Soneva Jani 6

Maldivene / Det Indiske Hav

EVENTYRLIG BARFOTSLUKSUS OG VILLAER SOM OVERGÅR DRØMMENE

 

Soneva Jani er resortet som overgår de villeste fantasier. Her vil du oppleve det du ikke trodde fantes og det eneste ord som hele tiden dukket opp i tankene under våre besøk er at dette er et eventyrland, Narnia – som om være kommet til et hemmelig paradis.

For det er akkurat det, det er. Det rene paradis. Soneva Jani ligger midt i en stor lyseblå lagune i hjertet av Noonu Atollen. Fra øyeblikket dere begynner å kunne ane øya fra sjøflyet, vil pulsen stige og dere forstår med en gang hvorfor dette er et av de mest spektakulære resorts i Maldivene.

Dere blir møtt med et smil av deres Barefoot Guardian (barfots butler), som kommer til å hjelpe dere med alt dere trenger i løpet av oppholdet. Og nå kan dere også endelig ta av dere skoene for første og mest sannsynlig siste gang i løpet av ferien – for her er det «No news, no shoes» som gjelder.

Dere sjekker direkte inn i deres spektakulære villa i form av en et Water Retreat, Water Reserve eller Island Retreat – alle på minst 400m2, enorme private basseng og de fleste med egne vannsklier. Villaene ligger på stripe langs to jettyer som snor seg gjennom lagunen på hver sin ende av øya, og smelter perfekt inn i omgivelsene. Interiøret er sofitikert og tilfullt, men samtidig enkel og lys med fokus på naturmaterialer Arkitekturen og stilen er elegant, intelligent og innovativt, men samtidig uformell og avslappet. Det er ingen sak å gå på oppdagelse på Soneva Jani heller, for det følger med private el-sykler til hver eneste villa som gjør det til en lek å komme seg rundt.

Bak Soneva står ekteparret Sonu og Eva. Deres visjon er å skape magiske opplevelser i balanse med naturen, som de om noen har presert å få til. Her står Wow opplevelsene i kø, og danner de perfekte rammer for en uforglemmelig familieferie.
Gled dere til dykke og snorkle der dere kan være heldige å spotte havskilpadder og babyhaier, eller kjenn vinden i seilet gjennom lagunen. All ikke-motorisert vannsport er inkludert, og den gigantiske lagunen er som skapt til SUP, kajakk og Hobiecats.

Send barna ned til Maldivenes største, og en av verdens kuleste Kids Clubs «The Den», hvor det er både LEGO-rom, vannsklie, stort basseng med swim-up bar, sjørøverskip, zip-line, skate rampe og mye mer. Vi kan skrive under på at barnet også vil komme frem i selv de voksne.

Resortets sosiale møtested er i The Gathering. Et arkitektonisk vakkert kompleks på tre etasjer, som står på påler ute i vannet.  Her er restauranter, bar, lekerom, spa og treningssenter. Alt sammen omkranset av utsikten til den turkise lagunen. Her er alltid en hyggelig stemning, der hotellets gjester ofte samles til synet av solnedgangen som lager det fineste fargespill på himmel og hav som dere sent vil glemme. Det er også her Sonevas aller beste hemmelighet gjemmer seg, der dere kan snike dere inn i «So Guilty» og «So Cold» og spise all den hjemmelagde sjokoladen og iskremen dere bare har lyst på!

Til kvelds kan dere ta plass i den imponerende Cinema Paradiso, som ligger over vannet og går i ett med den japanske restauranten «The Directors Cut». Det er en stillekino der dere får hodetelefoner på for å ikke forstyrre øvrige gjester og dyrelivet. Etter middagen kan dere lene dere bakover i ett av nettene og se filmen ferdig med popcorn og snacks.

Dette er bare en av hele 11 spisesteder på Soneva Jani, som alle byr på fantastiske måltider på et imponerende ambisiøst nivå. En stor del av råvarene kommer fra resortets egen kjøkkenhage og gastronomien på Soneva Jani er generelt et enormt fokuspunkt der de igjen har tenkt på kreative løsninger som kommer til å imponerende selv den mest kresne. På Soneva Jani er ethvert måltid et eventyr.

Soneva Jani setter nye standarder innenfor alt de gjør! Det er kreativt, intelligent og imponerende på alle tenkelige måter. Hvis dere vil ha et ekte luksuriøst og futuristisk Robinson Crusoe eventyr, så la feriestemingen synke innover dere på Soneva Jani. Velkommen til Maldivenes villeste og mest ikoniske feriested!

Wendie

Wendie Pedersen
FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også bo på Soneva Jani? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

59 Rom | 11 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Highlights (12)

 • Beliggende i en kjempe lagune i Noonu Atoll
 • 59 gigantiske bassengvillaer, største delen over lagunen med egen sklie
 • 11 innovative restauranter og spisesteder
 • State-of-the-art padel bane
 • 3D-teleskop for vakre bilder av stjernehimmelen og planetene
 • Overwater utendørskino, Cinema Paradiso, under stjernehimmelen
 • Et av de mest bæredkraftige resorts i Maldivene
 • Maldivernes største og mest innovative kids og teen club, The Den
 • Gratis hjemmelaget sjokolade, iskrem, gourmetskinker, oster hele dagen
 • Soneva Soul - spa- og velværesenter i tretoppene
 • El-sykler til alle villaer
 • No news, no shoes filisofi (du kan gå barbeint overalt, 24/7)
Se mer Se mindre

LIVET PÅ SONEVA JANI

 

Soneva Jani danner rammen for den perfekte «no news, no shoes»-øya, midt i den gigantiske turkisblå lagunen Noonu Atoll.
Et sted som er så perfekt at det er vanskelig å tro at det faktisk finnes.
Sonu og Eva, ekteparret bak Soneva, har skapt et sted der gourmetrestauranter, avslappet luksus og megavillaer går hånd i hånd med innovative bærekraftige løsninger.

INNOVATIVE SONEVA

 

Sonevas filosofi er preget av unike bærekraftige løsninger og en del av DNA’et er å ha et målrettet fokus på bærekraft og sosialt ansvar. Hvert resort har unikke programmer for å gjenskape koralrev, ta vare på naturen og gjenvinne ressurser. Hvert år donerer Soneva-kjeden til bærekraftige og sosiale prosjeker både i lokalområdet og på internasjonalt plan.

På Soneva Jani kan dere glede dere til å suse rundt på deres priavte el-sykler, som lett lar dere utforske øya. Her kan dere turen innom Sonevas «Eco Centro Waste-to-Wealth» senter, der hovedmålet er å resirkulere og bidra til planeten i en positiv måte.

Men genialiteten stopper ikke med bæredyktige løsninger. Soneva tar alle opplevelser til et nytt nivå. Fra den unike Over Water Cinema Paradiso, til stjerneobservatoriet med 3D teleskop, der dere kan nyte en middag med både kulinariske opplevelser og lære om stjernene med resortets eget astronom.

Soneva har også lansert gratis sjokoladerom, ubegrenset iskrem, gourmetskinker og oster og mye mer. Det er ren Willy Wonka!

EVENTYRLIG KIDS/TEEN CLUB

 

The Den er enhver barns/tenårings drøm. Maldivenes største, og kanskje verdens beste barneklubb, pryder et enormt område og er inspirert av nettopp de villeste drømmene fra barndommen.

Her er bassenger, vannsklier, piratskip i en teknologifri sone der ungdommene (og voksne) kan være kreative i musikkrommet, bygge med LEGO mm.

Det er også en kino for filmkvelder, matlagingskurs og mer, skreddersydd for de såkalte «Young Sonevians».

MALDIVeneS EKTE WATEr-RESORT

 

Det er mange ville resorts i Maldivene men Soneva hotellene er i en liga for seg selv. Det karakteristiske ved Soneva Jani er at resortet er bygget i lagunen. Det er samspillet mellom det ruvende nivået, avslappet luksus og den ansvarlige og sympatiske tilnærmingen til gjennomføringen som gjør resortet til noe eksepsjonelt.  Det hele er tatt til neste nivå. Et revolusjonerende nivå som bare finnes her!

Resortets villaer er lyse og innbydende, innredet av eieren Eva selv. Materialene er alle valgt med omhu og omsorg for bærekraft, og med lyset, luften og Det Indiske hav som inspirasjon. Den minste villaen er en villa med ett soverom på overdådige 416 m2, som utfolder seg over to etasjer. Vi anbefaler å velge en av villaene med egen sklie rett ut i den turkise lagunen. Villaene er store med alt fra 1-4 soverom, tak over sengen som kan fjernstyres så dere kan åpne opp og sove under stjernehimmelen, enorme private basseng og terrasser. Her kan familien – ja hele generasjoner samles under samme tak og nyte omgivelsene sammen.

RESTAURANTER & BARER

 

11 RESTAURANTER OG 1 BAR

Soneva Jani har 11 unike restauranter som tar deg gjennom allverdens spennende kjøkkener.
Fra fine-dining i tretoppene, og stjerne besøk fra noen av verdens beste kokker, til en kombinert middags- og kinoopplevelse.

SO WILD BY DIANA VON CRANACH

 

Nyt gourmet fra en plantebasert meny designet av den innovative Raw Food kokken Diana Von Cranach. I en av Sonevas vakre kjøkkenhager presenterer hun unike og enkle retter som gjenoppliver historiske, nesten glemte tradisjonelle oppskrifter fra de indonesiske krydderøyene og Sørøst-Asia.

THE CRAB SHACK

 

Crab Shack ligger på en av Soneva Janis vakreste strender, og her finnes det ingen «crabby attitudes». Gled dere til saftig chili krabbe, krabbecurryi (både thai og srilankansk curry), hvitløkskrabbe, sort pepper krabbe, Szechuan krydret wok stekt krabbe, vietnamesisk wok stekt krabbe med tamarind, ingefær og sort pepper. Ta på hagesmekken og sett klørne i krabbene.

OVERSEAS BY MATHIAS DAHLGREN

 

Overseas by Mathias Dahlgren er en spektakulær restaurant over vannet, med glassgulv under bordene. Her er fokuset på fisk, vegetariske og plantebaserte retter og serverer et utvalg av enkle, smakfulle retter med svensk kreativitet i tankene..

SO LOCAL

 

So Local ligger i en av Soneva Janis økologiske hager, og er et møtested for både verter og gjester, hvor det deles inspirerende historier fra et bredt spekter av kulturer. Inspirert av hjemlandene til forskjellige verter, presenterer den allsidige, skiftende menyen hver måned et kjøkken fra et bestemt sted, over hele verden.

SO PRIMITIVE

 

So Primitive ligger side om side med Crab Shack, og serverer fantastiske måltider om kvelden, midt i sanden, helt i vannkanten. Det sentrale elementet i restauranten er en fire pit, der ulike matlagingsteknikker hylles. Nyt deilige grillede delikatesser på Soneva Jani’s South Beach.

SO IMAGINATIVE

 

So Imaginative er et privat rom med plass til opptil 20 gjester og er perfekt for feiringer. Soneva Jani’s vinkjelnere byr på inspirerende vinsmaking og vinmiddager, og gir deg de perfekte kombinasjonene fra den unike vinkjelleren.

SO STARSTRUCK

 

Så Starstruck er et av Maldivenes mest unike spisekonsepter. Se mot himmelen i Maldivenes første observatorium over vannet. Sett deg ned ved et av de fire spisebordene og nyt en helt unik meny samtidig med at Soneva Janis egen astronom guider dere gjennom himmelens stjerner og planeter.

DIRECTOR’S CUT

 

Director’s Cut er en helt spesiell kombinert restaurant og kinoopplevelse. Her serveres alt fra sashimi i moderne stil til møre lamb racks, svart torsk og andre favoritter med en spennende vri. Nyt gourmetmåltider mens du ser på en film på storskjerm over lagunen, med eller uten hodetelefoner på.

DOWN TO EARTH 

 

Start dagen med frisk frukt og nybakte croissanter – i alle varianter. Dagen fortsetter med økologiske salater, Live cooking stations, vedfyrt pizzaovn, tandoori og grill. Denne imponerende restauranten er noe du aldri har sett før.

SO GUILTY

 

Vårt absolutte favoritt konsept og kanskje den beste ide på et hotell noen gang. Her kan dere skjemme dere bort dagen lang med et utvalg av sjokolade, trøfler, praliner og andre herligheter som vil få sjokoladeelskere til å dåne. Dette sjokoladeparadiset er himmelsk, og alt er håndlaget av Sonevas dyktige sjokolademakere. Nevnte vi at det er gratis hele dagen lang?!

Upload Image...

SO COLD

 

Nyt en deilig frokost mens du nyter den majestetiske utsikten over South Beach. Med en rekke lokale, internasjonale og næringsrike delikatesser. Her kan du også nyte gourmet charcuterie, ost og syltetøy hele dagen og kvelden.

VILLAER

Soneva Jani er kjent for mange ting, men et av de største høydepunktene er resortets gigantiske villaer – alle på minst 400 m2 – og de fleste med den mest fortryllende beliggenhet på påler i lagunen. Alle villaer har enorme privat basseng, og flere med sin egen vansklie rett ut i Det Indiske hav.

Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...

1 BEDROOM WATER RETREAT (WITH SLIDE & POOL)

18 villaer / 411 m2

One bedroom water retreat er delt inn i to etasjer og har et privat basseng omgitt av et stort område hvor du kan sole deg og nyte utsikten over havet. Fra det store soverommet kan du se stjernene med villaens fjernstyrte tak.

1 BEDROOM WATER RESERVE (WITH SLIDE & POOL)

20 villaer / 555 m2

Denne romslige villaen over vannet har et fjernstyrt tak over soverommet som kan kjøres til siden ved et enkelt trykk på fjernkontrollen, så dere kan nyte den vakre stjernehimmelen. Det karakteristiske utendørs badet har direkte tilgang til lagunen og er utstyrt med dusj og senket badekar. Den store terrassen har et privat ferskvannsbasseng, en nedsenket spisestue, dagsenger, huske og hengekøyer.

1 BEDROOM ISLAND FAMILY RETREAT (WITH POOL)

3 villaer / 480 m2

Denne 1 Bedroom Island Family Retreat er en privat beliggende villa som er ideell for familier eller par. Den er omgitt av uberørte mangrover og ligger noen få skritt fra det asurblå indiske hav. En treterrasse omfavner det private svømmebassenget og gir god plass til avslapning under solen. Det luksuriøse soverommet, som ligger på baksiden av villaen, har et utendørs bad med badekar og to dusjer.

2 BEDROOM ISLAND RETREAT (WITH SLIDE & POOL)

3 villaer / 446 m2

Disse romslige Island Retreats er omgitt av tropiske hager og har et privat svømmebasseng, vannsklie og terrasser der dere kan slappe av i solskinnet på Maldivene. Med direkte tilgang til stranden og fordelt over to etasjer, har denne luksuriøse villa soverom både oppe og nede, et frodig utendørs bad, et utvalg av utendørs spisesteder, TV -rom og mer.

2 BEDROOM WATER RETREAT (WITH SLIDE & POOL)

4 villaer / 520 m2

Med et enormt basseng, hengekøyer, nedsenket sitteplasser og dagsenger, vil dere få et ultimaitvt hideaway i denne lekre 2 Bedroom Water Retreat with Slide. I første etasje er det et romslig soverom med fjernstyrt tak, bad, utedusj og badekar med privat tilgang til lagunen. Pantry og minibar, TV -rom og barnas soveområde ligger også i første etasje. Det andre soverommet ligger i øverste etasje sammen med et ekstra bad, oppholdsområdet, vannsklie og mer.

2 BEDROOM WATER RESERVE (WITH SLIDE & POOL)

6 villaer / 772 m2

Et stort dekk med solsenger, huske og hengekøyer omslutter det private ferskvannsbassenget med en buet vannsklie som går direkte ned i lagunen, mens et nedsenket sirkulært liggeområdet byr på den ultimative panoramautsikt over havet.

3 BEDROOM WATER RETREAT (WITH SLIDE & POOL)

1 villa / 625 m2

Velg mellom den tropiske solen eller den avkjølende skyggen med de to utendørse sitteplassene, hvor den ene er beskyttet av et tak. Slapp av ved bassenget på solsenger eller i hengekøyen eller bare finn frem barnet i deg og lek dagen lang med deres egen private vannsklie.

3 BEDROOM ISLAND RESERVE (WITH SLIDE & POOL)

1 villa / 1.796 m2

Villa nr. 34 sitt unike design er inspirert av de myke, bølgede kurvene som finnes i naturen. Denne villaen med tre soverom på stranden er 1.796 m2 og har ikke en eneste rett linje i sikte. Her kan dere boltre dere med eget basseng og baby pool med sin egen vannsklie. Det er også et trehus for barn ved bassenget.

4 BEDROOM WATER RETREAT (WITH SLIDE & POOL)

1 villa / 1.291 m2

Dette 4 Bedroom Water Retreat med slide er det ultimative bud på et helt hus på påler over vannet. Her får dere et enormt areal der hele genrasjoner kan boltre seg på og nyte en uforstyrret utsikt uansett hvor dere ser. Denne villaen har fire private soverom og et ekstra soverom der barn eller voksne kan sove. Det er også egen arbeidsplass, et treningsrom, en utendørs dusj og bad med privat tilgang til lagunen, et TV-rom, et spiskammer, en minibar, en vinkjeller i villaen og selvfølgelig også egen vannsklie.

4 BEDROOM ISLAND RESERVE (WITH SLIDE & POOL)

1 villa / 1.788 m2

Denne store 4 Bedroom Island Reserve ligger på stranden og byr uendelig skreddersydd til deres unike behov. Det er romslige innendørs og utendørs oppholldsrom, dampbad, garderobe, badstue, soverom, TV-rom, spisestue, privat basseng, kjøkken og vinkjeller. I andre etasje er det ytterligere tre soverom med bad så vel som villaens private treningssenter. Bassenget har sin eget vannsklie så vel som et dedikert barnebasseng.

4 BEDROOM WATER RESERVE (WITH SLIDE & POOL)

1 villa / 1.421 m2

Denne Mega Villa er Soneva Janis kronjuvel og er totalt 1 421 m2. Her kan du glede deg til en to-etasjers villa med alt du drømmer om. Privat basseng, vannsklie, enorm terrasse, flere oppholdsrom, en drømmeverden av nydelige baderom og mye, mye mer.

Priser og info

Meal Plans

FROKOST (BB)

Frokost er inkludert som standard og inkluderer Down to Earth og So Cold måltider.

HALVPENSJON (HB)

Halvpensjon kommer med såkalte «Dine Around»-privilegier, hvor du kan spise gratis på Down to Earth, Overseas av Mathias Dahlgren, So Wild og Director’s Cut.

Hvis du ønsker å spise på en av de andre gourmetrestauranter, får dere en kreditt på $100 per voksen og $50 per barn til lunsj eller $200 per voksen og $100 per barn til middag.

HELPEPENSJON (FB)

Helpensjon består av samme pakke som halvpensjon, men inkluderer også lunsj.

Hvis du ønsker å spise på en av de andre gourmetrestauranter, får dere en kreditt på $100 per voksen og $50 per barn til lunsj eller $200 per voksen og $100 per barn til middag.

SONEVA UNLIMITED (AI)

Sonevas svar på All-Inclusive, tatt til et ekstremt nivå. Denne pakken inkluderer bl.a. en dedikert Barefoot Guardian (butler), ubegrenset bruk av feriestedets restauranter, barer og In-Villa dining. Ubegrenset nytelse av viner fra «Soneva Unlimited Wine List», ubegrenset dykking og andre aktiviteter fra Sonevas «Experience Menu», ubegrensede spabehandlinger fra Soneva Soul wellness-konsept, ubegrenset prioritert adgang når Michelin-kokker besøker Soneva Jani, m.m.

Inkludert for alle

INKLUSJONER FOR SONEVA JANIS GJESTER

• Barefoot Guardian for all villas.
• Use of “The Den” facilities (children’s club).
• Homemade chocolate and ice creams and deli items from the charcuterie room.
• Daily replenishment of your in-villa minibar (excluding alcohol) valid for all two-bedroom villa and above
• Daily laundry service *USD 10 per load is charged to donate to the Soneva Foundation.
• Use of the Observatory, Cinema Paradiso, Yoga and Meditation at designated times.
• One Complimentary 15-minutes Introduction to wellness screening with specialist.
• Use of fully equipped gym and tennis courts and non-motorized water sports.
• Use of wireless internet in the villa and designated public areas.
• Bicycle in each villa for personal use and buggies upon request.
• A full list of complimentary inclusions is available to be viewed on this link.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

Soneva Jani er det opplagte resort for en uforglemmelig bryllupsreise.
Overdimensjonerte Pool Villaer, en rekke gourmetrestauranter, førsteklasses service og fasiliteter i verdensklasse.

På toppen av det, vil Soneva Jani skjemme dere bort når dere bor her i mer enn 4 netter og kan presentere et bryllupsattest datert innen de siste 12 månedene.

Dere får da:

– One complimentary bottle of wine or sparkling wine per stay.
– Complimentary 60-minute massage at the spa for 2 persons
– Honeymoon amenities

Barn

BARN PÅ SONEVA JANI

Soneva Jani er et resort i særklasse for barn.
Detr er uten tvil et av de resort i Maldivene som byr på absolutt flest aktiviteter, samtidig med at både store og små får utnyttet alle sanser med innovative. teknologifrie og kreative underholdningstilbud som lar de kreative evner få fritt spillerom.

The Den, navnet på Janis barne-/tenåringsklubb, er en av verdens kuleste av sin slags, og har alt fra piratskip til vannsklier, bassenger, Zip lines og skaterampe.

I alle villaer er det såkalte separate soveplasser for barn, som gir ultimat privatliv for store og små.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA SONEVA JANI

Når du lander i Malé og må ta den siste strekningen ut til Soneva Jani, er det to måter å gjøre det på.
Dere kan enten ta en 25 minutters tur med innenriksfly direkte til Maafaru etterfulgt av 15 minutter med hurtigbåt direkte til Soneva Jani.

Ønsker du å oppleve Maldivene på den vakreste måten, anbefaler vi å velge sjøflytransfer, hvor dere svever over de mange vakre øyene, resorts og atoller. Reisen tar bare 45 minutter, og du lander direkte ved Soneva Jani, der du kort tid etter blir sjekket direkte inn i villaen og deres nye hjem de neste dagene.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL SONEVA JANI

Hvis jeg kunne velge ett resort å besøke resten av livet så ville det vært Soneva Jani. Dette er det ultimative innen hotellopplevelser og kombinert med all det magiske en ferie i Maldivene er, så blir det ikke bedre.

Det er som å være kommet til et lite hemmelig sted på planten. Et ekte eventyrland. Jeg elsker å kunne hoppe på syklen, nyte fantastiske måltider, kitesurfe i lagunen, gå på oppdagelse i kjøkkenhagen og lære om alle de innovative prosjekter som Soneva står bak.

Villaene her er et eget kapittel. Herre min hatt, man tror det ikke før man ser det, eller faktisk før du sitter i sklien på vei ned i det Indiske hav. Klyp mig armen!

Wendie Pedersen

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no