W Maldives 5

Maldivene / Det Indiske Hav

Stil, Glamour og øy-idyll

 

Forestill deg at du våkner til lyden av bølgene som rolig trommer mot den silkemyke strandlinjen. Et eventyrland med hvite sandstrender, turkise laguner og fantastiske koralrev. Fra øyeblikket du ankommer dette hjerteformede øy-retreat, kan du se frem til uendelig Island bliss, forsterket av den eneste musikkkurator i Maldivene, som setter stemningen med beach lounge vibes som smelter perfekt sammen med de stilfulle villlaene, innovative cocktailer, morsomme aktiviteter og mat som skaper en banebrytende opplevelse.

W Maldivene ligger på den tropiske Fesdu-øya, midt i North Ari Atollen. Atollen er kjent for sine utrolige dykke spots som tiltrekker seg djevelrokker, hvalhaier, havskilpadder og stimevis av fargerike fiske arter. W Maldives har dessuten et av de absolutt beste husrev i Maldivene, som er lett tilgjengelig for både voksne og unge.

Gled deg til en rekke spennende aktiviteter på denne lille eventyrlige tropeøya, som bl.a. inkluderer alt fra skjønne spabehandlinger i AWAY® Spa til uendelig vannsport som bl.a. kitesurfing, vannski, windsurfing o.l. Er du leken? Så kan du se frem til aktiviteter som aqua aerobics, sirkel trening. pool games, beach games, billiard, bord fotball, bordtennis og ukentlige dart turneringer. Eller hva med å get pumped på øyas state-of-the-art Technogym?

Dere bor i en av hotellets 77 hippe villaer, som alle er arkitektonisk moderne – i W’s ikoniske eklektiske og personlige stil. De har alle en privat terrasse med privat pool, samt direkte adgang til enten den silkemyke stranden eller det lune hav.

Cast Away men likevel connected. Naturlig, men designet. Laid Back men innbydende. W Maldives er perfekt for par og familier med ungdommer, som ønsker et hotell med rolige beach lounge vibes og imponerende opplevelser under havoverflaten.

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du bo på W Maldives? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

77 Rom | 6 Restauranter

Dykkervenligt

Parvenligt

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Gratis vandsport

Husrev

Lille ø

Mulighed for djævlerokker

Mulighed for hvalhajer

Privat pool

Snorkling

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (10)

  • Nydelig beliggenhet i North Ari Atoll
  • Ett av Maldivenes beste husrev
  • Hippe poolvillaer på stranden og over lagunen
  • Naturlig øy med frodig vegetasjon og jungle
  • Lite resort med fokus på aktiviteter, lek og unike opplevelser
  • Kun 77 villaer men hele 6 restauranter og barer
  • 25-minutter billedskjønn transfer med sjøfly
  • Overwater spa (AWAY Spa)
  • Whatever/Whenever® service
  • Mange typer vannsport
Se mer Se mindre

LIVET PÅ W MALDIVES

 

W Maldives er akkurat som du kjenner det fra W-brandet. Lekende interiør, kul stil og høy kvalitet.
Her går dagene med å snorkle på et av de beste husrevene på Maldivene, få opp pulsen med allverdens vannsport etterfulgt av late timer på deres store veranda med privat basseng. Utforsk kulinariske opplevelser og fargerike cocktailer og topp opplevelsen med avslappende spabehandlinger i resortets overwater spa – AWAY.

RESTAURANTER & BARER

 

6 RESTAURANTER OG 2 BARER

W Maldives har 6 spisesteder
og 2 barer.

KITCHEN

 

Kitchen er W Maldives’ restaurant, som fokuserer på det hjemmekoselige og det gjenkjennelige. Derav navnet.
Her serveres måltider hele dagen, og er et sted hvor maten presenteres med en ukonvensjonell vri. Det åpne, stilige kjøkkenet og live cooking-stasjonene lar deg se ferdighetene til kokkene.

FISH

 

FISH er W Maldives signatur seafood trestaurant, som ligger over vannet og under stjernene. Med bord for to over vannet kan gjestene nyte en uforglemmelig romantisk middag sammen med en fantastisk utsikt over Det indiske hav.

FIRE

 

Hvit sand under føttene, sitt under åpen himmel og med bord omgitt av jungel.
FIRE er W Maldives’ open air restaurant, omfavnet av de milde vindene i Det indiske hav. En stor bålpanne er i midten mens mindre fakler er spredt ut som stjerner som skaper en helt unik stemning.
Her kan du nyte ferskt kjøtt og sjømat.

SIP

 

Bland alt sammen. Chill og len deg tilbake. SIP er W Maldivenes pulserende utendørs lounge, som konkluderer enhver fantastisk dag med eventyrlig utsikt over solnedgangen og den milde bris fra Det indiske hav og den beroligende rytmen til bølgene.

WET

 

På W Maldives gourmetbar ved poolen, kan du mikse signatur cocktailer med lette forretter, vedfyrte pizzaer, saftige burgere, sprø salater, utsøkte asiatiske retter og søtsaker – uten å forlate det lune vannet. Slapp av og lad opp med en forfriskende dukkert i WET poolen.

VILLAER

77 vakkert designede villaer i W-stil med luksus og personlighet, kombinert med en hyllest til maldivisk kultur. Uansett om du foretrekker å hoppe i sjøen fra verandaen på din Water Villa, eller om du heller vil synke føttene ned i den varme sanden fra morgenen av, har du muligheten her. Uansett hvor du bor har du en stor terrasse, privat basseng og er omgitt av de vakreste omgivelsene du kan forestille deg.

FABULOUS OVERWATER POOL VILLA

21 villaer / 146 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Nyt solens stråler på terrassen og ta en dukkert i ditt private basseng. Du kan også hoppe direkte i lagunen. Om kvelden er den opplyste utendørs cabana det perfekte stedet å se stjernene. Er du heldig får du besøk av en rokke.

WONDERFUL BEACH OASIS POOL VILLA

27 villaer / 188 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

Tropisk velvære, rett på stranden. Nyt solen på terrassen - omkranset av tropiske palmer, der du også kan svømme i ditt private basseng. På øverste etasje kan du nyte uhindret utsikt over stranden og havet.

SPECTACULAR OVERWATER POOL VILLA

25 villaer / 146 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn u. 12 år

I denne fantastiske oasen over havet, kan du flyte rundt i ditt private basseng, hopp ut i lagunen, se rokker og havskilpadder fra terrassen eller ta en powernap i skyggen. Alt er mulig her.

WOW OCEAN ESCAPE (2-BEDROOMS)

3 villaer / 323 m2 / Max. 5 voksne eller 4 voksne og 1 barn u. 12 år

WOW er det første ordet du tenker på når du går inn i denne enorme villaen på 323 kvadratmeter – med 2 separate soverom, en gigantisk terrasse med et stort privat basseng, samt uforstyrret utsikt over Det indiske hav. Snorkeling fra terrassen, nyt et kjølig glass vin eller ta en dukkert.

EXTREME WOW OCEAN HAVEN (2-BEDROOMS)

1 villae / 492 m2 / Max. 6 voksne eller 4 voksne og 2 barn u. 12 år

Designet for å være det ultimate retreat, tar Extreme WOW Ocean Haven avslapning og underholdning til et helt nytt nivå. Stor terrasse, 2 separate soverom og førsteklasses beliggenhet helt i enden av Jettyen der Det indiske hav møter ditt private basseng. Det ultimate innen komfort og kvalitet.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Morgenmad er inkludert som standard, men det meste av året kan vi skaffe gratis oppgradering til halvpension.
Det er også mulig å oppgradere til helpensjon eller W Maldives’ All-Inclusive pakke (Dine Around).

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– Welcome amenities, one-time sunset cocktail & canapés with live DJ at SIP & special bed decoration
– One time AWAY Spa Bonus – Extra 30 minutes per person when taking a 60 minute massage
– One 3 course in-villa private dinner (beverages excluded)
– One time In-Villa floating breakfast

Bryllupssertifikat datert innenfor 6 måneder før ankomst skal kunne fremvises ved ankomst for å kunne få ovenstående.

Barn

BARN PÅ W MALDIVES

Barn i alle aldre er meget velkommen på W Maldives.
Resortet er dog primært designet til parferier eller familier med større ba og tenåringer som ønsker en livlig øy og kuleaktiviteter.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA JW MARRIOTT MALDIVES

Sjøfly-transfer som tar ca. 25 minutter hver vei.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL W MALDIVES

W Maldivene er et av mine favoritt resorts i Maldivene. Hvis du elsker snorkling, dykking, setter pris på en stor villa med privat basseng og en litt mindre øy, hovedsakelig rettet mot voksne eller familier med tenåringer, så vil du elske W Maldives.
W-livsstilen er superkul og er pakket inn i vakkert, funky interiør, himmelske restauranter og barer, et spa med en spektakulær beliggenhet over vannet, og et konsept hvor alt er mulig, når som helst. Whatever/Whenever®.
Et unikt  hotell for en unik ferie i Maldivene.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Maldivia på Instagram @maldiviatravels med hashtagget #maldiviatravels

KONTAKT MALDIVIA

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.
Det er bare noe av det som kjennetegner Maldivia.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@maldivia.no