Soneva Fushi 6

Maldivene / Det Indiske Hav

ULTIMATIV, BÆREDYKTIG BARFOTSLUKSUS PÅ
EVENTYRLIGE OG INNOVATIVE SONEVA FUSHI

 

Soneva Fushi er ett av Maldivenes beste og mest prisvinnende resorts – beliggende i den UNESCO-fredet Baa Atoll. Et sjarmerende barfotsparadis med fokus på enestående gastronomi, ansvarlig luksus og innovative opplevelser for hele familien.
Her bor dere enorme trevillaer der fokuset på intelligent og avslappet luksus i harmoni med naturen, er gjenomtenkt ned til minste detalj.

Atmosfæren på Soneva Fushi kan best beskrives som et innovativt Robinson Crusoe eventyr, der filosofien «No Shoes No News» smelter sammen med nytenkende og uforglemmelige opplevelser. Øyas tette vegetasjon bidrar om mulig enda mer til den luksuriøse cast away feeling. Så uansett om dere bor i frodige omgivelser på stranden, eller i en av de 8 fantastiske villaer i vannet, vil dere med ett få følelsen av at dere er kommet til et helt unikt paradis.

Gled dere til dager der dere våkner opp til en morgendukkert i det turkisblå hav og kan senke skuldrene ved de kritthvite strender. Cruise rundt på deres private sykler eller dra på oppdagelse med snorkel og maske, i den fargerike verden under havets overflate. Vil du helt ned i gir så kan du skjemme deg bort med spabehandlinger fra det formidable Soneva Soul velværekonsept. Barna ser du ikke skyggen av. De henger ut med de søte små kaninungene som koser seg i sanden – når de altså ikke er å finne i hotellets barne- og ungdoms klubb, «The Den», Maldivenes kuleste!

Så len deg tilbake i din overdimensjonerte villa – selvfølgelig med et gedigent privat basseng – nyt roen og lyden av fuglekvitter. Du kan slappe helt av, for deres personlige Barefoot Butler holder styr på alt for dere.

Et kulinarisk eventyr

På alle hotellets otte restauranter venter det også nye eventyr, der de gastronomiske opplevelser igjen vitner om den kvalitetsbevisste og ambitiøse tilgangen som danner rammene om Soneva Fushi. Her handler det ikke bare om vellaget mat, men om en totalopplevelse i både på smak og estetikk – for både voksne og barn.

Kjøkkenet er nytenkende, kreativt og basert på ferske råvarer fra hotellets egen økologiske køkkenhage. Hvert år besøker en rekke av verdens beste Michelin-kokker Soneva Fushi for å skjemme bort gjestene med det ypperste fra den internasjonale matscenen. Og glem ikke at dere har fri adgang til ulike delikatesse rom der dere kan spise alt dere orker fra hjemmelaget sjokolade og iskrem (mer enn 60 ulike smaker), til frugt, ost og kjeks. Bon Appetit.

Bæredyktig luksus

Helt siden ekteparret bak Soneva, indiske Sonu og svenske Eva, åpnet dørene til deres første hotell, Soneva Fushi, har de hatt en skyhøy ambitiøs målsetting om å skape intelligente løsninger der førsteklassesluksus går hånd i hånd med sosial ansvarlighet og bærekraft. Det har resulteret i adskillige priser år efter år, og Soneva anses for å være selveste pioneren innen bæredyktige og sosiale projekter både i lokalområdet og over grænserne – ikke minst med tanke på å kompensere for hver gjests CO2 avtrykk (inkl. fly) ved å sørge for full utnyttelse av ressursene.

Soneva Fushi er for dere som ønsker den ultimative reisen til Maldivene – komplett med alt man kan forvente av et moderne, bæredyktig og innovativt resort for hele familien. Kort fortalt et eldorado av wow opplevelser!

Rasmus Kirketerp
FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også oppleve Soneva Fushi? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

72 Rom | 15 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Highlights (15)

 • Beliggenhet i hjertet av UNESCO-atollen, Baa
 • Boutique resort med kun 72 villaer, både på stranden og over vannet
 • Alle villaer har direkte tilgang til stranden eller havet
 • 15 innovative restauranter og innovative spisekonsepter
 • Spennende husrev med havskilpadder, rokker, harmløse haier og delfiner i horisonten
 • Overdimensjonerte bassengvillaer fra 1 til hele 9 soverom
 • Toppmoderne observatorium med 3D-teleskoper
 • Utekino under stjernene.
 • Ett av de mest Eco-friendly resorts i Maldivene
 • "Barfoot Guardian" (butlerservice)
 • Maldivenes kuleste Kids Club, The Den
 • Delikatesse rom med gratis sjokolade, iskrem, ost og kjeks
 • Soneva Soul, et nytt transformativt velværesenter
 • Flying Sauces, verdens første zipline fine dining-konsept
 • No news, no shoes filisofi (du kan gå barbeint overalt, 24/7)
Se mer Se mindre

LIVET PÅ SONEVA FUSHI

 

Bak Soneva står ekteparet Sonu og Eva. Visjonen for deres hoteller er å skape magiske opplevelser i balanse med naturen, og filosofien er avslappet med en «no news, no shoes» tilgang til luksus. Dette står også skrevet på den myke stoffposen til deres sko, som dere får på vei ut til øya. De kommer dere ikke til å trenge noe særlig på denne ferien.

INNOVATIV SONEVA

 

Det er mange feriesteder på Maldivene, men ingen feriesteder er så nyskapende som Soneva Fushi. Her er det laserfokus på å alltid gjøre ting så bærekraftig som mulig, og kun fantasien setter grenser på denne vakre, frodige øya, i hjertet av Baa-atollen.

Fra det eneste kunst- og glassstudioet på Maldivene, til Sonevas «Eco Centro Waste-to-Wealth», hvor hovedmålet er å resirkulere og bidra til planeten på en positiv måte.

Fra den unike Cinema Paradiso til observatoriet med 3D-teleskoper, hvor du kan nyte en middag med både kulinariske opplevelser og et blikk på stjernene – sammen med feriestedets astronom.

Soneva har også lansert gratis sjokoladerom, ubegrenset med is, pålegg og mer. Det er virkelig som å gå inn i den ville verdenen til Willy Wonka.

Soneva Fushi - Cinema Paradiso
Soneva Fushi - Cinema Paradiso
Maldivernes måske bedste kids club, The Den
Maldivernes måske bedste kids club, The Den

Maldivenes KiDs Club nr. 1

 

Over et areal på hele1300 m2 har Sonu og Eva latt seg inspirere av de villeste fantasier fra barndommen, og skapt det som kun kan beskrives som Maldivenes kuleste Kids Club. Både her på Soneva Fushi og på søsterhotellet, Soneva Jani, kan de minste glede seg til det ultimative barne og ungdoms-paradis, The Den.

Fra barnebasseng med sklie og 8 meter høyt sjørøverskip, kino under stjernene med popcorn og pizza, maling på kokosnøtter og skattejakt rundt på øya til pynting av cupcake og mixing av milkshakes i kjøkkenet, LEGO, spill og musikk. Vi vet om noen i familien som ikke kommer til å ville dra hjem igjen.

Ikke nok med det men selv om det er dyktig og kompetent personale til stede for å passe på de minste, så er det også tenkt på de voksne som kan nyte en drink i poolbaren mens ungene leker.

SNORKeLING, DYKkING OG VANnSPORT

 

Soneva Fushi ligger i den UNESCO-beskyttede Baa Atoll. Øya er velsignet med et fargerikt og levende husrev, og er dere heldige kan dere både se havskilpadder og manta rays. Husk solkrem på ryggen, for med nesen under overflaten kan hele dager enkelt gå med å utforske denne eventyrlige verden.

Er du på Soneva Fushi mellom mai og oktober, har du også mulighet for å snorkle med de majestetiske manta rays som migrerer i stimevis til den verdenskjente Hanifaru bukten om sommeren.

Baa Atoll er også The go to place for noen av Maldivenes beste dykkespots, så enten du er en erfaren dykker eller ønsker å ta et PADI-sertifikat under ferien, venter det store opplevelser her.

Når du ikke utforsker Maldivenes undervannsskatter, kan du stå på en SUP i lagunen, ta med dine kjære i kajakk, surfe eller kite-surfe eller naturen, leie en SEABOB eller lære å e-surfe i hastigheter opp til 55 km/t.

Fede vandsportsoplevelser på Soneva Fushi såsom e-surfing
Fede vandsportsoplevelser på Soneva Fushi såsom e-surfing

RESTAURANTER & BARER

 

15 RESTAURANTER OG 3 BARER

Soneva Fushi har 15 unike restauranter som tar deg gjennom en verden av fantastisk gastronomi.
Fra eksepsjonelle opplevelser med verdens beste kokker til matlaging over fire pits.

ONCE UPON A TABLE

 

Et kulinarisk teater som viser frem noen av de største navnene innen gastronomi Det hesteskoformede bordet har kun plass til ti gjester. En intim, uforglemmelig opplevelse der kokken er stjernen.

SO HANDS ON

 

So Hands On er en hyllest til fersk fisk og skalldyr. Menyen er fagmessig tilberedt og Sonevas sushimester, Akira Koba, demonstrerer sin erfaring med Omakase. Det er kun plass til 6 gjester, noe som tar opplevelsen til et eget nivå.

SO BESPOKE

 

Flammer, røyk og en uspolert utsikt over lagunen danner rammen for So Bespoke, et teppanyaki-konsept i friluft. Kokken, Hiroshi Saiki, griller for et begrenset antall gjester på bare 10 personer. Den er åpen for middag 5 dager i uken og er svært etterspurt.

OUT OF THE BLUE

 

Kokken Sobah leder dette himmelske konseptet over vannet, som byr på en lekker meny inspirert av det japanske, vietnamesiske, indonesiske og thailandske mkjøkken – med en moderne vri. Vinelskere kan velge mellom 250 forskjellige magnumviner samt et stort utvalg sakes.

CARNE DIEM BY DHARSHAN

 

Under ledelse av den prisbelønte japansk-srilankiske kokken og restauratøren, Dharshan Munidasa, er dette innovative «Down to Earth»-konseptet bygget rundt en unik kullgrill laget av Munidasa selv. Den opererer med en temperatur på 750˚C for å fastholde smaken av saftig kjøtt, nyfanget fisk og skalldyr samt møre grønnsaker.

FRESH IN THE GARDEN

 

Spis høyt over Soneva Fushis frodige hager, der duften av urter svirrer under dere. Den danske kokken Mads Refslund har en 12-måneders pop-up, en sjelden mulighet til å nyte måltider tilberedt fra en av Danmarks mest spennende kulinariske talenter og hans unge team.

FLYING SAUCES ZIPLINE DINING

 

Med en enestående gourmetmeny, fantastisk utsikt over spektakulær natur og adrenalinsus av ziplining gjennom tretoppene – Flying Sauces er det ultimate stedet å utforske verdens første fine dining zipline-opplevelse.

MIHIREE MITHAA

 

En enestående bufféopplevelse for en overdådig frokost og lunsj. Her arrangeres også en «asiatisk marked» kveldsbuffé på tirsdager, samt en middelhavs- og Midtøsten-inspirert buffé på lørdager. En buffet utover det vanlige.

SHADES OF GREEN

 

Nok en perle fra den danske kokken og matskribenten, Carsten Kyster, som denne gangen har funnet veien til paradiset på Maldivene. Menyen ligger i Sonevas økologiske grønnsakshager, og tilbyr enkle, men eksperimentelle økologiske og plantebaserte retter som blander maldiviske og sørøstasiatiske smaker med nordiske teknikker.

DOWN TO EARTH BY RAVI

 

Down to Earth ligger på soloppgangssiden av Sonevas Kunfunadhoo-øy, og serverer internasjonale og sørasiatiske retter som følger en puristisk matlagingsfilosofi som går tilbake til naturen.

OUT OF THE SEA

 

Denne intime, rustikke maldiviske hytten, bygget over vannet nær stranden, fokuserer på den mest ferske, bærekraftige fangede fisk og skalldyr. Det er åpent for lunsj og middag, samt småretter utover ettermiddagen, som f.eks byr på middelhavsdelikatesser, wok retter og tapas-inspirerte snacks.

CINEMA PARADISO

 

En oase av ro, ideell for avslapning, baren har et av de beste utvalgene av drinker, brennevin og likører i Maldivene. Middagsmenyen er inspirert av Australias eklektiske kjøkken med en deilig, sunn vri. Velg mellom comfort food klassikere og daglige spesialiteter.

SO GUILTY

 

Unn deg selv et overdådig utvalg av gratis sjokolader, trøfler, praliner og andre herligheter som vil få sjokoladeelskere til å svime. Dette sjokoladeparadiset er himmelsk, og alt er håndlaget av Sonevas dyktige sjokolademakere. Nevnte vi at det er gratis 24/7?

SO COOL

 

Skjem bort søtsuget med over 60 gratis, varierende smaker av hjemmelagde iskremer og sorbeter. Prøv klassikerne eller utforsk nygjerrigheten med eksotiske og uvanlige smakskombinasjoner. De fleste varianter er helt fri for raffinert sukker, meieriprodukter og gluten. Det beste av alt? Det er gratis, hele dagen lang.

SO DELICATE

 

Ta for deg fra et omfattende utvalg av gourmetskinker og oster i denne magiske oasen – ideell for en smaksprøve før middag. Så Delicate er gratis hele dagen, for alle gjester.

VILLAER

Alle villaene på Soneva Fushi er unike og spektakulære i seg selv. Vi elsker Soneva Fushis Water Retreats med egen sklie, mens Crusoe Suiten med basseng også byr på en helt fantastisk base. Majestetiske megavillaer som Villa 38 og Private Reserve er «Next Level».

CRUSOE WITH POOL

3 villaer / 145 m2

To-etasjes villa med 1 soverom, beliggende på solnedgangssiden. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad og store terrasser. Villaens kapasitet er begrenset til 2 voksne og 1 barn.

SONEVA FUSHI VILLA SUITE WITH POOL

5 villaer / 272 m2

En-etasjes villa med 1 soverom, beliggende på solnedgangssiden. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad og store terrasser. Villaens kapasitet er begrenset til 2 voksne og 2 barn.

SONEVA FUSHI FAMILY VILLA SUITE WITH POOL

10 villaer / 360 m2

1-etasjes villa med 1 soverom, beliggende enten mot soloppgang eller solnedgang. Høydepunkter inkluderer det private bassenget, utendørsbadet og det separate soverommet for barna. Villaens kapasitet er begrenset til 2 voksne og 2 barn.

CRUSOE SUITE WITH POOL

7 villaer / 264 m2

To-etasjes villa med 1 soverom, beliggende på soloppgangssiden. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, kjøkkenfasiliteter samt at det er en av de største villaene med 1 soverom på øya. Villaens kapasitet er begrenset til 2 voksne og 2 barn.

1 BEDROOM WATER RETREAT WITH SLIDE

5 villaer / 585 m2

To-etasjes villa med 1 soverom, plassert på påler over lagunen. Vendt mot enten soloppgang eller solnedgang. Høydepunkter inkluderer et stort privat basseng, et utendørs bad med trapp direkten ned i vannet og selvfølgelig en egen vannsklie. Villaens kapasitet er begrenset til 2 voksne og 2 barn.

2 BEDROOM CRUSOE WITH POOL

1 villa / 394 m2

To-etasjes villa med 2 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, badstue, dampbad og innbydende terrasser. Villaens kapasitet er begrenset til 4 voksne og 2 barn.

2 BEDROOM SONEVA FUSHI VILLA WITH POOL

1 villa / 395 m2

To-etasjes villa med 2 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad og dampbad. Villaens kapasitet er begrenset til 4 voksne og 2 barn.

2 BEDROOM SONEVA FUSHI VILLA SUITE WITH POOL

1 villa / 285 m2

To-etasjes villa med 2 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng, utendørs bad og trenings-/spa-rom. Villaens kapasitet er begrenset til 4 voksne og 2 barn.

2 BEDROOM CRUSOE SUITE WITH POOL

5 villaer / 412 m2

To-etasjes villa med 2 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng, utendørs bad, eget treningsstudio og store, innbydende terrasser. Villaens kapasitet er begrenset til 4 voksne og 2 barn.

2 BEDROOM CRUSOE SUITE WITH POOL (SUNSET RETREAT)

1 villa / 739 m2

To-etasjes villa med 2 soverom, beliggende på solnedgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng, utendørs bad, eget treningsstudio og store, innbydende terrasser. Villaens kapasitet er begrenset til 4 voksne og 2 barn.

2 BEDROOM CRUSOE RESIDENCE WITH POOL

8 villaer / 330 m2

To-etasjers villa med 2 soverom, som ligger på både soloppgangs- og solnedgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng, utendørs bad, walk-in minibar og store, innbydende terrasser. Kapasiteten til villaen er begrenset til 5 voksne eller 4 voksne og 2 barn.

2 BEDROOM WATER RETREAT WITH SLIDE

3 villaer / 857 m2

To-etasjers, 2-roms overvannsvilla, beliggende enten vendt mot soloppgangen eller solnedgangen på Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, egen sklie/vannsklie, uttrekkbart tak, separat soverom for barna og stor utendørs terrasse. Villaens kapasitet er begrenset til 4 voksne og 2 barn.

3 BEDROOM CRUSOE SUITE WITH POOL

2 villaer / 649 m2

To-etasjes villa med 3 soverom, beliggende på solnedgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, damprom, separat soverom for barna, kjøkkenfasiliteter og egen vinkjeller. Villaens kapasitet er begrenset til 4 voksne og 3 barn.

3 BEDROOM SUNRISE RETREAT WITH POOL (VILLA 2)

1 villa / 884 m2

To-etasjes villa med 3 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs jungelinspirert bad, damprom, separat soverom for barna, kjøkkenfasiliteter og egen vinkjeller. Villaens kapasitet er begrenset til 6 voksne og 2 barn.

3 BEDROOM BEACH RETREAT WITH POOL (VILLA 5)

1 villa / 625 m2

To-etasjes villa med 3 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng, utendørs jungelinspirert bad, treningsstudio, separat soverom for barna og innbydende megaterrasser. Villaens kapasitet er begrenset til 6 voksne og 2 barn.

VILLA ONE (3 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.142 m2

To-etasjes villa med 3 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, kjøkkenfasiliteter, spillerom og enorme oppholdsrom med mange sitteplasser. Villaens kapasitet er begrenset til 6 voksne og 3 barn.

VILLA 41 (3 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.420 m2

To-etasjes villa med 3 soverom, beliggende på solnedgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat svømmebasseng, utendørs bad, kjøkkenfasiliteter, spa-område og egen sklie/vannsklie. Villaens kapasitet er begrenset til 6 voksne og 3 barn, eller 8 voksne.

VILLA 14 (3 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.370 m2

To-etasjes villa med 3 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, kjøkkenfasiliteter, badstue, dampbad og treningsstudio. Villaens kapasitet er begrenset til 6 voksne og 3 barn, eller 9 voksne.

4 BEDROOM SONEVA FUSHI VILLA SUITE WITH POOL

2 villaer / 721 m2

To-etasjes villa med 4 soverom, beliggende på solnedgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, frodige tropiske hager, separat soverom for barna og barnebasseng. Villaens kapasitet er begrenset til 8 voksne og 4 barn, eller 10 voksne.

VILLA 15 (4 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.557 m2

To-etasjes villa med 4 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, nedsenkede sittegrupper (signaturen til Soneva), treningsstudio og sklie/vannsklie. Villaens kapasitet er begrenset til 8 voksne og 4 barn, eller 9 voksne.

VILLA 38 (4 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.427 m2

To-etasjes villa med 4 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, utendørs bad, nedsenkede sittegrupper (signaturen til Soneva), store tropiske hager og egen sklie/vannsklie. Villaens kapasitet er begrenset til 8 voksne og 4 barn, eller 10 voksne.

JUNGLE RESERVE - VILLA 36 (4 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.590 m2

To-etasjes villa med 4 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, barnebasseng, vinkjeller i villaen, utendørs bad, kjøkkenfasiliteter, fullt utstyrt privat spa-suite, nedsenkede sittegrupper (signaturen til Soneva) og omkringliggende jungelvegetasjon. Villaens kapasitet er begrenset til 8 voksne og 4 barn, eller 12 voksne.

VILLA 37 (5 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 1.824 m2

To-etasjes villa med 5 soverom, beliggende på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer privat basseng, eget utkikkstårn med sitteplasser, sklie/vannsklie, badstue og dampbad, bibliotek, utendørs bad, bassengbro, nedsenkede sitteplasser (signaturen til Soneva) og omkringliggende jungelvegetasjon. Villaens kapasitet er begrenset til 10 voksne og 5 barn, eller 12 voksne.

VILLA 42 (6 BEDROOM PRIVATE RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 2.289 m2

To-etasjes villa med 6 soverom, beliggende på solnedgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng med egen sklie/vannsklie, utendørs bad, frodige tropiske hager, barnebasseng, treningsstudio, badstue og dampbad, samt et stort bassengterrasse. Villaens kapasitet er begrenset til 12 voksne og 6 barn, eller 18 voksne.

SUNSET RESERVE, VILLA 43 (6 BEDROOM SUNSET RESERVE WITH POOL)

1 villa / 2.234 m2

To-etasjes villa med 6 soverom, beliggende på solnedgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng med egen sklie/vannsklie, utendørs bad, soverom for barna, treningsstudio, badstue og dampbad samt et stort bassengterrasse. Villaens kapasitet er begrenset til 12 voksne og 6 barn, eller 16 voksne.

PRIVATE RESERVE (9 BEDROOM RESIDENCE WITH POOL)

1 villa / 3.048 m2

To-etasjes 9-roms villa, som ligger på soloppgangssiden av Soneva Fushi. Høydepunkter inkluderer et privat basseng med egen sklie/vannsklie, utendørs bad, soverom for barna, treningsstudio, badstue og dampbad samt et stort bassengterrasse. Villaens kapasitet er begrenset til 14 voksne og 9 barn, eller 16 voksne.

YTTERLIGERE INFO

Meal Plans

FROKOST (BB)

Frokost er inkludert som standard og inkluderer måltider i restauranten Mihiree Mithaa.

HALVPENSJON (HB)

Halvpensjon kommer med såkalte «Dine Around»-privilegier hvor du kan spise gratis på Mihiree Mithaa, Down to Earth, Fresh in the Garden, Out of the Blue og på Shades of Green.

Hvis du ønsker å spise på en av de andre gourmetrestauranter, får dere en kreditt på $100 per voksen, $50 per barn til lunsj eller $200 per voksen og $100 per barn til middag.

HELPENSJON (FB)

Helpensjon består av samme inkludering som halvpensjon, men også med lunsj inkludert. Lunsj kan nytes på Mihiree Mithaa så vel som fra Out of the Blue.

Hvis du ønsker å spise på en av de andre gourmetrestauranter, får dere en kreditt på $100 per voksen, $50 per barn til lunsj og $200 per voksen og $100 per barn til middag.

SONEVA UNLIMITED (AI)

Sonevas svar på All-Inclusive, tatt til et ekstremt nivå. Inkluderinger bl.a. en dedikert Barefoot Guardian (butler), ubegrenset bruk av alle restauranter, barer samt room service. Ubegrenset nytelse av viner fra «Soneva Unlimited Wine List», ubegrenset dykking og andre aktiviteter fra Sonevas «Experience Menu», ubegrensede spabehandlinger fra Soneva Soul wellness-konsept, ubegrenset prioritert adgang når Michelin-kokker besøker Soneva Fushi. Og selvfølgelig alle andre øvrige komplimentære inkluderinger på Soneva Fushi.

Barn under 7 år betaler ikke ekstra for oppgradering av måltidsplanen. Barn i alderen 7 til 14 betaler halv pris for oppgradering av måltidsplanen.

Inklusjoner uten beregning

INKLUSJONER FOR SONEVA FUSHIS GJESTER

• Use of “The Den” (children’s club), one of the largest children’s clubs in any luxury resort in the world.
• Barefoot Butler for all villas, as well as a personal bicycle (or buggies upon request)
• Welcome drink and cold towel upon arrival, with a selection of Maldivian amenities.
• Daily replenishment of your in-villa minibar (excluding alcohol) valid for all one bedroom villa suite categories and above.
• Daily laundry service *USD 10 per load is charged to donate to the Soneva Foundation.
• Homemade chocolate, fruit, ice creams and Deli items from the Cheese room
• Use of the Observatory, Cinema Paradiso, Yoga and Meditation at designated times.
• Use of fully equipped gym and tennis court and non-motorized water sports.
• Use of Wireless Internet in the villa and designated public areas.
• A full list of complimentary inclusions is available to be viewed on this link.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREJSENDE

Soneva Fushi er det åpenbare førstevalget for en uforglemmelig bryllupsreise.
Overdimensjonerte bassengvillaer, en rekke gourmetrestauranter, førsteklasses service og fasiliteter i verdensklasse.

På toppen av det, tilbyr Soneva Fushi velvære-inkluderinger hvis du bor mer enn 4 netter og kan presentere et bryllupsattest datert innen de siste 12 månedene:

– One complimentary bottle of wine or sparkling wine per stay.

– One complimentary 60-minute massage at the spa for 2 persons
– Honeymoon amenities

Barn

BARN PÅ SONEVA FUSHI

Soneva Fushi er et av de mest familievenlige resorts i Maldivene.
Det er nemlig ett av de hoteller som byr på absolutt flest aktiviteter, og samtidig er innovative og  bl.a. også teknologifrie soner slik at barna kan bruke sine kreative evner.

The Den, navnet på Fushis barne-/tenåringsklubb, er en av verdens største av sitt slag, og har alt fra piratskip til vannsklier, bassenger, matlagingskurs, skattejakt… You name it!

I nesten alle villaer er det såkalte separate soveområder for barn, som gir ultimat privatliv for store og små.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA SONEVA FUSHI

Når du lander i Malé og skal ta deg det siste stykket ut til Soneva Fushi, er det to måter å gjøre det på.
Den rimeligste løsningen er en 30 minutter tur med innenriksfly direkte til Dharavandhoo etterfulgt av 10 minutter med speedbåt direkte til Soneva Fushi.

Ønsker du å oppleve Maldivene på den vakreste måten, anbefaler vi å velge sjøflytransfer, hvor du flyter over de mange vakre øyene og atoller. Turen tar bare 45 minutter, og du lander direkte ved øya.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL SONEVA FUSHI

Soneva Fushi er paradis på jord. Autentisk ultimat maldivisk luksus kombinert med bærekraft. Jeg elsker spesielt de nyskapende kulinariske opplevelsene, de mange aktiviteter og selvfølgelig de enorme bassengvillaene – helst med egen sklie.

Rasmus Kirketerp

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no