direkte adgang til stranden og havet, og vakker utsikt over de utrolige omgivelsene.

GRAND WATER VILLA WITH POOL

291 kvadratmeter

Villaen ligger på vestsiden av øya og er perfekt for å nyte magiske solnedganger. Den lokalt inspirerte arkitekturen er gjennomsyret av subtile balinesiske innslag for å skape en autentisk og elegant, diskré dekor. Det 20 meter lange evighetsbassenget, direkte adgang til lagunen og en overflod av oppholdsrom gir denne fantastiske overvannsvillaen en distinkt beroligende energi som inviterer deg til å slappe av og nyte hverandres selskap til det fulle. Dette er Maldivene på sitt beste.

TWO VILLA RESIDENCE WITH POOL

352 kvadratmeter

Denne enheten består av hele to sjarmerende villaer med stråtak. Begge har en stor stue og spisestue og en terrasse med uendelig utsikt over det strålende indiske hav. En villa har en kingsize-seng og den andre har to queen size-senger. Med et 23 kvadratmeter stort privat svømmebasseng og et romslig uteområde som fører ut til deres private sandstrand, er dere alltid helt nær lagunen. Deres personlige butler vil ta seg av utpakkingen og de samtlige diskre detaljer som vil gjøre at ferien i deres midlertidige hjem blir et unikt eventyr.

GRAND RESIDENCE WITH POOL

2.056 kvadratmeter

Tre soverom fordelt på to separate villaer, flere oppholdsrom og store bad gir deg og ditt reisefølge et hav av plass til å nyte livet. I den ene villa er det to soverom med henholdsvis en kingsize-seng og to queensize-senger. Den andre villaen er et privat fristed med ett soverom med en stor kingsize-seng. Denne Grand Residence viser den maldivisk kulturarv-inspirerte arkitektur, og er utsøkt dekorert i honningfarget tre og naturstein. Deres personlige butler står til tjeneste uansett hvor på øya dere er, og en personlig kokk er tilgjengelig ved forespørsel. Deres eksklusive uteområde inkluderer et 50 kvadratmeter stort evighetsbasseng, cabana og et underholdningsområde med utendørs kino, med deres egen strekning med hvit sand og havet bare noen skritt unna.

GRAND SUNSET RESIDENCE WITH POOL

2.119 kvadratmeter

Dette mega retreat byr på alt dere trenger for å nyte ferien i fullstendig privatliv, fra bemerkelsesverdige oppholds- og spiseområder til fantastiske utendørs lounger og underholdningsområder. Den første villaen har ett soverom med kingsize-seng og et annet soverom med to queensize-senger, hvert med egne baderom, mens den tilstøtende villaen har ett soverom med kingsize-seng med et stort og lekkert bad samt privat terrasse. To svømmebassenger – på henholdsvis 50 kvadratmeter og 22 kvadratmeter – danner rammen om de to overdimensjonerte villaene, mens det turkise vannet og stranden bare er få skritt unna.

Priser og info

PRISER

FRA 84.500,- KR. PER PERSON FOR 7 NETTER VED 2 VOKSNE

Fra-prisen er kun et estimat basert på utvalgte datoer i den billigste reiseperioden.
Den endelige pris avhenger av avreisetidspunkt på året, valg av villatype, inkluderte måltider, flyprisen på de faktiske reisedatoer, eventuelle kampanjer m.m.

Den mest økonomiske periode å reise til Maldivene i er mellom mai og september. Generelt er prisene høyere i vinterhalvåret, spesielt over jul og nyttår.

Ta kontakt for å få et skreddersydd tilbud med aktuelle dagspriser for den periode dere ønsker å reise. Tilbudet baseres på antall reisende, reiselengde, villatype, meal plan og deres unike reiseønsker. Alt kan justeres ned til minste detalj.

PRISEN INKLUDERER:

 • Flybillet t/r på Economy Class (f.eks. fra Oslo, Bergen og Stavanger)
 • Transfer t/r mellom lufthavnen og resort med luksus-yacht
 • 7 netters opphold i en Beach Villa
 • Halvpensjon
 • Green Tax og andre obligatoriske skatter og avgifter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Reise- & avbestillingsforsikring (vi anbefaler Gouda)
Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard (i Reethi restauranten). I visse perioder i året (mai-september) er det mulig å få gratis oppgradering til halvpensjon.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

 • Complimentary candlelit dinner excl. beverages

Bryllupssertifikat datert innenfor 12 måneder før innsjekk skal kunne fremvises ved ankomst for å få ovenstående.

Barn

BARN PÅ ONE&ONLY REETHI RAH

Barn og tenåringer er hjertelig velkomne, og det er mange aktiviteter for barn og ungdommer i alle aldre.
KidsOnly er navnet på Reethi Rahs barneklubb, og her er alt en stor lek, mens ClubOne arrangerer aktiviteter for tenåringer.
Aktiviteter omfatter bl.a. en stor FIFA-godkjent fotballbane i kunstgress, en klatrevegg og tennisbaner.
Transfer

TRANSFER TIL/FRA ONE&ONLY REETHI RAH

45 minutter med luksus yacht eller 15 minutter med sjøfly (merpris).

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL ONE&ONLY REETHI RAH

One&Only Reethi Rah er et eventyrlig vakkert resort som virkelig gir byr på en opplevelse utenom det vanlige.
Hvis du elsker ekstravaganse på den kule måten, og et komplett resort perfekt for både par, bryllupsreiser og familieferier, så vil du elske One&Only Reethi Rah.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no